Yaşça büyük erkek?

Eşim ile aramda 14 yaş var ( vay be yazınca çok geldi )
Ben 27 Eşm 40

6 yıldır birlikteyiz 2 yıldır evliyiz .
İkimizde klasık muzık tutkunuyuz ve bu vesıle ıle tanıştık.
İnsanlar bunu ilk duyduklarında inanamamıştı sonra her tanıştırdığım insan birbirimize ne kadar yakıştığımızı ve eşimin çok beyfendi oldugunu soyluyodu. ben aramızdaki yaş farkının oldugunu unutuyorum hep. elbette olumlu ve olumsuz yanları var.benim için tek olumsuz yanı cocuk sahıbı olma cunku cocugunla babası arasında yaş ucurumu olacak bunun dışında Allah a herzaman şükrediyoruz birbirimizle karşılaştıgımız ıçın.

Ama yine de arkadaşların dedıklerıne katılıyorum .Bizim gibi istisnalar olabılır ama yine de riskli bir durum

Bende 19 yaşındayım. Kendi yaşıtımdakileri bende çocuksu buluyorum. Bugüne kadar sadece bitane sevgilim olmuştu(3.5 yıllık) onada sürekli yaş konusunu açıyodum ister istemez. Benle yaşıttı ve çocuksu hareketleri vardı. Kendimden büyük biri olsa benmde ona karşı bakışım daha değişik olurdu gibime geliyo

en fazla 10 yaş olması gerektiğini düşünüyorum ama anlaşıyorsanız güveniniz tamsa kafa yapılarınız uyuşuyorsa 12 de olabilir 15de önemli olan sizin nasıl hissettiğiniz ileride nasıl düşüneceğiniz.

Son düzenleme:
bence 10-12 ideal .. fazlasıda artık abes duruyor .. o zamanda kadınlığını yaşayamazsın ilerde . bir süre sonra yetmez . ben böle düşünüyorum ama 12 normal ...

sız 20 karsınızdakı 32 aradaki fark olurda evlenırsenız 20 yıl sonra çıkar.sız 42 o 52 olunca hayata bakış acılarınız eglencelerınız farklı olabılır.ama karsınızdakı kısıyede bağlı duzgun bırıyse 12 yas nekı.gorusun ıyıce tanıyın hakkaten adam gıbı adamsa nıye olmasın kararı sız vereceksınız.duygularınıza kapılmayın ıyıce gozlemleyın karsnızdakını.

benim eşim benden 10 ay küçük o yüzden seni anlayabilmem mümkün değil kendimden en fazla 2-3 yaş büyük biriyle olabilirdim galiba,tamda 202ye 32 olan bi çift tanıyorum evliler adam çocuk istiyo kız istemiyo, kıza göre daha erken erkek ise çocuğum bana dede mi dicek neyi bekliyoruz diyo

Bende kendimden yaşça fazla(!) büyük bir adamla beraberim canım, gerçi biz ayrılık aşamasındayız orası ayrı mesele.
Öncelikle şunu söyleyeyim, herkesin kişiliği farklı tabi.
Yani bu adam seni kullanır, senden faydalanmaya çalışır, buluşup görüşmek ona yetmez gibi şeyler söyleyip peşin hüküm vermek yanlış olur.
Ancak genellikle bu durumlar yaşanabildiği için dikkatli olmalısın. Adamın davranış ve tavırlarından anlayabilirsin az çok bazı şeyleri.

Olgun bir erkekle olmaının iyi yanlarıda var kötü yanlarıda.
Onları yazmayacağım, bana göre uzun bir liste yapılır bu konuda.
Geçen sayfalarda eşiyle arasında 12 yaş olduğunu söyleyen arkadaş doğru şeyler yazmış, bende katılıyorum.

Sana şunu derim canım, denemekten zarar gelmez ama kendini kaptırmamaya çalış ve dikkatli ol lütfen.

çocuk bakımından kötü oluyo gerçekten dediğiniz doğru..

İlk olarak dikkat et de o ceo arkadaş evli barklı çıkmasın derim .

Her iki tarafın da bekar olduğunu dahi düşünsek bu yaşlarda olgun erkek ilgini çekebilir de aynı adamla 15 , 20,30 yıl sonrasını da düşünmek lazım.

Ha dersen ki ben zaten o kadar uzun vadeli düşünmüyorum; ona lafım yok.

Ay Bi Amcalardan Hoşlanma Vakası Daha Bayiliciğim

Lütfen Silkelenin Ve Kendinize Gelin Pembe Gözlüğü Çıkartın Oldumu Adam Belkide Evli Sizi Ne Cezbediyor Anlamıyorum

Ay Bi Amcalardan Hoşlanma Vakası Daha Bayiliciğim

Lütfen Silkelenin Ve Kendinize Gelin Pembe Gözlüğü Çıkartın Oldumu Adam Belkide Evli Sizi Ne Cezbediyor Anlamıyorum

Ben kendimle ilgili yorum istedim yaptığım normal mi diye ki gayet büyük biriyle evlenen arkadaşlar bile varmış.Ben o kişiyle ilgili yorum istemedim evli değil dedim hala belkide evli diyosunuz.

Ben de Size Yorum Yaptım Zaten Amcalardan Diyorum Ne Anlıyorsun?

Yaptığın Normal Değil Adam Evli Olmasa Bile Kimbilir Kaç Sevgilisi Vardır Adam Ceo Yaa Para Çok Etrafı Boş Kalır mı Sence?

Ben de Size Yorum Yaptım Zaten Amcalardan Diyorum Ne Anlıyorsun?

Yaptığın Normal Değil Adam Evli Olmasa Bile Kimbilir Kaç Sevgilisi Vardır Adam Ceo Yaa Para Çok Etrafı Boş Kalır mı Sence?

bilemem beni parası ilgilendirmiyo durum olarak ondan aşağı yanım yok çok şükür

merhabalar canım senınle baska topıktende konusmustuk, ben her zaman erkeğin buyuk olmasını ısterım ama 12 yas sencede buyuk değil mı yanı 5 ıle 10 arası cok ıyı ama cevreme baktığımda 10 yastan sonrası sıkıntı oluyor tabı ama yıne sızın sonunuzun ne olcağını bılemem,bence ailenle konus madem cok ıyı bırısı dıyorsun acele karar da verme.

Yazdıklarımı İyi Oku Ben Onun Parası İçin Birliktesin Demedim Etrafında Kızlar Vardır Parası İçin Demek İstedim

eşimle aramda 10 yaş var ben şuan 23 oda 33 yaşında

ama kafa yapılarımız arasında pekte bir fark yok ne o aşırı olgun nede ben fazla çocuksu

önemli olan kişiliktir ,bence yaşa değil adamın kişiliğine bakılmalı.

evleneli de 5 yıl oldu ve evlliğimiz de yolunda gidiyor çok şükür

kalbinin sesini dinle senin için doğru kişi olup olmadığını zaten zamanla anlarsın.

acıkcası ben 18 yasındaym bana da coluk cocuk gbi geliyo
bende hos hoslasırım böyle 30lu yaslardaki insanlardadn daha oturaklı daha sanki ne bileyim erkeğimsi
haha sanırm ben cok anaç evcil bi yapıya sahibm onlarda hep sıcak yuva özlemi taşır gibi görünürler gözüme ondan mıdır nedir

gecen tatile abimn yanına gittik yegenimi sitenin havuzuna indrm önce yemek yedirdm ilerdede bir adam böyle gözlerinin bir kapagı daha kısık gbi anladn mı cok serseri bi bakısı vardı
hafif sakallı sakaklar beyazlamış falan ay bir hos bir hoş gör
ama sonra baktım bana bakıyo ben ayaklandım kasaya o da bana dogru geldi yanımdan gecti lavaboya
ama bana bakınca hersey bozuldu pis sapık kart horoz dedim içimden
onlara sadece ben bakabilirim
ama o yaşa o vucut yani beli benmkinden inceydi ve baklavalı falan bişey

Son düzenleme:

anlattığına bakılırsa adam fenaymış canım ya kaçırmasaydın

anlattığına bakılırsa adam fenaymış canım ya kaçırmasaydın

hemde ne fena dediğim gbi beli incecikti kız gibi oyş
seninkide böyle mi ha ince belli baklavalı ve cekici miydi davetkar mı yamuk gözleriyle çağırıyormu bir o kadar da sapıkca

hahaa ooofff yalnızıımmm dostlarııaaammm yanlızım yallnıızz

sakinim

bence çok fazla 12

benim e$im 9 ya$ buyuk 9 da fazla geliyor $u an ama yapacak bi$ey yok
$u an paar biriktiip saç ektirmeyi du$unuyorum e$ime :)
yani 5 ya$tan fazlasina gerek yok bence ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…