Yaşım ilerledikçe umudum tükeniyor :(

Tipik 14 şubat psikolojisi. İnan senle aynıydım. Daha 23 yaşında her şeyin bittiğini hiç bir zaman düzgün birini bulamayacağımı düşünüyordum. Çünkü tanış, zaman geçsin evlen çocuk zaman istiyordu hep. Etraf, ilişkiler o kadar kötüydü ki. Umudu kestim bundan sonra evlenene kadar bekarım dedim. Bir gün, moral olarak çok kötüyken hiç olmayacak şekilde karşıma çıktı. Ruh ikizi de değil direkt twin mate inan beklemeyince oluyor. Bunla olur mu acaba dediklerin olmuyor hiç. Ayrıca hayatında biri olmadan da hayatını sürdürebilmeyi hep bil. Çünkü bir gün bulsak da kaybetmeyeceğimizin garantisi yok. Ayakta durmalıyız hayata başka yerlerden tutunmalıyız.

Gencsiniz henuz.tam yasindasiniz.insallsh istediginiz gibi birini bulursunuz.ben de 31 yasindayim ben de evlenemedim daha.kismet olmadi.bekliyoruz.

yani var ama tabi tanıstıktan sonra güvenilirliği ölcmek gerek . kendisini ve cevresini arastırmak lazım bir yalan bulduysan kesmke gerek

Bekar yaşama kılavuzu diye bir film vardı. Seninle aynı psikolojideki bir kız hakkında. İzle derim. Belki film bittiğinde kendini daha iyi hissedersin.
film tavsiyesi icin tesekkur ederim, hem de Dakota'nin filmiymis, cok iyi oldu yaa izliyorum

Bence siz bu kafayla 30 yaşından sonra evlenseniz de aynı olurdu hayatınız. Bir uzmana veya evlilik terapistine görünmenizi öneririm.

Öncelikle şu saçma tarihlere bu kadar anlam yüklemeyin bence.
27 yaşındasınız, bırakın herşeyin tadını çıkarın.
Mutsuz bir evlilik yapmaktansa emin olun böylesi daha iyi.
İnşallah karşınıza hayırlı biri çıkar zamanla.

Çok doğru bende öyle düşünüyorum tipi eğitimi ili bana uygun birisi olmalı çevremde dolu evlenmiş
sayfanın adı nedir acaba ne tarzda?

Canım aslında derdin evlenmek değil,burada evlenmek istiyorum diyenlerin çoğu aynı hatayı yapıyor.

Aslında derdin,sevmek ve sevilmek.Hasret duyduğun şey sevilme ve de sevme arzusu.Yoksa şu ana kadar çokdan evlenmiştin.

Bir adam ,sadece sevdiğin ve sevildiğin bir adam.Gerisi zaten gelir eğer O çıkarsa karşına.

Arada umudunu kaybet, o zaman daha rahat olursun..Arada umudunu sıcak tut..

Dünyada henüz aradığı adamı bulamayan milyon tane kadından birisin sadece,tek değilsin.

Bu yoldan geçip ,istediği aşkı bulup evlenenler var..

HAYATINDA HER KADIN , EN AZ BİR KERE EVDE KALACAĞINI DÜŞÜNÜYOR .. O yüzden rahat ol .

Ama hiç dert etmeyen hanımlar da var,onlar idol zaten.

27 yaş zaten normal yaşın,evhamlanıp panik yapma öncelikle.

Eksiklerini tamamla, ehliyet ; dil; ikinci üniversite,sanatsal bir hobi;lazer epilasyon vs.

Evlendiğimde şunlar hazır olsun ,uğraşmak istemiyorum dediğin ne varsa hepsini bu süreçte çıkar.

En son,geriye sadece doğru adam ve evlenmek kalsın.Küçük taşları oturt yani önce.

Sen ne kadar donanımlı olursan,hayatında girecek adam da o kadar donanımlı olur,denge misali.

İnşallah en kısa sürede Aşkı bulursun,biraz dua; biraz inanç; biraz gayret..

Ve bolca sabır.

ümitsizliğe kapılmayın. vakti zamanı vardır bazı şeylerin. emin olun taktığınıza değmez. bekarlığın tadını çıkarın

Haklısınız hepiniz aslında sorunum yalnız olmak evlilikten önce hayattan tat alamıyorum sanki çok şükür her şeyim var ama yine de mutlu değilim hep bir şeyler eksik

Mutsuzluk bir hastalık biliyorsun değil mi?

Tek başına mutlu değilsen,hayatındaki adamı da mutlu edemezsin bunu unutma.

Karşıdaki adamdan beklentin hep yüksek olur,

Kendine yetebilmeyi dene,mutluluğunu başkalarının eline bırakma.

Ben daha 23 yasındayken bu hissi yasıyorum sankı bu hayata evlenmek bırını bulmak ıcın gelmısım gıbı hıssedıyorum hep asık olmak asık olup mutlu olmak ,yarımı bulmak en büyük hayalim oldu hep .
Bu durumu meslekle , okumayla, erkek duskunluguyle alakası yok kişisel fikrim budur .
Aşk için sevmek için yapamayacagım sey yok bunun cok acısını da çektım cok fazla hemde yanlıs ınsanlara cok sacma deger verdım
Mantık insanı olmak çok isterdım ama olamıyorum üzgünüm
Ama sizinde karsınıza inşallah cok cok sevecegıniz ve en onemlısı sevılecegınız biri girer

Konuyu takipteyim insallah hayirli birisi cikar karsimiza

sevgılı esın senın ona kostugun hızla sana dogru gelıyor emın ol ayrıca 27 yas oyle gec bır yas degıl aksıne mukemmel bır yas :)

genç sin daha ben 35 fln sandim sen gecikdim deyince
kismet
çalisiyirmusun
valla ne 27 ne 35 hayatı dolu dolu yasamak önemli es olsun olmasın sevgili olsun olmasın hayat akıyo bu sene icin planın ne mesela calısıyousun calısıyosan neler yapıyorusn

Umarim bir gun universite okuyamadim die dertlenenlerin konulari evde kaldim diye yazanlarin konularini gecer. Artik uzuluyorum 27 yasinda birinin bu konuyu yazmasina, hayatta herseyin tam mi egitimin, gormek istedigin seyler, yeteneklerin vs sadece evlilik mi kaldi ve 27 yasinda bu bu kadar uzulunecek sey mi?

Üniversite okudum işim var tek eksiğim o evet kurslarada gittim zaten

Daha yaşın 27

20 yaşındaki sevgilimle ancak 26 yaşında evlendim

Senin tam tanışıp evlenme zamanın

Önyargılı yaklaşma halledersin

Yaşın gençmiş, bu işler de öle hesapla olmuyo.aniden karşına biri çıkar hoopp bi bakmışsın nikah masasındasın.başka şeylere yoğunlaş kısmetin elbet gelip seni de bulucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…