Bazen dibe çöküyorum,bazen bulutların üzerinde geziyorum..Benden geçti diyorum bir konuya sonra sanki onu diyen ben değilmişim gibi hadi yeniden başlayalım,bu defa başarırım diyorum.:smiley-cool:
Ne acayip bir kadınım ben! Bir türlü dingin bir hayatım olmadı..:mymeka:
Bazen dibe çöküyorum,bazen bulutların üzerinde geziyorum..Benden geçti diyorum bir konuya sonra sanki onu diyen ben değilmişim gibi hadi yeniden başlayalım,bu defa başarırım diyorum.:smiley-cool:
Ne acayip bir kadınım ben! Bir türlü dingin bir hayatım olmadı..:mymeka:
ben güçlülügümü kaybettim battıkça batıyorum...
neden bukadar karamsarsınız??? anlatmak isterseniz belki yardımcı olabiliriz yada anlatırsanız belki rahatlarsınız???
kusura bakmayın yenı gördum mesajınıı özur dılerım bır daha bakamadım buraya.......
en basta sebebım kayınvalıdeyle bırlıkte oturmak yaaa kötu oldukları ıcın degılde bır evde 2yuva olmuyor zor gelıyor bana .........ama mecburıyetten.....senağlama
canım eğer birşeylere mecbursan mutlu olmak için o şeylerin iyi yönünü görmen şart..mecburiyetten kayınvalidenle berabersin tabiki istersin ayrı evin olsun,istediğin gibi hareket et ama bulunduğun ortamı iyi yada kötüye çevirmek senin elinde olan birşey..inşallah kısa zamanda kendi evine çıkarsın...
sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?