Yasemindeniz'le birlikte kilo verme günlüğü

yasemindeniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
468
154
133
selam kızlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum.lütfen hep beraber olup kilo verelim destek olalım birbirimize yakalım yağlarımızı ve hergün ne yaptığımızı yazalım.benim desteğe çok ihtiyacım var artık kilolarım psikolojimi bozma durmunda 160 boyunda 65 kilodayım hedefim 54-55 olmak..dün sevgilime şakayla ben çok şişkoyum çirkinim dimi dedim oda şişko değilsin ama artık şişko olmaya cidden yakınsın dedi..çok morelim bozuldu bende artık vermek istiyorum bu kiloları hırs yaptım sizinde bana yardımcı olmanızı istiyorum...sevgilerle:8:

canım ben de 162 boyunda 65 kiloym 2 ay önce doğm yaptm 13 liko gitti. ama 2 haftadr 65 im. diyet yapamyrm ama fırsat buldkça yürüyrm. yürüyş çok önemli bolca yürü çarşı pazar alışveriş merkezi gez:)

haklısın bende ama tam olarak sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su içtim hemen içimi buraya dökme ihtiyacı duydum diyet yapcam ama kendimi zorlamadan yağlarım gitsin istiyorum çünki sağlıksız birşey yapmak istemiyorum.sporla eritmeyi düşünüyorum ama size çok ihtiyacım var hep birlik olup destek verip eritelim yağları birimizin biraz kilo vermesi bile diğerimize istek verir

evet platesi bende bir arkadaşımdan duymuştum doğum yapmıştı ve 3 gibi bir sürede 13 kilo vermiş platesle tabikide yediklerinide dikkat etmiş şoka girdim 1hafta yaptım bende çok güzel birşey insanın nefes alışı bile değişiyor :8:

Ben de 100 kiloyum ve ilk etapta 80 kilo olmak istiyorum.

Sabah uyanınca 1 koca bardak ılık su içiyorum. Light süt içiyorum canım soğuk içecek çektiğinde. Light sütü buzz gibi soğutup içine biraz yumuşak tatlı granül kahve atıyorum. Güzel bi içecek oluyor.

5!i 1 yerde çayım ve yeşil çayım var. Her gün değiştirip değiştirip içiyorum. Metabolizmam hızlansın diye her saat başı 2 bardak su içiyor, sık sık ama az az yiyorum. 7 ayda 23 kilo verdim. Şu an kaldı 20 kilo. Umarım daha da kilo veririz :)

inşallah en kısa zamanda veririrz bende bugün itibariyle başlicam gün içinde neler yapıyorsun mesela yataktan kalkar kalkmaz

Uyandım.
Wc+tartı
Ilık suya azcık limon sıkıp içiyorum
Light peynir, salata, zeytin, yumurta, bazen menemen vs kahvaltı
Ekmek yemiyorum
Abur cubur yemiyorum
Haftanın en az 3 günü yürüyüşüm var. 1 saat yürüyorum hızlı hızlı.

Günde 3 lt su
Az ama sık yemek yemek
Hamur işi yok bazen tatlı vs yiyorum. Tatlı pasta yersem akşam yemeği yemeden uyuyorum
Ayda 1 kez fast food
Çok yemek yersem hemen yürüyüşe çıkıp 1 saat yürüyorum

Düzenli uykum var
Sabah erken uyanıyorum

Kabak, taze fasulye, salata, zeytinyağlı yemekler, yoğurt ve maydanoz hep yediğim şeyler :)

çok güzel işte ben hiç su içemiyorum ama dediğin gibi kendimi her saat başı su içicem diye şartlandırırsam içerim yapcam bu sefer 10 kilo vercem. bir çok güzel pantolonlarım var giyemiyorum dizimden yukarı çıkmıyor..birden kilo aldım ve veremiyorum ama bu sefer çok kararlıyım dedikleriniz güzel hele kahveli süte bayıldım bende öyle yaparım artık hergün burda paylaşalım yaptıklarımızı birbimizin kilo verdiğini görünce dahada hırslarınız :3:

Light süt stokla ve de light yoğurt. Kilo vermeye çok etkili :52: Kola, gazoz yassak :37:

Son düzenleyen: Moderatör:
yasak tamam zaten pek kola arayan biri değilim anca çok canım çekecekte ayda yılda 1 içicem.ekmek hiç yemiyomusunuz

Kahvaltıda ve sulu yemekler yanında 1 ince dilim ekmek, ekmek yemeyeceksem 3-4 kaşık bulgur pilavı.

Doymak için ya ekmek ya pilav yemek lazım, az da olsa..

sağol ya bu dediklerin aklımda olcak bu akşam buraya gün içinde ne yaptığımı yazcam sirkeli su içmeyi falanda düşünüyorum herkes etkili olduğunu söylüyor

Sirkeli su etkilidir ancak ev yapımı ve yüzde yüz doğal elma sirkesi olmalı. Aktara git ve tamamen doğal olanı al. Katkısız doğal asitsiz elma sirkesi almalısın. Market tipi elma sirkesi zararlı.

kızlar bu dokuzlu cayın ıcındedekılerı netten yazdım aktara gıttım bulduklarım kadarıyla karıstırdık bıde aktar onlar yaprak halındeydı toz halıne getrdı bı makınada cektı.sabah aksam ac karınına bardaga sıcak su koyuyorum bı tatklı kasıgı atıp 5 dk bekletıyorum suzup ıcıyorum ..bagırsakta calıstırıyor ama rahatsız edıcı derecede degıl ama gunde ıkı bardak ıcıyorum daha fazlasını denemedım hıc.

1- Barut Ağacı Kabuğu
2- Mate
3- Cinnema
4-Yeşil Çay
5- Funda Yaprağı
6- Çoban Çökerten
7- Bilya Kekik
8- Sinirli Ot
9- Biberiye

1,6,8 i bulamadım dıgerlerını karıstrdık.tavsıye ederım iştahıda kesıyor.10-15 tl ye alabılıyorsunuz.

Sirkeli su etkilidir ancak ev yapımı ve yüzde yüz doğal elma sirkesi olmalı. Aktara git ve tamamen doğal olanı al. Katkısız doğal asitsiz elma sirkesi almalısın. Market tipi elma sirkesi zararlı.

sağol canım yaa senin başarı öykünüde okudum bana bu serüvenimde umarım çok yardımcı olursun ve beraber eritiriz şu yağları ozaman pek ben sirke bulmaya girişmesem iyi olcak limonlu su içerim artık:31:

kızlar bu dokuzlu cayın ıcındedekılerı netten yazdım aktara gıttım bulduklarım kadarıyla karıstırdık bıde aktar onlar yaprak halındeydı toz halıne getrdı bı makınada cektı.sabah aksam ac karınına bardaga sıcak su koyuyorum bı tatklı kasıgı atıp 5 dk bekletıyorum suzup ıcıyorum ..bagırsakta calıstırıyor ama rahatsız edıcı derecede degıl ama gunde ıkı bardak ıcıyorum daha fazlasını denemedım hıc.

1- Barut Ağacı Kabuğu
2- Mate
3- Cinnema
4-Yeşil Çay
5- Funda Yaprağı
6- Çoban Çökerten
7- Bilya Kekik
8- Sinirli Ot
9- Biberiye

1,6,8 i bulamadım dıgerlerını karıstrdık.tavsıye ederım iştahıda kesıyor.10-15 tl ye alabılıyorsunuz.

sağol canım bende gördüm bunu yapmayı düşünüyorum çok aklıma yattı birde biberiye yağı çok inceltiyormuş vucudunuza sürüp streç film sarıp yatın çok incetiyormuş öyle duydum

Ben 4 senedir 5 i 1 yerde içiyorum. Her ay gider 5 ot alır gelirim hiç aksatmam :) Bu 9 lu çaydan da alacağım aktara gidip. Gerçekten etkili. Herkes içmeli. Mutlaka içelim birlikte :)

1- Barut Ağacı Kabuğu
2- Mate
3- Cinnema
4-Yeşil Çay
5- Funda Yaprağı
6- Çoban Çökerten
7- Bilya Kekik
8- Sinirli Ot
9- Biberiye

İnşallah kilo vermeye hep beraber devam ederiz :) Limon da faydalı. Yeşil çay al o zaman. Süzen poşet değil, normal demlemelik çaykurun var. Ondan al içmeye başla.

sağol canım yaa senin başarı öykünüde okudum bana bu serüvenimde umarım çok yardımcı olursun ve beraber eritiriz şu yağları ozaman pek ben sirke bulmaya girişmesem iyi olcak limonlu su içerim artık:31:

sağol canım bende gördüm bunu yapmayı düşünüyorum çok aklıma yattı birde biberiye yağı çok inceltiyormuş vucudunuza sürüp streç film sarıp yatın çok incetiyormuş öyle duydum

kızlar ben şimdilik platese kaçtım akşama görüşürüz neler yaptığımı akşam anlatcam öpüldünüz :54:

Back
X