Yaşım 20 ama ruhum 40 oldu sanki :(( Özüme dönemiyorum...

tsk ederim tatlıcık anlayısın için arkadaslarr bende tavır yapan huysuz biri değili hep yapıcı oldummm.hep alttan aldım iyi olalım dedimm ama bi karsılık alamadım lütfen anlayın.benim gibi bi kadın daha bulamaz o iyi huylu ama kıymet bilen yokki sorun bu ne gezmek ne baska bişey bana olan davranısları en küçük şeylerden kavga cıkarması problem benim içinn

bi süre tepkili ol,,iyice sırnaşmaya başklayıncada buraya yazdığın şeyleri onun yüzüne söyle..
rahatsızlıklarını anlat...artık bazı konularda eskisi gibi olmayacağını söyleki birazz tutuşsun..emin ol,değişmeye çalışacaktır.

canım anlıyorum senide eşinide..benim eşiminde haftada bir izni var..istemeye istemeye soruyor bazen dolaşalımmı diye..ama biliyorum içinden evde kalıp dinlenmek istediğini...ben evde kalalım diyorum genelde..çünkü tek başıma zaten geziyorum...bide bende önceden çalıştığımda izin günlerini iyi bilirim bir an önce gelsede yatsam derdim...üsteleme fazla...ama tabi madem çıkmışsınız surat asmamalıydı ....tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacan diye bir laf var valla cuk oturdu....madem çıktın eğlenmene bak yani...

ama diyosanki benim için sorun o zaman eşinle oturup güzel güzel konuşmalısın..bize anlattığın gibi eşine hiç anlattınmı? bence oda anlıycaktır..tabi sende anlıycaksın..

ben onunla defalarca konustum ama o anlamıyo eminim yine konussam yine anlamıcak 2 gün soğuk kaldık birbirimize bugun yanasmaya basladı yine bana ne kadara acımasızsın hiç yanasmaıyosun falan filan öpmeler derken yanasmaya çalıştı bende niye yanascakmısım sen yanas dedim eminim o konuyu tekrar açıp konussaydım o an yine kendini haklı görecek ve beni anlamayacaktı...ama bu hafta o çıkalım der dışarı bu kez ben istemiyorum deyip evde oturacağım onunla gezmek istemiyorum artıkk..

3 gün geçtiya dayanamadı yine uzak kalmaya banaa çünki haksız olduguunu biliyoda kendine yedirip sölemiyoo yoksa haklı olsa asla yanasmaz gururu yapardı ....

cnm peki eşin senin hoşlanmadığın şeyler de bu kadar dikkatli mi o da deli oluo mu ya eeesss kızar die hiç sanmıyorum.o cok rahat istediği zmn istediği şeyi yapar istediği yerde sana surat da yapar bağırır da.ama sen bunları yapamıosun işte buyuzden sen cabuk yaşlanırsın.sinirlerin bozulur surekli düşünceli olmak ve alttan almak surekli yapıcı olmak ne kadar ağır birşey.hayatını akışına bırak bence ne kadar evli olsanda sende bir bireysin.

buarada hep alttan alan yapıcı olan birinin daha karşilik aldığını gormedim.ne kadar ekmek o kadar kofte.ben anlayişimi beni anlamaya çalişana gosteririm.

ne güzel konusmussun canım ya vallahi evet o pek dikkat etmez eskiden ederdi ama şimdi oda pek kalmadıı eskiden sorarak içerdi birasını şimdi onuda yapmıyo meselaaa dogru diyosunn içimde okadar cok sey biriktikii atsam patlıcak gibii

arkadaşlar azıcık kayıtsız kalın.onların hayatın merkezinde olmadığını birer hint kumaşi olmadıklarını anlamasını sağlayın.sadece ikinizde hayatınızı devam ettirmek için birşeyler paylaşiyorsunuz.kavgalardan sonra azıcık cabalamalarını sağlayın.bi opücüğe espriye tav olmayın size değer verebilsinler ki sevsinler.

bir de şoyle bi durum var ev hanımı olunca pek de dişariya cıkmanıza da musade etmeyince tum gun kocanızı beklediğiniz için ilginizi gostermek için can atıyorsunuz anlıyorum ama bence sırf buyuzden sizi dış dunyadan koparıyorlar boylece onun ustune düşçeksiniz o bi çaba harcamasa da

ask buya senin msn de görüşebiliriz aslında cok iyi olur ikimiz birbirimizin halinden anlarız eger istersen adresini yolla ekleerimm

canim oturup konusmak hicbir ise yaramaz..anlamazlar cunku..sen sadece soylediginle kalirsin..
oda bildigini okur..sen daha da delirirsin.onun sinirli olmasinin nedeni zaten seni istedigine pisman etmek bir daha istememen..dedigim gibi sen soylediginle kalirsin yiprananda sen olursun..
sinirlari ciz..kararli davran...yerimseniben
tek cik,arkadaslarini al cik..uzulsen bile buna belli etme..onun basta isine gelir belki bu durum ama sen cevreni kurup onu takmadikca o daha da rahatsiz olacak..
hic kendini uzme..sende o senden birsey istediginde onu kendi silahiyla vur..
gorsun bakalim nasil olurmus...:1closedeyes:

tesekkür ederim canım fikirlerin içinn çok şağolunn

eescim sanırım sana öncede yazmıştım tatlım derdin eşinle senin kendinle değil alttan alıcam diye uğraşma artık iyice şımarmış eşin cnm kimseye kendinden fazla değer verme diycem başkada bişey demiyorum

arkadaslar yazmayacakmısınız bizimki her zamanki gibi yeniden yanasmaya başladı bende karsıma bi güzel konustum böle olmaz biraz dikkat et yaptıklarına vs.vs.diye bakalım suanda iyigbiyizzz yakında yeni bi fırtına olamz umarım

aynı sorunları bende yasıyorum oyuzden kocamda agzımdan burnumdan getırdıgı ıcın sen ıısı ablanla gıt der hep:)ama zaman gelıyor ınsan esıyle basbasa vakıt gecırmek ıstıyor sınır oluyorum ne var bı gun hanımlarına ayak uydursalarda ses cıkarmasalar olmuyor sankı

Teek sorun uyku karnı aç olan ve uykusu olan erkeğe dokunmayın.Ben eşimle ramazan ayın da ettiğim kadar kavga ettiğimi bilmem anla yani.

eeesss cim al benimkini vur seninkine aynen bi pazarımız var çıkalım gezelim desem yok beyfendi isterse o zaman çıkarız ancak nerdeeee dışarda yemek yicez sevgilimiymişiz geçim derdini düşünmek gerekirken yemek neymiş 22 yaşındayım kendimi torun torba sahibi elini ayağını herşeyden çekmiş bir kenarda ölümünü bekleyen 70likler gibi hissediyorum.

zaten hersey evlenene kadar arkadaslar bende 20 yasındayım ve bole seyler canımı sıkıyor gencız sonucta ben nıye kocamla gezmeye yemege gıtmıyımkı maddı sorunları bahane edıyorlar en kotusu bı cekırdek alıp bı parka gıdemıyormusun yok zaten bızımkı pc yı kuma yaptı bana onu bırakıpda dısarı cıkmak zor gelıyor ona sankı canından ayırıyorsun

senındemı geldı kuma basına bende kumam bu benım deyıp duruyorum aksam kavga etık zaten yaa oynuyorsu sunu barı kulaklık takıp muzık dınleme ya bunalıyorum evde kımse yok dıye cıkıstım ne ıstıyon benden ben oturuyorum surda kendı kendıme dedı ayyy ıyıı otur dedım kustum hamıleyım senın yuzunden bebegımı uzemem dedım ama üzüldüm bıle:umursamazffff aksama kadar kactane adamla konuşuyormuş kafası sısıyormuş bıde benımle konuşamazmış falanda fılan yaa ben aksama kadar evın ıcınde ne arkadasım var ne kardeşım kımseye gıtmem gelmem oturuyorum kendı kendıme konuşuyorum kızımla ugrasıyorum sokagada cıkamıyorum dusuk tehlıkem var uyusuk uyusuk oturuyorum bebegım ıyımıkı saglıklımı dıye dusunuyorum

aynı seylerı bende yasadım canım ve ben sorunlar yuzunden tum gun oturup aglardım bılıyorsun hamılelık demek duygusallık demek ınsan o zaman herseye daha cabuk alınır oluyor zaten pcden bıktıgım kadar baska seyden bıkmadım sabah aksam pc basında bı annesı gelınce kalkıyor oda kızıyor dıye tabı benım sozlerımı tıye alan olmadıgı ıcın bı kulaktan gırıyor oburunden cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…