canım benim o kadar çok canını sıkma 28-30 oldugunda da göstermeyeceksin hep seni daha küçük sanacaklar bu iyi bişey :))
canım sence bu bir dert olabilir ama yazını okuyup sana cevap yazan herkes emin ol bunun önemsenecek bir dert olmadığını söyleyecektir. şu an için bu durum sana can sıkıcı gibi gelsede ileride senin avantajına olacak ve yaşından küçük göstereceksinyaşın 16 ve daha çok küçük, ve çok şükür belliki Allah sana başka bir dert vermemiş kafanı bunlarla kurcalıyorsun. etrafındaki derdi olan insanlara bir bak bence, yürüyemeyen göremeyen, amansız hastalıklarla mücadele eden, aile içi sıkıntılar çeken, hatta ailesi evi barkı olamayan... ve böyle bir derdin olmadığı için şükret, senden iyisine senden zenginine senden güzeline bakarsan her zaman mutsuz olursun, elindekilerin kıymetini bil ve bence tadını çıkar. inanki üzülecek bir durum değil yaşından küçük göstermek...
öncelikle merhaba hepinize..
ben zeynep 16 yaşındayım sorunum şu ; yaşımdan çok küçük gösteriyorum boyum çok kısa minyon tipliyim.
bazen yaşımı soruyorlar 16 diyorum ne 16 mı, atma be ne 16'sı, yok daha neler gibi tepkilerle karşılaşıyorum bu da beni çok üzüyor..
içlerinizden küçük göstermek daha iyi diyenler olucak eminim ama öyle değil işte 16 yaşındayken 13 14 gostermek çok kotu bi durum
öncelikle merhaba hepinize..
ben zeynep 16 yaşındayım sorunum şu ; yaşımdan çok küçük gösteriyorum boyum çok kısa minyon tipliyim.
bazen yaşımı soruyorlar 16 diyorum ne 16 mı, atma be ne 16'sı, yok daha neler gibi tepkilerle karşılaşıyorum bu da beni çok üzüyor..
içlerinizden küçük göstermek daha iyi diyenler olucak eminim ama öyle değil işte 16 yaşındayken 13 14 gostermek çok kotu bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?