Yaşımdan çok küçük gösteriyorum

Canım yaa,ben de 28 yaşındayım ama görenler 23-24 diyolar,bir de şaşırıyorlar.Üstelik annem de yaşını göstermedği için sürekli abla kardeş sanıyolar biziÖyle ki kimseyi inandıramıyoduk anne-kız olduğumuza da,bazen nüfus cüzdanlarımızı bile çıkarıyorduk,eğlenip gülüyordukHee bir de kardeşimi hala abim sanıyolar:)Alışırsın,problem yapacak bişey yok,değerini bil sen

Ah be güzelim sen bunumu dert ediyorsun kendine, senin yaşlarında herkeste olur olgun görünme isteği ve umarım o görüntün hep öyle devam ederde, 30 yaşına gelince nasıl genç görünsem diye düşünmessin kara kara.

Ben de yaşımdan küçük görünüyorum geçen doktora gittim hatta kaçıncı sınfsın diyor son sınıfım dedim yaşın kaç dedi 22 dedim meğerse kadın beni lise son sanmış. Yok ya dedim üniversite son.

Seninkide bişey mi cnm.. Benim bi arkadaşım var. Kız 24 yaşında. Geçen sinemaya gitmiş. Bilet kontrolü yapan adam içeri almak istememiş.. Çünkü filmde 13 yaş sınırı varmış. Düşünebiliyo musun 24 yaşındaki kızı, 13 yaş altı sanmış adam Arkadaşım çok bozuldu tabi.. Ama adamda sorun yok, arkadaşım gerçekten çok küçük gösteriyo, acayip zayıf çocuk gibi.. Onun kadarda değilsindir heralde cnm.. takma kafana küçük göstermek her zaman iyidir.. Ama arkadaşımı bu söylediklerimin dışında tutuyorum tabiki, onunki anormal duruyo..

canım daah yuzun oturmadıgı ıcın hele bı 20 felan olda o zaman genc kız gıbı gorunursun

aynı sorun bende de var canm,ama hiç kafama takmıorum.. ben 22 yaşımdaym , düşün markete sigra almya gittiğimde yaşınz tutuyo mu diolar
sende takma kafana

ınsallah arkadasınız sıteye uye degıldır allahım ya

Ah canım daha çok küçüksün.
Bi kaç sene sonra şu düşüncelerine gülebilirsin hazırlıklı ol
Yaşın hiç büyümesin isteyeceksin.
Mesela ben keşke yaşım hiç ilerlemesin istiyorum bir biblo gibi:)
Henüz 24 yaşımda olmama rağmen düşün yani

Senin yaşındayken beni 22 yaşında sanarlardı hatta bi kere bir yerde teyze demişlerdi arkadan görüp sarışınım çünkü çok etkisi oldu birde bunun tabii.
Şimdi hala aynıyım allahtan korkum bu yaşta böyle gözükeceksem kim bilir 30 da neolcam diye pek değişmedim ki
Sen ister istemez belli edersin yaş ilerledikçe hiiç takma en son şey bu olsun düşünceğin
Boşver milletin ağzı torba değil ki büzesin konuşur dururlar

canım niye kırılıyorsun ki takma kafana:)
ben lise son sınıftayım ama liseye yeni başladığımı sananlar oluyor:)
sevgilimin kardeşi sanmışlardı bikere
daha geçen gün minibüsteyim askerler dolu, bir tek benim yanım boştu. Bi asker ayakta olan arkadaşına ''öndeki çocuğun yanına otursana'' dedi o çocuk benim 18 yaşındayım onlarla aramızda 2 yaş var ama küçük çocuk zannettiler beni
ben hiç takmıyorum hatta baya eğleniyorum
10 sene sonra daha güzel olacak bu durum

Sekerimm Bence Gercekten Sevinmelisinnnnn

Bak Ben Haziranda 21.Olacagim ama inan bana 16-17 gibi gösteriyorum
Eglenmeye Gittigim Zaman Kimlik Istiyorlar Inanmiyorlar Bana ..
Görüncede Affedersiniz Cok Genc Gösteriyorsunuz Diyip Bi Güzel Özür Diliyorlar :82:

Senin Yaslarindaykende daha kücük gösterirdim , ozamanlar bende cok uyuz olurdum
bana 13.sün sen ne 16.si diyenlere .. ama helebi 18.ol zaman su gibi akip geciyor ve
yasini kendi kendine söyledigin zaman bile keske hep 16.ti kalsaydim diyeceksin ..

Hem Avantajliyiz , 40-50 yaslarinda oldugumuz zaman
torunlarimizin yaninda onlar bize anneanne/babaanne dediklerinde dönüp aaa ne kadar gencsiniz
ve Torunlarinizmiii varrrr diyip imrenecekler bizeee

Böyle Düsün Ve Bunu Takinti Haline Getirme .. Yasinin Tadini Cikar ..

Aynı, yazmama hiç gerek yok tamamen aynı diyalog kaç kere duyuyorum bir bilseniz.

off bnde 21 olucam gören 17-18 sanıyo daha küçükkende büyük sanarlardı ki makyaj yaparım topuklu giyerim hala küçük sanıylar 21 diyince hadi canım falan diyolar hatta bi sefer rezil oldum bi bara gittik herkes normal girdi bana kimlik sordular ki yüzümde full makyaj topuklularım dedim yaşım 20 lütfen kimlik dediler gösterdm öyle soktular ki 15 yaşında kızlarda vardı onlara sormadılar bile

26 yaşındayım 16 diyen bir çok insanlar kaşılıyorum gün içinde...
Bunu problem olarak görmemiştim Sizi okuyunca şaşırdım,yadırgadım biraz...
Her şeye kafa takarsak benim sokağa çıkmamam lazım, Allah sağlık versin yeter..

canım bunun için üzülme sevin bence. bende minyon tipliyim. yaşımdan bayaa küçük görünüyorum. gerçek yaşımı söylediğimde herkes hayretler içinde kalıyor. kendi kendime seviniyorum yaşlandığımdada genç görüneceğim için. yaşın biraz daha olgunlaştığında anlayacaksın söylediklerimi canım

23 yaşındayım makyaj yapmadığım zaman 16 17 diyorlar seneye üniden mezun olacağım ama mkyaj yapmadığım zaman millet liseli sanıyor yavvv sarı saç yaşlı gösterir diye sarıya boyatırım genelde birazda makyajla 20lere çıkıyorum işte

Son düzenleme:
Hiç üzülme. 28 yaşındayken aa en fazla 20 yaşında gösteriyorsun laflarını duyup havalar uçacaksın çünkü kuzum :80:

benim boyum uzun olmasina ragmen, cok ufak görüüyorum...ama cok cok büyük bi avantaj kücük göstermek..bunu 20li yaslarda anlayacaksin...bende ama öyle 2-3 yas ta göstermiyorum...9-10 yas ufak sananlar var (25 im)...yüzüm pürüzsüz, kirisiksiz, al yanaklairm var:)) gözleirm de kocaman böle cocuklarinki gibi yüz yapim...ama ben cok seviyorum kendimi...senin kadarken yasim bende rahatsip olup alinirdim.

ama benim boyumda kısa :S uff yaa 16 yaşındayım 1 56 boyum filan
yanii topuklu ayakkabı giyinsem yok daha neler cocuk topuklu giyinmiş derler, bide makyaj zaten yapıyorum ama çok hafif bi rımel bi kalem o kadar belli biile olmuyo yanii

canııım bu da dertmi dersem kızma bana :))))

bak bende senin gibiyim,ben üniversiteye gittiğimde kampüstekiler alay ettiler biliyomusun
burası ana okul değil dediler güldüler
(bunu diyenlerle kankiyim şimdi oda ayrı :)

üniversite bitti işe başladım,şirkette masada oturuyorum
gelenler hiç beni kaale almıyor beni stajyer sanıyorlardı :)

sonra bir bayan bana dediki sohbet esnasında sınava hazırlanıyormusun dedi
bende ne sınavı dedim
üniversite sınavları dedi bende ben mezunum dedim
dalga geçtiğimi düşündü sonra güldü

buna benzer çoooook anım var ama inanki ileride bu durum senin çok hoşuna gidecek

şuan 28 yaşındayım 1 oğlum var görenler yeğeninmi diyolar
yoook benim diyorum hadi yaaa diyorlar
bence bu çok güzel bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…