yani var ama tabi tanıstıktan sonra güvenilirliği ölcmek gerek . kendisini ve cevresini arastırmak lazım bir yalan bulduysan kesmke gerekYurtdışında yaşıyorum ve burada insanlar internette ciddi ilişki sayfalarından tanışıp evleniyorlar. Ama baya ciddi sayfalar. İlk zamanlar saçma gelmişti bana ama bu şekilde evlenen ve mesut mutlu hayat süren arkadaşlarımız var. Türkiye'de var mı acaba bilemiyorum.
film tavsiyesi icin tesekkur ederim, hem de Dakota'nin filmiymis, cok iyi oldu yaa izliyorumBekar yaşama kılavuzu diye bir film vardı. Seninle aynı psikolojideki bir kız hakkında. İzle derim. Belki film bittiğinde kendini daha iyi hissedersin.
AH ah keşke yerinde olsaydım 27 de evlendım ne iyi ne kötü bir evlılıgım var ama keşke otuzdan sonda evlensyedım dıyorum konum da var . Ailenın tadını çıkar hayatın oyle bekarlıgın oyle gez tozzz eğlen okul oku KPSS çalış karşılarısıb biri ile mutlaka ama bu yaşta evlenme
sayfanın adı nedir acaba ne tarzda?Yurtdışında yaşıyorum ve burada insanlar internette ciddi ilişki sayfalarından tanışıp evleniyorlar. Ama baya ciddi sayfalar. İlk zamanlar saçma gelmişti bana ama bu şekilde evlenen ve mesut mutlu hayat süren arkadaşlarımız var. Türkiye'de var mı acaba bilemiyorum.
Haklısınız hepiniz aslında sorunum yalnız olmak evlilikten önce hayattan tat alamıyorum sanki çok şükür her şeyim var ama yine de mutlu değilim hep bir şeyler eksik
Kızlar bu defa içimi dökmek için yazıyorum size yıllardır hep aradığım insanı bulmak için bekledim çabaladım gerek dış görünüşümle gerekse kendi içimle hep bir şeyler yaptım fakat yaşım ilerliyor gitgide umudumu kaybediyorum kimi istesem bana bakmıyor bana bakanları da ben istemiyorum 14 şubat gelirken sanırım yalnız ölüp gideceğim çevremde herkes çift aranıyor gibi gözükmemek için içimi açamıyorum kimseye sizinle paylaşmak istedim sadece.
valla ne 27 ne 35 hayatı dolu dolu yasamak önemli es olsun olmasın sevgili olsun olmasın hayat akıyo bu sene icin planın ne mesela calısıyousun calısıyosan neler yapıyorusngenç sin daha ben 35 fln sandim sen gecikdim deyince
kismet
çalisiyirmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?