- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim çalıştığım bölgede cok turk var ve herzaman, nerdeyse hergün, kızım sen okumuyormusun diye soruyorlar. Sevineymi, aglayayimmi şaşırdım. İnsanin sinirleri bir süre sonra bozuluyor. Yaklaşık, 7,8 yaş küçük sanıyorlar, yüzüğümü bile dikatlerini çekmiyor olmalı..yakında 25 ime gireceğim ama 16-17 yaşında gösteriyorum
çocuk muamelesi görmekten sıkıldım(( zayıfım göğüslerim yok denecek kadar küçük kadın gibi değil çocuk gibiyim işte
beni liseye gidiyorum sanıyorlar küçük göründüğümden şimdiye kadar hiç erkek arkadaşım da olmadı( 15 lik kuzenlerim bile benden daha büyük görünüyor
yaşımı söylerken çekiniyorum insanların şaşırması, alaycı bakışları canımı çok sıkıyor.
Canımmm bende 23 yaşındayım ama küçük gösterdiğim için herkes 15 zannediyor yaşımı söyleyince herkes şaşırıyor :) evliyim Temmuz ayında 2 sene olucak rabbim kısmet ederse... Başıma Geleni anlatmak istiyorum :) İgdaş tan adamlar geldiler saat için açtım kapıyı buyrun dedim adam kendini tanıttı evin beyi yada hanımı yokmu dedi. Evin hanımı benim buyrum dedim adam hayır ben evin hanımını sordum sizi değil bende dedim ki bu evin hanımı benim adam dedi nasıl yani Bi dakka evlikik Cuzdanını getireyim dedim adam baktı baktı şaşırdı ben sizi çocuk sandım kusura bakmayın dedi kıp kırmızı oldu tabi ben artık alıştığım için içimden güldüm resmen koptum :) kargocuda yapmısdı aynı seyi. benide rahatsız ediyordu ama artık alıstım ve bana bir sürü avantajı oluyor küçük göstermemin mutluyum :)yakında 25 ime gireceğim ama 16-17 yaşında gösteriyorum
çocuk muamelesi görmekten sıkıldım(( zayıfım göğüslerim yok denecek kadar küçük kadın gibi değil çocuk gibiyim işte
beni liseye gidiyorum sanıyorlar küçük göründüğümden şimdiye kadar hiç erkek arkadaşım da olmadı( 15 lik kuzenlerim bile benden daha büyük görünüyor
yaşımı söylerken çekiniyorum insanların şaşırması, alaycı bakışları canımı çok sıkıyor.
Canımmm bende 23 yaşındayım ama küçük gösterdiğim için herkes 15 zannediyor yaşımı söyleyince herkes şaşırıyor :) evliyim Temmuz ayında 2 sene olucak rabbim kısmet ederse... Başıma Geleni anlatmak istiyorum :) İgdaş tan adamlar geldiler saat için açtım kapıyı buyrun dedim adam kendini tanıttı evin beyi yada hanımı yokmu dedi. Evin hanımı benim buyrum dedim adam hayır ben evin hanımını sordum sizi değil bende dedim ki bu evin hanımı benim adam dedi nasıl yani Bi dakka evlikik Cuzdanını getireyim dedim adam baktı baktı şaşırdı ben sizi çocuk sandım kusura bakmayın dedi kıp kırmızı oldu tabi ben artık alıştığım için içimden güldüm resmen koptum :) kargocuda yapmısdı aynı seyi. benide rahatsız ediyordu ama artık alıstım ve bana bir sürü avantajı oluyor küçük göstermemin mutluyum :)