Yaşım ilerledikçe umudum tükeniyor :(

Çok denedim İngilizce, bilgisayar, spor hep sosyal yerlere gittim arada birileri çıktı ama istediğim gibi değildi

Çok denedim İngilizce, bilgisayar, spor hep sosyal yerlere gittim arada birileri çıktı ama istediğim gibi değildi

Olsun siz gene de denemekten vazgeçmeyin. Hem de güzel tecrübeler edinmiş olursunuz. Evet spor salonunda tanışıp evlenen arkadaşım da var.
Bu arada 27 çok erken daha. Evlilik için değil de ben daha çok insan hayatında aşk istiyor o açıdan diyorum. Yoksa umutsuzluğa kapılmayın asla.

35 e kadar sen seçersin, 35 ten sonra seçilmeye hak kazanacaksın derdi bir arkadaşım. :) Şaka bir yana gençsiniz daha flört dönemlerinin keyfini çıkarın, elbet doğru insan çıkar karşınıza.

33 um yat kalk sukret.bir de cirkin de degilim bi defa evlenip bisandim sonra tik yok.bugun ayni seyleri hissettim bende.cocuk ozlemi yuva ozlemi yalnuz ni olecegim diye..

Spora yazılmayıda düşünüyorum şu ara ama oradanda erkekler günü birlik sevgili bulur ciddi düşünmezler diye bir klişe oluştu kafamda bu zamanda ki erkekler çok uyanıklar evlenmeyeyimde her istediğimi de yaşayım mantığındalar ben birazda o yüzden yalnızım zaten.

Iki arkadasim 19 yasinda evlendi bosandi asla kinamak icin yazmiyirum.
bir arkadasim sirf onceki sevgilisi pesini biraksin diye evlendi 1 yil sonra bosandim diye msj atti şok gecirdim.
bir arkadasim surekli neden evlenmiyorsun artik evlenmis bosanmislar kaldi sana dedi (kendi evlendigi kisiyi gorunce gulup geciyorum)
Baska bir arkadasim yasin gecti muhabbetini bayiltana kadar yapti (simdi kayinvalide kaynanayla oturuyor arti iki tanede eve yaşli gelmis kayin pederin anne babasi onlara bakiyor)
Diger bir arkadasim belki nasibinde rvlilik yoktur dedi. (Simdi 24 yasinda ikinci cocugu yapti sirf ailenin dukkaninda sabah aksam calisiyo calismamak icin evde oturayim dedi. Kayinvalideyle oturuyor simdiki aklim olsa asla ayni eve cikmazdim) dedi.
cok seciyosun. O kadar inceleme. Senide alan ciksr daha bir dunya soz.

Ben 27 yasindayim. Takiyormuyum ara ara evet. Ama beni etkiliyormu artik hayir. Okulum bitecek simdi daha iyi bir egitim almak icin bi sinava hazirlaniyorum. Evde oturmuyorum. Kendimi gelistiriyorum.
hedeflerim var yolumda emin adimlarla yuruyorum.
Vakti geldigimde kendi egitim seviyemde istedigim gibi bir esim de olacak inaniyorum. Rabbim nasip ederse tabi.
Tabi aulnizlik zor anliyorum. Insan basini yaslayacak bir omuz istiyor. Ama sanredin. Sabrederkende hayatinixa yon verin. Elbet bir gun sizinde karsiniza cikacaktir guzel bir insan.
Allah kalbinize gore versin. Ve hepimizin.

Bence başını belaya sokma yani iyi gitmişin.bazı kararlar vermek insanın tüm ömrüne zarar verebiliyor.

Hiç kafana takma. En yakın arkadaşımla dün gelinlik provasına gittik. 33 yaşında. Çok zor şeyler yasladı. Saçma sapan insanlarla birlikte oldu ama en sonunda prensini buldu. Bu işin yaşı yok bence. 16sında evlenen duydum.22 sinde evlenen duydum. 30unda 33ünde 40 onda...Eskidendi o 30 a kadar evlenmezsen evde kalırsın mantığı. Şimdi herkesin öncelikleri farklı. Evlenirsin. Moralini yüksek tut yeter.

haha bir 14 subat gününde gelecekteki kocama diye bir itiraf paylasmıstım üni nin itiraf sayfasına. bir bucuk yıl gecmeden biriyle tanıstım 6 aydada evlendim . ozman bende yasım az olmasına ragmen yanlız olmaktan sıkıntılıydım ama kısmetmiş

Yurtdışında yaşıyorum ve burada insanlar internette ciddi ilişki sayfalarından tanışıp evleniyorlar. Ama baya ciddi sayfalar. İlk zamanlar saçma gelmişti bana ama bu şekilde evlenen ve mesut mutlu hayat süren arkadaşlarımız var. Türkiye'de var mı acaba bilemiyorum.

takdir ettim sizi. Ben de kendim için yol çizmeye calisiyorum ama eşek gibi yatıyorum . Süpersiniz
Konu sahibi geç olsun güç olmasın bile diyemiyorum 27 yaş ne ki. Eskiden mis o 25te evlilik. Şimdi evlilik yaşı artıyor. Benim kendai babam bile evlen diyor kendi kafası rahat etsin diye. Kimsenin sözüne bakmayın , hiç kimse anneniz haricinde sizin iyiliğiniz için evlen,yaşın geçiyor vs demez. İmkânınız varsa kpssye hazırlanın eğer düşünüyorsanız devleti. Belki orada çıkar nasibiniz karşınıza. Yazılmışsa mutlaka çıkacak bir gün. Rahat olun daha citirsiniz

Sende
ben gibi ben de otuz sonrası evlensyedim dıyorum keşke :) 27 ne ki bende oyle evlendım ama bence erken nnnnn bekarlıgın tadını çıkar

AH ah keşke yerinde olsaydım 27 de evlendım ne iyi ne kötü bir evlılıgım var ama keşke otuzdan sonda evlensyedım dıyorum konum da var . Ailenın tadını çıkar hayatın oyle bekarlıgın oyle gez tozzz eğlen okul oku KPSS çalış karşılarısıb biri ile mutlaka ama bu yaşta evlenme

Ah ah yerinde olmak cok isterdim

Yalnızlığı dindirmenin tek yolu evlilik değil. Evli ama yalnız o kadar çok kadın var ki. Sırf bu yüzden evlenmek istemeyin evlilik çok farklı bişey, hadi kocam var rahatca gezelim tatil yapalım sinemaya gidelim değil o yüzden her zaman hayırlısını dileyin.

Yalnız kalmayım psikolojisiyle evlenmek için evlenmeyin. Boşanmak evlilikten çok daha zor.
27 yaşta evlenemedim demek için çok erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…