Yaşça büyük erkek?

baklavalı tabi ama sapıkça bi bakışı yok daha çok tatlı bakışları var
E sen öyle adamı kaçır sonra yalnızım de

Bu tür yas farklarini duyunca hep gelecek degil gecmis gözümün önünde canlanir....Düsünsenize siz 8 yasinda belkide daha oyuncak bebeklerinizle oynarken,o 20 yasinda ve canlilariyla oynuyordu ...hatta sizi görmüs olsa " ayyy netatli kizsin sen abicigim" diye basinizi oksamis falan... Ayyyy cok tuaf... Benim icin ideal 2-3 yas farkti tas catlasa 5 yas,erkegin kücük olmasinida istemezdim,ama esim benden 3 ay kücük büyük konusmamak gerekirmis.... Vallah en önemli etken cocuk sahibi olmak olur,size erken gelir ona gec...ne bileyim ben ortak yön bulamazdim heralde bana göre degil ama tabiiki bu tür evlilikler var ve mutlu olanlarda...karakter ve yapi önemlidir tabiikide... Genede iyi düsünün bence söyle bari bi 28 liklere falan inseniz ne bileyim

benim de aklıma hep o gelir nedense; abisi al sev kardeşini diyerek emanet ederler ona yani :44:

Bi süre görüşiym eğer kötü bi durum olursa dersimi alıp inerim 28lere :26:

Çok yakın bir akrabam evleniyor, evleneceği bayanla arasında 19 yaş fark var.. Bilmiyorum aşık olunca yaş baş fark etmiyor sanırım ama ben bu kadar tozpembe bakamıyorum olaya, sonucta ileride yıllar gecip siz büyürken onunda yaşı yerinde saymayacak. Hem fiziki olarak hem de ruhen onun size,sizin de ona ayak uyduramayacağınızı düşünüyorum. Şu an belki her şey güllük gülistanlıktır ama bir kaç senesonra sorun yaşayabilirsiniz.. Yine de nasıl mutlu olacağınızı düşünüyorsanız öyle yapın.

Koptum buna ya

Son düzenleme:
istediğiniz yaşça olgun birisi mi, yoksa karakter olarak mı?
Karakter olarak tabi ki.Ama görüntü olarakta nedense gözüm hep 30lara kayar benim yani öyleydim hep yeni bişey değil sadece daha önce biriyle görüşmemiştim.

annemle babam arasında 9 yaş var.O kadar yakışıyolar ki anlatamam.O yüzden yaş farkının büyük sorun odluğunu hiç düşünmem.

büyük yas olması hem iyi hemde sorumluluguda büyük sen ilşkinizde cocuksu davrana bilirsin ama ortamlarda onun kadar
agır olman lazım yakınımızda aynı senin gibi yasca büyük severek evlenen ama yerine gorede erkegine karsı cocuksu yada olgun olmayan kızlar cok basitlesiyor esinin gozunde hitap sekilleride cok farklı oluyo sen sus anlamassın gibisinden bozuyorlar
yani sevmek tabi iyi bisey bide hali varti yerindeymiş ama cok yas cok sıkıntı bence yakın yasla biriyle birlikte olunca
seninle heryerde her sekilde aynı dili konusur benim gorusum bu tabi sevgi herseydir ama hakkında hayırlısı..

İnsanlar neden normal şeyler istemezler çok merak ediyorum ?
20 yaşındasınız kendinizden 12 yaş büyük biri olunca başınız göğe mi
erecek. Yaşınıza yakın kişiler ne olursa olsun o kadar büyük insandan
emin olun daha iyidir bence.. Kötü bile olsa en azından kötünün iyisidir..
Neyse bunlar sadece benim fikrim hakkınızda hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
eşimle aynı yaştayız,şimdiki aklım olsan daha çıtır genç birini bulurdum
erkekler geç olgunlaşıyor ama olgunlaştıklarında da bildiğin hödük ağır abi oluyorlar,
sen hayatının en deli dolu zamanlarındayken,muhtemelen o bey emekli olma hayalleri felan kurmaya başlamış olacaktır..
yaş konusunda her zaman yakın yaşlar olması gerektiğine inanırım,
hakkınızda hayırlısı olsun

Başımı göğe ermiycek.Herkesin hoşlandığı tip farklı sonuçta.Ben olgun kişilerden hoşlanıyorum.Sağolun

Şimdi eğer ''gerçekten'' karşındaki kişiden eminsen sorun değil. Zeka, ahlak, seni gerçekten sevmesi, değer vermesi vs. şeyler yaşa bakmaz. Yaşıtın olur veya sana yakın yaşlarda olur ama bu değerlerin hiçbirine sahip olamayabilir. Bence belli bir sınıra kadar yaşın büyük olmasının önemi yok.

Son düzenleme:
bence ilerde mutlaka ve mutlaka sorun çıkartacaktır yaş mevzusu. çünkü senin isteklerinle karşı tarafın istekleri farklılaşacak yaş itibariyle. Yaşanmış örnekler gördüm. Bayan yaşı gereği daha deli dolu maceracı bir hayat isterken erkek o yaşları çoktan geçirmiş artık sakinlik ve durgun bir hayat beklentisine giriyor. tamam belki daha olgun insanlardan hoşlanıyorsun ama sen de çok gençsin evliliğe düşün derim

5yıl görmüş geçirmiş biri olarak konuya el atayım hemen
benimde eşimle aramızda 10yaş var
ve ben daha çocuk yaşta aşık olduğum adamla evlendim 18yaşında ben 28yaşında eşim
ben olgun biriyim ve olgunlardan hoşlanırdım hep hala bakıyorum etrafımdaki yaşıt erkekle evlenen arkadaşlarıma çocuk gibi geliyorlar yaaa.. işte görüş farkı. onlarda bize diyodurlar belki

evet yaş ilerledikçe erkekler ağır abi oluyor ama zaten ben öyle olmasam niye kabul edeyim?
veee en çokta hoşuma giden eşimin yanında her zaman gencim kadınlar çok çabuk yıpranır çocuk doğur çalış yap et

ama tabi 10yaş deyince bazen bana bile çok geliyor 5-7yaş ideal yine de :26:

ama sana tavsiyem evlilik öyle nişanlılıktaki gibi değil aynı evde yaşamadıktan sonra bilemezsin
ölç tart şimdiden olabilecek durumları konuş.

Son düzenleme:

canım mutluluklar
Darısı başıma

VALLA BENDE 28 YASINDAYIM AMA HİÇ YASIMI GÖSTERMİYORUM YAPI OLARAKTA COCUK GİBİYİM BAYA Bİ COCUKSUYUM GÖRÜSTÜĞÜMDE ÖYLE DİO DIS GÖRÜNÜS 21 22 DİO AMA YASIM 28 VE SEVDİĞİMDE BENDEN 10 AY KÜCÜK HİHİ.ÖNEMLİ OLAN SEVMEK .VE HEP KISMETLERİMDE BENDEN KÜÇÜK CIKTI 3 YAS KÜCÜK 4 YAS KÜCÜK

ÖNEMLİ OLAN SEVMEK SEVİNCE GÖZÜNE GELMEZ Bİ SARKI VARYA :

bana kollarını uzatsan biraz
sana kul olurum seven ne yapmaz
gel öldür bu ömür böyle tükensin
sana bin can feda seven ne yapmaz

bu gönül uğruna neye katlanmaz
öl desen ölürüm seven ne yapmaz
gel öldür bu ömür böyle tükensin
sana bin can feda seven ne yapmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…