yaşım geçiyo asalak gibi yaşayıp gitmekten yoruldum

Hedefin gerçekçi mi sence. Liseden sonra İki yıllık yatılı okumaktan dah mantıklı...

Hadi 4 yıl aof okusan iki açık öğretim çok basit gibi gelebilir belki ama çok zorlu derslerde var. 4 yılda bitirebilirsiniz misin. Şimdi 24 yaşındasın 4 yıl sonra 28, 2 yılın kalacak gerçekten girebilir misin?

Yerinde olsam iki yıllık olanı denerdim. Eskiden torpil olurdu mülakatta şimdi durumlar nasıl bilmiyorum. Kardeşimde denedi ama olmadı. Zaten ortalık karışık iyiki olmamış...

Polis olmak güzel iyi hoş ama erkeğe bile zorken bayana dahada zor....

Hepsi ufak 98 li 97 li 96 lı gençlerle yarışıyorum çok moralim bozuluyo keşke bukadar geç kalmasaydım
bende bir denedir dusunup duruyorum haftaya 23 olucam suan elektrik muhendisligindeyim hukuk istiyorum bu sene bolumu birakip sinava hairlanicam dun konu actim hatta bende bunla ilgili ve gercekten anladimki sevgili aile hicbiri hayallerimden onemli degilmis yarin gidip ygs denemeleri alacagim kendime ailem ne derse desin beni evdende atsa bu sene sinava hazirlanacagim bende ayni derttsyim 96 lilarla falan sinava giricem okuycam ama olsun

Hayallerinin peşinden git.Bak lisenin pişmanlığını hala taşıyorsun yarın bugünün de pişmanlığını taşıma üzerinde.

eski ben olsaydm sewgilnin durumu işi iyiyse salla gtsin :halay: ewlen boşwer derdim AMA ewlendm ve gördm kii asla mesleğini eline almadan ewlenme.. yıllar vız gelr cnm hayallerinin peşnden git :KK55: sewgilinide ikna et

Konunu takip edicem ama gozumden kacarsa diye yazayim

-Okumalisin daha yasin hiçbirşey
-Evlilige hazir degilsen ki degilsin kendin soylemissin zaten yapamazsin kendini kapana kısılmış hissedersin bu halde
-okumaya karar verirsin umarım
Sayet okursan okurken evlenme
Çünkü ben sevgilinin seni calistiracagindan emin değilim!
Şimdi uzak ihtimal diye tamam tabi fln derse kanma
Oku bilezigini tak ondan sonra bi bak bakalim hala seviyor mu seviyor musun
Acele etme lütfen
Umarım hersey gönlünce olur :super:

İlk girdiğimde alım düşüktü, 280. Geçen sene 1100 e çıktı ama puanım düşüktü, parkura da çalışamadım. Bu sene kpssden en az 80 bekliyorum, parkuru da halledersem geriye sözlü kalıyor. İnşallah bu sene olur, çok istiyorum.
Senin de puanın iyi aslında. Sen içini ferah tut, gir sınavına kimseyi dinleme.
sen eski uyesın ama kimsin?:hamarat:

Ben adamın yerinde olsam beklemezdim açıkcası. okumak istiyorsan oku ama adamı da oyalama. evliyken yatılı okula göndermemesi bana da mantıklı geldi. okulda kalacaksan eşinle nasıl vakit geçirceksin. ben eşimle sadece haftasonu görüşceksem ne anlarım o evlilikten. çok istiyorsan oku işe gir öyle evlen ama adama da bekle deme.

lisede bi erkek arkadaşım vardı
liseden sonra okumana gerek yok evlenelim falan diyodu
lise sonda bi karar vermem gerekiyodu ünimi erkek arkadaşımmı
ikna ettim üni ye gittim sonra gelsin kavgalar iki ay sonra oda askere gitmişti ve askerdeyken ayrıldım
şu an düşündüğümde çok saçma geliyo okuyabilmek için elin oğlunu ikna etmek :)
nolur okuyum falan demek :) çocukluk diyorum
ha beddua etmedimi etti tuttumu tuttu :) ama sonuç olarak genele baktıgımda ünimide okudum işimide buldum aralarda üzüldüm falan istediğim oldu sonuçta:)
bence sevgilini direk şutla
senin eğitimine saygı duymayan adamla ilerde yapamazsın bence...

Seviyosa hayallerini destekler. Hayallerine saygisi yoksa sevgisi de yeterli degildir. Salla oyle adami

Okulunu bitir, mesleğini eline al.
Seven adam bunun için ayrılmaz 2 sene daha bekler.
Beklemiyorsa da güle güle gitsin.

Su hayatta yapip da pisman olmadigim seylerden biri de zorluklara sabrederek okuyup is sahibi olmamdir.Boyle yapip pisman olan görmedim. Evliyken bekarken ya da turlu imkansizlik icinde de olsa. Ama tam tersini yapip pisman olan cok gördüm. Zor sartlarda okudum ben de.Lisedeyken annem vefat etti babam da bizi birakip gitti oyle diyeyim.Hayat geciyor.Bencil olun biraz. Tren kaçmadan yapin ne yapacaksanız. Kimse okumadin beni tercih ettin diye madalya vermez. Is isten gectikten sonra da madem fedakarlık yapmasaydin okusaydin der. Hayatin gercegi bu...

Ben ne olursa olsun evlenmeyi değil okula girmeye çabalayacağım.zaten dün hep konuştuk kırdık birbirimizi o beni anlamıyo bende onu anlamıyorum kim haklı umurumda da değil artık.Bide oyalama ozaman ayrılın diyenler olmuş ama o zaten ayrılık yolunu katiyen düşünmüyo ayrılmaz yani.Ben de okumaktan vazgeçmem...sürüp gidecek

Ya ben çok kötüyüm ya.Buraya yazmak istedim bana bişeyler deyin nolur...yaşım ilerliyo ben lise yıllarımda yaptığım aptallığın (bu aptallık ders derdine düşmemek üniversite derdine düşmemek) cezasını çekiyorum. Geçim derdine düştüm işe girdim yılladır boş boş bi hayat sürdüm hayallerimin peşinden koşmak çok geç aklıma düştü ve şimdi de sadece aklımda hayallerim var. 5 YILlık ilişkim var sevgilim tutturmuş nişanlanalım evlenelim artık diye...Beni çok seviyo çok yanımda oldu iki senedir okul kararı verdiğimden beri zerre istemesem de sen çok istiyosun diye sana destek olmaya çalıştım diyo. Ve artık yeter vazgeç diyo.Ama ben vazgeçmek istemiyorum bende istediğim okulu okumak bende istediğim işi yapmak bende her genç gibi derdim ev geçimi değil derslerim olsun istiyorum.Evlenip çoluk çocuğa karışmak borç içinde yüzmek yada içimde ukdeler kalsın istemiyorum.Karşımda ya okul ya ben diyen 5 senedir beraber olduğum, onu okul için terketmenin ona çok büyük haksızlık olacağını bildiğim ve bana hakkını helal de etmeyeceğini bildiğim bi sevgili var.Ben ne yapacammmm

Hem okuyan hem evli kadınlar var diyebilirsiniz ama benim istediğim okul yatılı sadece hafta sonu evci izni olan iki senelik bi eğitim.Bu yüzden evliyken asla seni göndermem diyo.
Astsubaylik gibi bisey mi bu ?

Back
X