yaşımdan çooook küçük gösteriyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi bjkm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
22 yaşındayım aynen beni de küçük sanıyorlar üstelik bebeğimde var,onuda kardeşim sanan çok var.doğum yapmadan önce daha da küçük sanıyorlardı 45-50 kiloydum boyum 1.69 takma adım kürdandı.ama şimdi toparladım çok şükür...sende doğum yapınca göğüslerin büyür..

aynı dertten bende çekiyorum geçen oğlumla otobüste oturuyıorum kardeşimde yaşlı ve muhabeti pek seven bir kadının yanına oturdu. kadın benim anne olup olmadığımı sormuş kardeşimde evet o onun oğlu ve benimde ablam deyince kadın şaşırmış nasıl yani ne küçük bir anne 18 en fazla 20dir deyince. kardeşimde demşiki olurmu teyze zaten ben 18 yaşındayım ablamla aramızda 9 yaş var değince kadın daha şaşırmış ve hesplayamama ihtimalna karşı ablam 27 yaşında demiş... :))) güliim mi ağlayım mı bilemedim.. :52:

Makyaj yapmıyorsan yapmaya başla.
Saçlarını sarıya boyatırsan ya da röfle yaptırırsan yaşını 2-3 yaş daha büyütür.
Kaşlarını almıyorsan, düzelttir. Bunun bile çok etkisi var.

bende oldugumdan kucuk gosteriyorum, ama cokkkk memnunum cok sukur :16:

yakında 25 ime gireceğim ama 16-17 yaşında gösteriyorum
çocuk muamelesi görmekten sıkıldım :((( zayıfım göğüslerim yok denecek kadar küçük kadın gibi değil çocuk gibiyim işte
beni liseye gidiyorum sanıyorlar küçük göründüğümden şimdiye kadar hiç erkek arkadaşım da olmadı :(( 15 lik kuzenlerim bile benden daha büyük görünüyor :( yaşımı söylerken çekiniyorum insanların şaşırması, alaycı bakışları canımı çok sıkıyor.
Benim çalıştığım bölgede cok turk var ve herzaman, nerdeyse hergün, kızım sen okumuyormusun diye soruyorlar. Sevineymi, aglayayimmi şaşırdım. İnsanin sinirleri bir süre sonra bozuluyor. Yaklaşık, 7,8 yaş küçük sanıyorlar, yüzüğümü bile dikatlerini çekmiyor olmalı..

eskiden alkol almaya gitigimde suratıma bakıp, kimliğimi görmek isterlerdi..
şimdi yaş geçtikçe, gizlemeyi düşünüyorum :52:

Hic çekinme tatlım, genc ve küçük görünmek İnan 10,15 sene itibaren cok işine yariyacak:32:

Son düzenleyen: Moderatör:
27 yaşındayım geçen gün dolmuşa bindim ve 18-19 yaşlarında genç bi kız bana teyze dedi:( Teyze dedi yaww... Yat kalk haline şükret...

Aslında bu çok güzel. Yaşınız biraz daha ilerleyince hoşunuza bile gidecek. :)
Ben de bir ay sonra 29 yaşıma gireceğim. Kimse inanmıyor. 20 falan zannediyorlar. Buraya ilk taşındığımızda bir komşum ev sahibime, ''sizin yeni kiracının genç kızı var galiba demiş'' :) o da hayır o kendisi zaten demiş :)
Sonra kızımı parka götürdüğümde ''kızım ecelen neydi de bu yaşta evlenip bir de çocuk yaptın'' diyen teyzeler bile çıkıyor.
Eskiden rahatsız ediyordu evet artık çok hoşuma gidiyor :17:

lütfen saçlarını sarı yapma

saçı sar, kaşı siyah dolanan hatunlarla çok dalga geçiyor erkekler

yada tam esmer olup sarı saçlı olanlarla

yakında 25 ime gireceğim ama 16-17 yaşında gösteriyorum
çocuk muamelesi görmekten sıkıldım :((( zayıfım göğüslerim yok denecek kadar küçük kadın gibi değil çocuk gibiyim işte
beni liseye gidiyorum sanıyorlar küçük göründüğümden şimdiye kadar hiç erkek arkadaşım da olmadı :(( 15 lik kuzenlerim bile benden daha büyük görünüyor :( yaşımı söylerken çekiniyorum insanların şaşırması, alaycı bakışları canımı çok sıkıyor.
Canımmm bende 23 yaşındayım ama küçük gösterdiğim için herkes 15 zannediyor yaşımı söyleyince herkes şaşırıyor :) evliyim Temmuz ayında 2 sene olucak rabbim kısmet ederse... Başıma Geleni anlatmak istiyorum :) İgdaş tan adamlar geldiler saat için açtım kapıyı buyrun dedim adam kendini tanıttı evin beyi yada hanımı yokmu dedi. Evin hanımı benim buyrum dedim adam hayır ben evin hanımını sordum sizi değil bende dedim ki bu evin hanımı benim adam dedi nasıl yani Bi dakka evlikik Cuzdanını getireyim dedim adam baktı baktı şaşırdı ben sizi çocuk sandım kusura bakmayın dedi kıp kırmızı oldu tabi ben artık alıştığım için içimden güldüm resmen koptum :) kargocuda yapmısdı aynı seyi. benide rahatsız ediyordu ama artık alıstım ve bana bir sürü avantajı oluyor küçük göstermemin mutluyum :)

Beni de hep yaşımdan küçük düşünürler ama dün bi ortamda benden en fazla 4 yaş küçük bir kız sürekli abla diyordu. İnanamadım yani çok mu büyük gösteriyorum diye düşündüm moralim bozuldu bu sefer de aman küçük sansınlar daha iyi dedim kendi kendime.:9:
Senin boyun ve kilon kaç ?

bende 18 yaşındayım ve 22 23 gibi gösteriyorum 1.76 boyundayım suratımda toplu bence bu senin için problem olmamalı canm biraz kilo alırsan senin için iyi olur bencede sağlıklı olduğuna şükretmelisin bırak küçük oldugunu düşünsünler ilerde çok işine yarıyacak haberin yok :34:

Canımmm bende 23 yaşındayım ama küçük gösterdiğim için herkes 15 zannediyor yaşımı söyleyince herkes şaşırıyor :) evliyim Temmuz ayında 2 sene olucak rabbim kısmet ederse... Başıma Geleni anlatmak istiyorum :) İgdaş tan adamlar geldiler saat için açtım kapıyı buyrun dedim adam kendini tanıttı evin beyi yada hanımı yokmu dedi. Evin hanımı benim buyrum dedim adam hayır ben evin hanımını sordum sizi değil bende dedim ki bu evin hanımı benim adam dedi nasıl yani Bi dakka evlikik Cuzdanını getireyim dedim adam baktı baktı şaşırdı ben sizi çocuk sandım kusura bakmayın dedi kıp kırmızı oldu tabi ben artık alıştığım için içimden güldüm resmen koptum :) kargocuda yapmısdı aynı seyi. benide rahatsız ediyordu ama artık alıstım ve bana bir sürü avantajı oluyor küçük göstermemin mutluyum :)

annaaa kız sen 23muydun:))))benle aynı yasıtmıssın

Ben de 24 yaşındayım ve tanıyanlar hariç kimse bu yaşta olduğuma inanmıyo.
Sen liseyi bitirdin mi diye soranlar bile oluyo ki ben evliyim.
Aslında vücut olarak normalim göğüslerim olsun kilom olsun gayet normal hatta önceki yorumlarda büyük görünmek için yazılan röfle de ben de var :52: ama yok anam yoook ancak çok kadınsı giyinip makyaj falan yaparsam belki biraz gerçek yaşıma yaklaşıyorum.
Bunun nedeni de boyumun kısa olması hatta baya bi kısa olması sanırım.
Naparsak yapalım hep fasulyeden sayılıcaz sanırım bu gidişle:))
Yarın öbür gün hamile bana da saçma sapan laflar etmesinlerde bu yaşta ne işin var falan gibi :18: ıyhhh

evlendiğimde 26 yaşındaydım kayınpeder beni ilk gördüğünde eşime
-oğlum o daha çocuk ya demiş :1:
eşimde yaşımı söyleyincede
-olmasın hasta felan olsun demiş ne alakaysa
oysaki oldukça sağlıklı görünürdüm ozamanlar :1:
ikinci oğluma hamileyken (30 yaşındaydım)dr hamile olduğumu söylemiştim tepkisi
- ne sen evlimisin olmuştu
-evet dedim
-ozaman çok küçüksün demişti
-sabah eşim gelmişti diyince
-ozaman eşin senden yaşça çok büyük
-yok 5 yaş
-ozaman sen çok küçük gösteriyorsun demişti
bunu hala söyler gülerim
boşver 30 dan sonra süper bir duygu
şuan 33 yaşındayım 2 çocuk annesiyim bana 24,25 felan varsın dediklerinde:66:

Son düzenleme:
ben de kucuk gosteriyorum.boyum kisa biraz ama zayif degilim fazla.yuzum kucuk gosteriyp.17 yasindayim.14-15 gibi duruyorum

giyim tarzın ve saç kesiminle biraz fark oluşturabilirsin.. ve de makyajın
misal spor giyim tarzı daha genç gösterir. spor giyiniyorsan biraz klasiğe kayabilirsin
çok zayıfsan da bunu kamufle edecek bir stil vardır

Öğretmenlikte 2. Senem. Bu sene tayin olduğum okula ilk gün kaymakam geldi. Büyük öğretmenler ile el sıkıştı beni atladı. Beni öğrenci sanmış. :-) sonra kaç defa özür diledi adam. (bu arada ben ortaokulda çalışıyorum, ortaokul öğrencisi sanmış beni ya)

of be canım dert ettiğin şeye bak yalnız değilsin boşver kendinle barışık ol mutlu ol
böyle olmanın avantajlı yanlarını düşün mesela

bende senin gibiyim,30 yaşındayım çalışıyorum evli ve 3 çocukluyum ama görenler liseye gidiyor sanıyor
bunla ilgili o kadar çoook hikayem varki anlatsam sayfalar yetmez
kısaca özet geçeyim ;

üniversiteye ilk gittiğim gün arkadaşlar bana ; anaokul karşı tarafta dediler :1:
okul bitti işe başladım; bir müşteri bana dediki niye eğitime devam etmiyorsun dedi bende ne eğitimi dedim
hani üniversiteyi düşünsen dedi,kadın beni lise mezunu sanmış :1:
biz yurtiçi turlar yapıyoruz turizmciyim ben birgün okul grubunu geziye götürdüm ilköğretim bölümüydü
neyse mola yerinde herkes otobüse biniyordu bende bakliyordum öğrenmen banada kızdı hadi kızım sende geç otobüse dedi
sonra gülüştük tabiki
benim 3 yaşında oğlum 7 aylık ikiz kızlarım var,bazen bir yerde konusu geçtiği zaman beni tanımayanlar inanmıyor yemin ettim bir gün gene inanmadı kadın sen bekarsın dimi dedi
kayınvalidem ilk gördüğünde bana o kız küçücük daha çocuk doğuramaz taşıyamaz demiş heheheh allah işte bir oğlum birde ikiz kızlarım oldu :1:
oğlum bebekken kucağımda görenler yeğeninmi diyordu

en kötüsü şu olmuştu ;ben küçük minyon tipliyim 165 boy ve 46 kiloyum hep
eşim ise 110 kiloda 196 uzunluklarda safinaz ve kabasakal gibiyiz :1:
biz bir yerde yemek yerken görmüşler evliyiz tabiki aaa demişler eşime yani şuan bak küçücük kızla geziyor yemek yiyor çocuk demişler benden için
daha çoooook hikayeler var boşver canın sıkılınca bana yazabilirsin

ne güzel ama 30 yaşındayım 3 çocukluyum hala liseli sanıyorlar bazen :1::1:
yaş ilerleyince işe yarıyor bu haller canım

Son düzenleme:
canım bekarsın sanırım, ve erkekler seni begenmeyecek sanıyorsun. Boyun ve kilon ne ? Merak etme hamile kalınca goguslerindeki süt kanalları dolunca
goguslerinde şişer, ayrıca kilo almak icin biraz yemen lazım. tabiki bunlar dogrudan goğüse yansımaz kalcalara vurabilir dikkat et. Silikon taktırma meselesine
gelince maddi durumun uygunsa neden olmasın, ama sırf büyütcem diye kredi felan cekeyimde deme.

Back
X