hemde ne fenadediğim gbi beli incecikti kız gibi oyş
seninkide böyle mi ha ince belli baklavalı ve cekici miydi davetkar mı yamuk gözleriyle çağırıyormu bir o kadar da sapıkca
hahaa ooofff yalnızıımmm dostlarııaaammm yanlızım yallnıızz
sakinim
Bu tür yas farklarini duyunca hep gelecek degil gecmis gözümün önünde canlanir....Düsünsenize siz 8 yasinda belkide daha oyuncak bebeklerinizle oynarken,o 20 yasinda ve canlilariyla oynuyordu...hatta sizi görmüs olsa " ayyy netatli kizsin sen abicigim" diye basinizi oksamis falan... Ayyyy cok tuaf... Benim icin ideal 2-3 yas farkti tas catlasa 5 yas,erkegin kücük olmasinida istemezdim,ama esim benden 3 ay kücük büyük konusmamak gerekirmis.... Vallah en önemli etken cocuk sahibi olmak olur,size erken gelir ona gec...ne bileyim ben ortak yön bulamazdim heralde bana göre degil ama tabiiki bu tür evlilikler var ve mutlu olanlarda...karakter ve yapi önemlidir tabiikide... Genede iyi düsünün bence söyle bari bi 28 liklere falan inseniz ne bileyim
Bu tür yas farklarini duyunca hep gelecek degil gecmis gözümün önünde canlanir....Düsünsenize siz 8 yasinda belkide daha oyuncak bebeklerinizle oynarken,o 20 yasinda ve canlilariyla oynuyordu...hatta sizi görmüs olsa " ayyy netatli kizsin sen abicigim" diye basinizi oksamis falan... Ayyyy cok tuaf... Benim icin ideal 2-3 yas farkti tas catlasa 5 yas,erkegin kücük olmasinida istemezdim,ama esim benden 3 ay kücük büyük konusmamak gerekirmis.... Vallah en önemli etken cocuk sahibi olmak olur,size erken gelir ona gec...ne bileyim ben ortak yön bulamazdim heralde bana göre degil ama tabiiki bu tür evlilikler var ve mutlu olanlarda...karakter ve yapi önemlidir tabiikide... Genede iyi düsünün bence söyle bari bi 28 liklere falan inseniz ne bileyim
Bu tür yas farklarini duyunca hep gelecek degil gecmis gözümün önünde canlanir....Düsünsenize siz 8 yasinda belkide daha oyuncak bebeklerinizle oynarken,o 20 yasinda ve canlilariyla oynuyordu ...hatta sizi görmüs olsa " ayyy netatli kizsin sen abicigim" diye basinizi oksamis falan... Ayyyy cok tuaf... Benim icin ideal 2-3 yas farkti tas catlasa 5 yas,erkegin kücük olmasinida istemezdim,ama esim benden 3 ay kücük büyük konusmamak gerekirmis.... Vallah en önemli etken cocuk sahibi olmak olur,size erken gelir ona gec...ne bileyim ben ortak yön bulamazdim heralde bana göre degil ama tabiiki bu tür evlilikler var ve mutlu olanlarda...karakter ve yapi önemlidir tabiikide... Genede iyi düsünün bence söyle bari bi 28 liklere falan inseniz ne bileyim
Karakter olarak tabi ki.Ama görüntü olarakta nedense gözüm hep 30lara kayar benim yani öyleydim hep yeni bişey değil sadece daha önce biriyle görüşmemiştim.istediğiniz yaşça olgun birisi mi, yoksa karakter olarak mı?
annemle babam arasında 9 yaş var.O kadar yakışıyolar ki anlatamam.O yüzden yaş farkının büyük sorun odluğunu hiç düşünmem.
Ben 20 yaşındayım.Kendi yaş grubumdaki erkeklere karşı hiçbişey hissedemiyorum son zamanlarda fark ettim bu durumu aslında hep böyleydim.Genç erkeklerden en fazla hoşlanıyorum ama tanıdıkça çocuksu geliyolar.30-35 yaş grubuna karşı ilgim var hep o yaşlarda birisiyle olmak istedim.Şu an yeni konuşmaya başladığım birisi var.32 yaşında.İş adamı kendisi ceoluk yapıyo hali vakti yerinde eğitimli birisi.Aile dostumuz aracılığıyla tanıştım konuşmaya devam ediyoruz yemeğe çıkıcaz yakın zamanda.Aşık oldum gibi bişey ama bi yandanda düşünüyorum doğrumu yapıyorum diye sonuçta 12 yaş az değil.Hele ailem duysa yaş farkını.Sevdikten sonra önemi yok bunların aslında ama yaşıtlarım hep yaşıtlarıyla bakıyorumda.Bendemi bir sorun var acaba ya çünkü yaşının büyük olması beni en çok etkileyen şey öyle söyliyim.Yanlış mı yapıyorum sizce?
İnsanlar neden normal şeyler istemezler çok merak ediyorum ?
20 yaşındasınız kendinizden 12 yaş büyük biri olunca başınız göğe mi
erecek. Yaşınıza yakın kişiler ne olursa olsun o kadar büyük insandan
emin olun daha iyidir bence.. Kötü bile olsa en azından kötünün iyisidir..
Neyse bunlar sadece benim fikrim hakkınızda hayırlısı olsun..
5yıl görmüş geçirmiş biri olarak konuya el atayım hemen
benimde eşimle aramızda 10yaş var
ve ben daha çocuk yaşta aşık olduğum adamla evlendim18yaşında ben 28yaşında eşim
ben olgun biriyim ve olgunlardan hoşlanırdım hep hala bakıyorum etrafımdaki yaşıt erkekle evlenen arkadaşlarıma çocuk gibi geliyorlar yaaa.. işte görüş farkı. onlarda bize diyodurlar belki
evet yaş ilerledikçe erkekler ağır abi oluyor ama zaten ben öyle olmasam niye kabul edeyim?
veee en çokta hoşuma giden eşimin yanında her zaman gencimkadınlar çok çabuk yıpranır çocuk doğur çalış yap et
ama tabi 10yaş deyince bazen bana bile çok geliyor 5-7yaş ideal yine de :26:
ama sana tavsiyem evlilik öyle nişanlılıktaki gibi değil aynı evde yaşamadıktan sonra bilemezsin
ölç tart şimdiden olabilecek durumları konuş.
canım mutluluklar
Darısı başıma
Ben 20 yaşındayım.Kendi yaş grubumdaki erkeklere karşı hiçbişey hissedemiyorum son zamanlarda fark ettim bu durumu aslında hep böyleydim.Genç erkeklerden en fazla hoşlanıyorum ama tanıdıkça çocuksu geliyolar.30-35 yaş grubuna karşı ilgim var hep o yaşlarda birisiyle olmak istedim.Şu an yeni konuşmaya başladığım birisi var.32 yaşında.İş adamı kendisi ceoluk yapıyo hali vakti yerinde eğitimli birisi.Aile dostumuz aracılığıyla tanıştım konuşmaya devam ediyoruz yemeğe çıkıcaz yakın zamanda.Aşık oldum gibi bişey ama bi yandanda düşünüyorum doğrumu yapıyorum diye sonuçta 12 yaş az değil.Hele ailem duysa yaş farkını.Sevdikten sonra önemi yok bunların aslında ama yaşıtlarım hep yaşıtlarıyla bakıyorumda.Bendemi bir sorun var acaba ya çünkü yaşının büyük olması beni en çok etkileyen şey öyle söyliyim.Yanlış mı yapıyorum sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?