Ben 20 yaşındayım.Kendi yaş grubumdaki erkeklere karşı hiçbişey hissedemiyorum son zamanlarda fark ettim bu durumu aslında hep böyleydim.Genç erkeklerden en fazla hoşlanıyorum ama tanıdıkça çocuksu geliyolar.30-35 yaş grubuna karşı ilgim var hep o yaşlarda birisiyle olmak istedim.Şu an yeni konuşmaya başladığım birisi var.32 yaşında.İş adamı kendisi ceoluk yapıyo hali vakti yerinde eğitimli birisi.Aile dostumuz aracılığıyla tanıştım konuşmaya devam ediyoruz yemeğe çıkıcaz yakın zamanda.Aşık oldum gibi bişey ama bi yandanda düşünüyorum doğrumu yapıyorum diye sonuçta 12 yaş az değil.Hele ailem duysa yaş farkını.Sevdikten sonra önemi yok bunların aslında ama yaşıtlarım hep yaşıtlarıyla bakıyorumda.Bendemi bir sorun var acaba ya çünkü yaşının büyük olması beni en çok etkileyen şey öyle söyliyim.Yanlış mı yapıyorum sizce?
benim eşim benden 10 ay küçük o yüzden seni anlayabilmem mümkün değil kendimden en fazla 2-3 yaş büyük biriyle olabilirdim galiba,tamda 202ye 32 olan bi çift tanıyorum evliler adam çocuk istiyo kız istemiyo, kıza göre daha erken erkek ise çocuğum bana dede mi dicek neyi bekliyoruz diyo
Ay Bi Amcalardan Hoşlanma Vakası Daha Bayiliciğim
Lütfen Silkelenin Ve Kendinize Gelin Pembe Gözlüğü Çıkartın Oldumu Adam Belkide Evli Sizi Ne Cezbediyor Anlamıyorum
Ben de Size Yorum Yaptım Zaten Amcalardan Diyorum Ne Anlıyorsun?
Yaptığın Normal Değil Adam Evli Olmasa Bile Kimbilir Kaç Sevgilisi Vardır Adam Ceo Yaa Para Çok Etrafı Boş Kalır mı Sence?
Ben 20 yaşındayım.Kendi yaş grubumdaki erkeklere karşı hiçbişey hissedemiyorum son zamanlarda fark ettim bu durumu aslında hep böyleydim.Genç erkeklerden en fazla hoşlanıyorum ama tanıdıkça çocuksu geliyolar.30-35 yaş grubuna karşı ilgim var hep o yaşlarda birisiyle olmak istedim.Şu an yeni konuşmaya başladığım birisi var.32 yaşında.İş adamı kendisi ceoluk yapıyo hali vakti yerinde eğitimli birisi.Aile dostumuz aracılığıyla tanıştım konuşmaya devam ediyoruz yemeğe çıkıcaz yakın zamanda.Aşık oldum gibi bişey ama bi yandanda düşünüyorum doğrumu yapıyorum diye sonuçta 12 yaş az değil.Hele ailem duysa yaş farkını.Sevdikten sonra önemi yok bunların aslında ama yaşıtlarım hep yaşıtlarıyla bakıyorumda.Bendemi bir sorun var acaba ya çünkü yaşının büyük olması beni en çok etkileyen şey öyle söyliyim.Yanlış mı yapıyorum sizce?
acıkcası ben 18 yasındaym bana da coluk cocuk gbi geliyo
bende hos hoslasırım böyle 30lu yaslardaki insanlardadn daha oturaklı daha sanki ne bileyim erkeğimsi
haha sanırm ben cok anaç evcil bi yapıya sahibm onlarda hep sıcak yuva özlemi taşır gibi görünürler gözüme ondan mıdır nedir
gecen tatile abimn yanına gittik yegenimi sitenin havuzuna indrm önce yemek yedirdm ilerdede bir adam böyle gözlerinin bir kapagı daha kısık gbi anladn mı cok serseri bi bakısı vardı
hafif sakallı sakaklar beyazlamış falan ay bir hos bir hoş gör
ama sonra baktım bana bakıyo ben ayaklandım kasaya o da bana dogru geldi yanımdan gecti lavaboya
ama bana bakınca hersey bozuldu pis sapık kart horoz dedim içimden
onlara sadece ben bakabilirim
ama o yaşa o vucut yani beli benmkinden inceydi ve baklavalı falan bişey
anlattığına bakılırsa adam fenaymış canım ya kaçırmasaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?