Yaşça büyük erkek?

sen de bendensin :)

açıkçası ben de o aralıktaki yaş grubuna çok ilgi duyarım,hep söylerim de. yaşım 23. ama şöyle bir şey söyleyeyim, çok hoşlandığım biri vardı,yaşı 37,ciddi aşıktım yani, öleyazdım aşkımdan onun da bana ilgisi vardı hatta. fakat sonra zamanla şunu farkettim. adamla resmen kuşak çatışması yaşıyoruz. benim yaptığım espriyi o anlamıyor, onun yaptığı espriye ben "hö?" deyip kalıyorum. olaylara bakış açımız farklı falan. bi ilginç yani tutmuyor frekans. yani kalben ya da cinsel anlamda birbirinizi çekebiliyorsunuz ama kafa olarak tutmuyor.bir de bunun 20 yıl 30 yıl sonrasını düşünün. ailenin tavrına girmek dahi istemiyorum, babama o adamı getirsem "baba al damadın" diye "babasını getireydin bari" der velhasıl kelam sen bilirsin arkadaşım ama kendini bu yaş grubundan hoşlanıyorum diye koşullama. benim karşıma daha sonra yaşıtım biri çıktı gayet ilgimi çekti yani. eminim kendi yaş grubundan daha farklı insanlar da vardır, nasıl sen yaşıtlarının aynısı değilsen senin gibi birini de bulabilirsin pekala diye düşünüyorum naçizane

tabi ki koşullamamak lazım canım ama şu an aşık oldum valla artık mantık devredışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…