Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yaşındasın? Biraz ütopik hayaller mi ? Eger hayallerin getcek olmazsa iyi bir insanı kaybettiginle kalırsınBen ne olursa olsun evlenmeyi değil okula girmeye çabalayacağım.zaten dün hep konuştuk kırdık birbirimizi o beni anlamıyo bende onu anlamıyorum kim haklı umurumda da değil artık.Bide oyalama ozaman ayrılın diyenler olmuş ama o zaten ayrılık yolunu katiyen düşünmüyo ayrılmaz yani.Ben de okumaktan vazgeçmem...sürüp gidecek
ben de orada okudum inan kolay bir şey değilpolis okulu
Sen polis olduktan sonra karşında okumamış biri olacak ohooo bu iş yaşpolis okulu
Kaç yaşındasın? Biraz ütopik hayaller mi ? Eger hayallerin getcek olmazsa iyi bir insanı kaybettiginle kalırsın
polis okulu
Sen polis olduktan sonra karşında okumamış biri olacak ohooo bu iş yaş
Ne var bunda kaldigin yer belli durdugun insanlar belli. Aksine gurur duymasi gerekir 2 yil bekler seven insan.
ben de orada okudum inan kolay bir şey değil
Birkac yil sonra tekrar buraya yazarsin canim olur mu ne kadar varmış kültürü. Kültürlü diye kimse para kazanmiyor..o kültürsüz bi insan değil üniversite mezunlarına taş çıkaracak kültürü ve zekası var..
Birkac yil sonra tekrar buraya yazarsin canim olur mu ne kadar varmış kültürü. Kültürlü diye kimse para kazanmiyor..
o kültürsüz bi insan değil üniversite mezunlarına taş çıkaracak kültürü ve zekası var..
orada mutlu olacağını nereden biliyorsun peki al ben polisim ne kadar mutluyum param var ama sor bakalım huzurum kaldımıBiliyorum ama olsun.Şuan ki işim rahat da ne oluyo mesleği sevmedikten sonra...hafta sonum tatili resmi tatiller var ama mutsuzum
orada mutlu olacağını nereden biliyorsun peki al ben polisim ne kadar mutluyum param var ama sor bakalım huzurum kaldımı
Bende böyleydim ama hayatın neler getireceğini bilemiyorsun işte. Erkek arkadaşıma şark çıktı ben burda kaldım. Evlenip onun yanına gidebilmek için ailemi ikna etmem gerek. Uyku uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum. Sen mesleği bırak ben seni şarka gidene kadar okutayım sonra ben bırakayım sen okut demişliğim var. Kaç tane istifa eden var yada kaç tane yeni bir çıkar yok arayan var biliyormusun ? Mesleğimden zerre şüphem yok gurur duyuyorum ama sistem bizi mahvetti mahvolduk hayvan kadsr değer görmüyoruz ne milletin nede başkasının gözünde.Belki haklısınız.her polis bunu söylüyo hepsi sakın diyor..ama ben yinede istiyorum parayla hiç alakası yok.Duam bana da nasip olması
Bende böyleydim ama hayatın neler getireceğini bilemiyorsun işte. Erkek arkadaşıma şark çıktı ben burda kaldım. Evlenip onun yanına gidebilmek için ailemi ikna etmem gerek. Uyku uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum. Sen mesleği bırak ben seni şarka gidene kadar okutayım sonra ben bırakayım sen okut demişliğim var. Kaç tane istifa eden var yada kaç tane yeni bir çıkar yok arayan var biliyormusun ? Mesleğimden zerre şüphem yok gurur duyuyorum ama sistem bizi mahvetti mahvolduk hayvan kadsr değer görmüyoruz ne milletin nede başkasının gözünde.
özelden yazıyorumsen eski uyesın ama kimsin?![]()