Kızlar bu defa içimi dökmek için yazıyorum size yıllardır hep aradığım insanı bulmak için bekledim çabaladım gerek dış görünüşümle gerekse kendi içimle hep bir şeyler yaptım fakat yaşım ilerliyor gitgide umudumu kaybediyorum kimi istesem bana bakmıyor bana bakanları da ben istemiyorum 14 şubat gelirken sanırım yalnız ölüp gideceğim çevremde herkes çift aranıyor gibi gözükmemek için içimi açamıyorum kimseye sizinle paylaşmak istedim sadece.
genç sin daha ben 35 fln sandim sen gecikdim deyince27 şimdilik
Evet eğitimciyimgenç sin daha ben 35 fln sandim sen gecikdim deyince
kismet
çalisiyirmusun
Bende o yüzden bu yaşa kadar sabrettim bekledim uymayan insanla sırf laf olsun diye tabiki evlenmem ama insan istiyor hayatında biri olsunYaş kaç?
Ne olursa olsun evlenmek için evlenme sonra daha cok uzulursun o da yetmediği gibi cocukla ortada kalırsın
Kkdaki boşanma konularının ne kadar arttıgını goruyorsun..milletin agzına bakıp aceleye getirme yüreğinde mantığın da onaylarsa evlen.mutlu olmak mutlu etmek için..Allah hayırlı eş nasip etsin
oo hemde devlet memurusun herkesin aradugi ozellik :)Evet eğitimciyim
Hayır özel sektördeyim keşke memur olsam nerde o zaman istemem kimseyide :)oo hemde devlet memurusun herkesin aradugi ozellik :)
mantik evlilgini de dusun arada :)
aa o niye :)Hayır özel sektördeyim keşke memur olsam nerde o zaman istemem kimseyide :)
Gülüm yaşın cok genc daha baba evinin keyfini cıkar arkadaslarınla gez toz..ben 27 yasında evlendim keske 30 da evlenseymişim diyorum üç yılda üç yıldır diyerek Rabbime şükür cok da mutlu oldugum halde..evlilik sorumluluk artı kvyle basa cıkmak demek27 şimdilik
Haklısınız hepiniz aslında sorunum yalnız olmak evlilikten önce hayattan tat alamıyorum sanki çok şükür her şeyim var ama yine de mutlu değilim hep bir şeyler eksik
Bekar yaşama kılavuzu diye bir film vardı. Seninle aynı psikolojideki bir kız hakkında. İzle derim. Belki film bittiğinde kendini daha iyi hissedersin.Kızlar bu defa içimi dökmek için yazıyorum size yıllardır hep aradığım insanı bulmak için bekledim çabaladım gerek dış görünüşümle gerekse kendi içimle hep bir şeyler yaptım fakat yaşım ilerliyor gitgide umudumu kaybediyorum kimi istesem bana bakmıyor bana bakanları da ben istemiyorum 14 şubat gelirken sanırım yalnız ölüp gideceğim çevremde herkes çift aranıyor gibi gözükmemek için içimi açamıyorum kimseye sizinle paylaşmak istedim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?