Yaşım 22 sanki 60 .

Minimini22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
987
806
103
Iyi gunler kendi kendime o kadar cok problemim var ki cozemiyorum size danismak istedim pazartesi pskiyatriste gidecegim
Yaklaşık 7 8 yıldır dedemlerin yanında yaşıyorum babamı kaybettik annem teyzemlerde bende ordaydım iki yaşlı diye dönmek istedim dönmemek gerekiyormus
Dedemi daha geçen nörolojiye görürdüm bunama vs yok ananemi bilmiyorm götürmek imkansız
Ama tek sıkıntıları benim gece kovmaları şunu bunu aldin demeleri saldırmaları hiç eksik kalmıyor ki çalışıyorum gece geliyorum sabah çıkıyorum bugün izinliyim uyudum kalktığımda yine suçlanıp dedem vurmak istedi çıktım ve napsam diye dusunuyorum
Annem iki üç ayda görür biyere gitme dur burda der kendi biliyor onları teyzelerde kalıyor maddi ve manevi hiç bir destek yok ona sorarım ne yapıyım diye dur der

Oraya gidemiyorum kapıları açık daha kalabalıklar kalcak yer yok
Erkek arkadaşım var ancak kasımdan sonra dusebilcez evlenmeyi
Akrabalarim var onlarda rahat edemem gibi geliyor
He bu arada çalışıyorum ailevi borçlara gidiyor elime kalmıyor ki eve cikayim
Erkek arkadaşım gel biz de kal diyor ailesiyle güvenemiyorum
Ee ne yapıyor iki yaşlı diyebilirsiniz evde aklınıza gelen her eşyayı çalıyorum ben ( zaten götürcek yerim olsa gideceğim konu ancak sıkıntım olmaz)gece kovarlar saldırırlar dövmeye çalışırlar
Bu durumda nasıl en iyi şekilde kurtulurum
Açıkçası istenmiyorum ve bisey almışım gibi çantam vs karıştırılıyor çok rahatsızım

Kızlar bu arada saçkıran oldum ve aşırı boyutta stres sıkıntıdan ve bu konuyu bi şekilde cozemiyorum

Annenle bu konuyu en kisa surede cozmen gerek aksi halde dahada mutsuz olursun.annenle ikiniz ayri eve cikin annende sende calistgnzla gecinirsiniz ayri eviniz duzeniniz olur

Size kimse adam gibi sahip cikmiyorsa o evde,hatta siddet uyguluyorsa kimseye paranizi vermeyin ve ayri eve cikin. Digerleri sahip ciksinlar yaslilara. Cocuklari var sonucta

Hahah haklisiniz valla o kadar var ama kimse beni umursamıyor borç dışında anneme harclikta veriyorum eve çıksam karşılayamam

Ailevi annemi ve babamı ilgilendiren borçlar 15 bin civarı babamı kaybettik annemin geliri yok ben ona veriyorum

Kızlar bu arada saçkıran oldum ve aşırı boyutta stres sıkıntıdan ve bu konuyu bi şekilde cozemiyorum

Bu mesajına cevap yazmak o için giriş yaptım .Saçkıran olduğun yere organik hani şu kastamonu sarımsağı diyorlar ya ondan sür. Baya faydası oluyor. Ama bırakma bunu kesinlikle yap. Nasıl yapıldığını tam hatırlamıyorum ama bir araştırmanı tavsiye ederim

Düşünceniz icin teşekkür ederim denedim uzun süre sürdü.basta yaptım etki etti şimdi farklı yerlerde fazlaca var denicem tekrardan

Madem evlenmek istiyorsunuz neden kasimdan sonra? Maddi mevzularsa sacma adetlere takilmaz son zamanlarda tureyen yeni gelin triplerine girmezseniz cok da maliyetli degil.

Madem evlenmek istiyorsunuz neden kasimdan sonra? Maddi mevzularsa sacma adetlere takilmaz son zamanlarda tureyen yeni gelin triplerine girmezseniz cok da maliyetli degil.
Özel sebep ve geçerli sebebi var maddi sikinti olmasin diye düğünden bile vazgeçtik şuan nikah olcak sadece

Özel sebep ve geçerli sebebi var maddi sikinti olmasin diye düğünden bile vazgeçtik şuan nikah olcak sadece
Bu durumdan kurtulmak icin bu evden kurtulmak gerekiyor. Kasim gibi evlilik olacaksa 4 ay icin eve cikmak evlilik oncesi gereksiz maliyet ve bir suru zahmet olur. Ama evlilik madem su an mumkun degil ama bu kadar az kaldi bence yasayacaginiz evi tutun esyalari alin siz tasinin. Mustakbel esiniz de nikahtan sonra gelir.

Haklısınız aslında bu fikir hiç aklıma bile gelmedi
Annem herşeye karşı bisey konuşmak istemiyorum erkek arkadaşım arkamda çok şükür
Şuan bile sıkıntılı süreç bu konuyu yarın konusuyum en iyisi

borc babaninsa miras red yapamazmisin? anneninde mali mülkü yoksa nesini alcaklar kadinin? yukardaki arkadas hakli. 4 aya evlenceksiniz evini kur simdiden.

Ailevi annemi ve babamı ilgilendiren borçlar 15 bin civarı babamı kaybettik annemin geliri yok ben ona veriyorum
Babanızı ne zaman kaybettiniz eğer yeni ise vefat halinde ilk 3 ay içinde reddi miras yapılıyor.Babanızın sosyal güvencesi yokmuydu.

borc babaninsa miras red yapamazmisin? anneninde mali mülkü yoksa nesini alcaklar kadinin? yukardaki arkadas hakli. 4 aya evlenceksiniz evini kur simdiden.
Reddi miras yapıldı canm farklı konular var ve bunu ben oducem 15 bin borç varken nasıl gelin olacağım bilmiyorum inan
En mantiklisi eve çıkıp nikahtan sonra gelmesi sanirim

Babanızı ne zaman kaybettiniz eğer yeni ise vefat halinde ilk 3 ay içinde reddi miras yapılıyor.Babanızın sosyal güvencesi yokmuydu.
Yapıldı cnm bi arkadaşı vardı ona olan el borcunu kapattık ve annemin sgk ödedik olamadı daha
Malesef sgk dan sonuç alamadık babam icin

Reddi miras yapıldı canm farklı konular var ve bunu ben oducem 15 bin borç varken nasıl gelin olacağım bilmiyorum inan
En mantiklisi eve çıkıp nikahtan sonra gelmesi sanirim

annenin calisma imkani yok mu? daha iyi olmazmiydi ikiniz icin? ek is?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…