Yaşım ilerledikçe umudum tükeniyor :(

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
Kızlar bu defa içimi dökmek için yazıyorum size yıllardır hep aradığım insanı bulmak için bekledim çabaladım gerek dış görünüşümle gerekse kendi içimle hep bir şeyler yaptım fakat yaşım ilerliyor gitgide umudumu kaybediyorum kimi istesem bana bakmıyor bana bakanları da ben istemiyorum 14 şubat gelirken sanırım yalnız ölüp gideceğim çevremde herkes çift aranıyor gibi gözükmemek için içimi açamıyorum kimseye sizinle paylaşmak istedim sadece.

Bende öyle. Ne kadar ugrastiysam sonu hep hüsran oldu.

Yaş kaç?
Ne olursa olsun evlenmek için evlenme sonra daha cok uzulursun o da yetmediği gibi cocukla ortada kalırsın
Kkdaki boşanma konularının ne kadar arttıgını goruyorsun..milletin agzına bakıp aceleye getirme yüreğinde mantığın da onaylarsa evlen.mutlu olmak mutlu etmek için..Allah hayırlı eş nasip etsin

Bende o yüzden bu yaşa kadar sabrettim bekledim uymayan insanla sırf laf olsun diye tabiki evlenmem ama insan istiyor hayatında biri olsun

Gülüm yaşın cok genc daha baba evinin keyfini cıkar arkadaslarınla gez toz..ben 27 yasında evlendim keske 30 da evlenseymişim diyorum üç yılda üç yıldır diyerek Rabbime şükür cok da mutlu oldugum halde..evlilik sorumluluk artı kvyle basa cıkmak demek
He bende tam mutlu oldum derken bide bebek olayı cıktı.. ne zaman evlencen diye bastıranlar şimdide bebek ne zaman diyor
Bebiş olmuyor negatif tüp denemem var falan filan hayatta hep bi sıkıntı cıkıyor birinden kurtuldum derken hoop baskasi

Haklısınız hepiniz aslında sorunum yalnız olmak evlilikten önce hayattan tat alamıyorum sanki çok şükür her şeyim var ama yine de mutlu değilim hep bir şeyler eksik

Neden evlenmek istiyorsunuz?
Tam da ikna olamadan evlilik yolunda 25 yaşında bir insan olarak soruyorum. Kendimi serbest düşmeye bıraktım sanırım evleniyoruz.

Çok isteyince olmaz zaten. Hayırlısı de o gelir bulur seni

Niyetim hemen evlilik değil aslında hayatımda düzgün bir insan olsun istiyorum bana değer veren beni ben olduğum için seven saygı duyan arkadaş çevrem var iyi kötü ama bu başka bir duygu bu yaşa kadar sadece biriyle çıktım oda ergenlik zamanındaydı onun dışında hep tanışıp hüsranla biten durumlar yaşandı genelde benim istediğim dış görünüşçe iyi olanlar niyeti kötü çıkıyor niyeti iyi olanada ben ısınamıyorum çok ince eliyorum bütün günümde okulda geçiyor öyle çok sosyal çevrem yok hep evli orta yaşta insanlar var aranıyor gibi olmayım diye kimseyede çaktırmıyorum üzüldüğümü

Haklısınız hepiniz aslında sorunum yalnız olmak evlilikten önce hayattan tat alamıyorum sanki çok şükür her şeyim var ama yine de mutlu değilim hep bir şeyler eksik

Evlenmekten çok bir ilişkinizin olmaması üzmüş sizi sanırım. Yeni insanlarla tanışabileceğiniz alanlarınız var mı? Yeni hobiler edinseniz, bir fotoğrafçılık kursuna gitseniz, bir tur ayarlasanız gezseniz, bu süreçte yeni yeni insanlar tanısanız.

Bekar yaşama kılavuzu diye bir film vardı. Seninle aynı psikolojideki bir kız hakkında. İzle derim. Belki film bittiğinde kendini daha iyi hissedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…