Yaşı genç ruhu yaşlı

Matrika

DEVRİK KRALİÇE
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2018
40
20
88
Merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım bekar bir kızım çok zor bir hayat yaşadım ailede şiddet vs vs sevgisiz bir yasam ama yine de üniversiteyi zar zor da olsa bitirdim cok cektim hayattan belkide 60 yilda yasanacak acilar yasadim iste bu yuzden 60 yaşında bir insan gibiyim yaşam enerjim yok sanki torununu görmüş dedeler gibiyim ya etrafta neşeli neşeli dolaşan genç kızlara öyle özeniyorum ki geçmişin yüklerinden kurtulup yepyeni bembeyaz bir sayfa açmak istiyorum ama nasıl başlarım ne yaparım bilmiyorum lütfen yardım edin

Sabah uyandığınızda aynaya bakın ve kendinize gulumsemekle işe başlayın.

Ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın. Siz değerlisiniz. Kiymetlisiniz.

Başkaları için değil kendiniz için onemlisiniz.

Illa birileri takdir etsin diye beklemeyin siz takdir edin kendinizi.

Her yaşanmış zorluk ve kötü hayat geleceğe yatırılmış bir tecrübe ve ders cikarmadir.

Olgun düşünceli olmak güzel ama hayat gülmeye değer.
Hadi şimdi bir gülümseyin.
Iyi ki varım deyin

Bu bir gecis donemi kuzum elbette kendi toparlayacaksin birkac sene sonra geriye donup baktiginda evet aci cektim haksizliga ugradim ama artik daha gucluyum diyeceksin suan oyle hissetmeyebilirsin fakat bu hep boyle olur izi bile kalsa ...bu bardagin dolu tarafi boyle bak bakis acisini degistirmek en hizli iyilesme.yontemlerindendir

Psikoga gitmelisiniz. Bu sorunu burda cozmeniz biraz zor. Tek diyebilecegim, sosyallesmek, yoga ve dans kurslarina yazilmak, egzersiz ve meditasyon yapmak, yediklerine dikkat etmek, saglikli beslenmek ve gorunmek faydali olabilir.

Tek çaresi var geleceğe odaklanmak .Artık geçmiş geçmişte kaldı bitti yani herşey.

Değiştirme isteğiyle buraya yazdıklarınızı tersine çevirerek olumlayın. Eğer kendi cümlelerinizle yazamıyorsanız benim yazdığımı okuyun bunu her sabah yapın. İnanın çok etkili olacak. "Ben çok güçlüyüm, üniversiteyi kendi çabam ve azmimle okudum, geçmişi ve geçmişimdeki herşeyi affediyorum. Geçmişimdeki kötü enerjilere beni güçlendirdiği için bana verdiği dersler için teşekkür ediyorum ve artık onları serbest bırakıyorum. Kötü olayların artık benimle hiçbir bağı yok. Şu andan itibaren kuş gibi hafifim neşesine hayran kaldığım insanlardan hiçbir farkım yok. Ben çok gencim ruhum daha da genç, cıvıl cıvıl ve neşeli biriyim. Her yeni günü coşkuyla karşılayıp şükürle kapatıyorum. Enerjim her geçen gün daha da yükseliyor. Bembeyaz sayfalara harika anılar biriktiriyorum." bir de sabahları olumlamanızı bitirdikten sonra o sabaha neşe katacak ufacık birşey yapmayı deneyin normalde yapmayacağınız. Çok koyu renkler giydiyseniz üstünüzü değiştirip renkli birşeylere geçmek ya da 3 5 dk keyifli bir müzik açıp dans etmek, konuşmaktan keyif aldığınız birini aramak, çıkıp kendinize güzel kokan bir çiçek almak ve kahvaltı yaparken onu izlemek gibi. 2 3 hafta bunu yapabilirseniz çok çok daha iyi hissedeceksiniz.

Çok teşekkür ederim deneyeceğim

Psikoga gitmelisiniz. Bu sorunu burda cozmeniz biraz zor. Tek diyebilecegim, sosyallesmek, yoga ve dans kurslarina yazilmak, egzersiz ve meditasyon yapmak, yediklerine dikkat etmek, saglikli beslenmek ve gorunmek faydali olabilir.
İnanın gittim ama hiç bir işe yaramadı ben şöyle kirmizi odadaki gibi birşey istiyorum ama psikologlar yazı yazmaktan yüzüme daha bakmıyor

Takipteyim. Ben 22 yaşında böyleyim. İnsan geçmişte yaşadıklarını ne kadar unuttum dese de bilinçaltı unutmuyor.
Valla her şeyi kafama takıyorum yaptıklarımın pismanliklariyla bogusuyorum belki suçlusu bile olmadigim acilarin yükünü omuzlarimda taşıyorum en kötüsü ben acılarımdan kivranirken bana kötülük yapan tüm insanlar mutlu mesut yaşıyor nerede ilahi adalet demek istiyorum ya ben aptalım ve safım işte olay bu paraya kıymet vermeyen vs vs bir insan olduğum için defalarca insanlardan duydum bu sözleri sen safsın daha neler neler

Çok teşekkür ederim eski terapistimde buna benzer şeyler söylemişti ama sürekli yapamadım istikrarsızlık yüzünden

Bitti demekle bitecek acılar değil inanin
Bakın anlatsam roman olur hiç bir zaman sevilmedim .Annemin bana hiç kendiliğinden gelip sarıldığını bilmem .Evlendigim gün pazar günü yani ablam ve annemin arkamdan konustuklarini duydum neleeer neler .Evlendim bütün sevgimi eşime vereyim dedim ondada yanıldım maddi manevi somurdu .Bunların hepsini görmezden geldim ben üstünü kapadım içime attım .Taaaakiii 35 yaşına kadar bı gün dedim ki hayır üstünü kapatmayacagim dedim ve tek celsede boşandım .Yuzlestim yani .Annem yanıma geldi asla kırmam ama herkese de şunu gosterdim ben eski yetim değilim .bbunu eşim de gördü diğerleri de.ama şu an geçmişi bırakıp yüksek lisans için hazırlanıyorum zor mu evet .gelmiyor giden yıllar kabul edin ve devam edin

geçmiş geçmişte kalmalı

daha yaşındasınız

üniversite mezunusunuz

iş sahibi olun kendi doğrularınızı içeren bir hayat kurun

ileride seveceğiniz insanları içerir bir aile sahibi olursunuz vs vs

lakin ilerlemek için önce ilk adımı atmak lazım

bir yerden hayata başlayın

çalışmıyorsanız çalışın, çalışıyor ama hala zamanınız varsa sizi meşgul edecek şeyler bulun

eşek gibi yorulun beyninizin bir saniyesi boş kalıp geçmişi düşünmesin

hala aile ile yaşıyorsanız uzaklaşmak için gerekenler için mücadele edin

iş bulun ya da başka şehre atanın gidin

bir kediniz olsun mesela, çiçekleriniz

yüksek sesle müzik mi severseniz takın kulaplığı eşlik ede ede dinleyin

puzzle mı istediniz alın evin ortasına dökün kimse karışmadan yapın, duvarı mı boyamak istediniz boyayın

yemek yapacaktınız da anneniz hep mutfak dağılır mı dedi

yapın, dağıtın mutfağı, üç gün toplamayın mesela

yani size iyi gelecekleri siz bulun ve yapın

Teşekkür ederim bende çok ağır şeyler yaşadım ya hayatımda hep aksilik var ya artık bu kadar da olmaz dedirten cinsten tam diyorum yeni beyaz bir sayfa açıyorum hemen ardından bir aksilik oluyor

Teşekkür ederim deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…