tatlım kendine güvenini asla kaybetme! olduğun gibi görünemiyosun dış görünüşünden dolayı. e sende göründüğün gibi oluyorsun haliyle. kendini farklı gösterdiğin bi durumda yok. bırak yanında olmayanlarda olmasın. kendini geliştirmen için de geç kaldığını düşünmüyorum. kurslara git bunun cok yararı oluyor. web tasarım kursuna gidip şuan güzel bi gazetede çalışan insanlar tanıyorum. şuna emin ol ki şanslısın minyon olmak güzeldir :) hiçbişiy için geç değildir sen içinden geleni yaşa elalem zaten çok biliyor!
Aynen katılıyorum hem her yaşın ayrı güzelliği yaşanmışlığı var ayrıca bir sürü kursa gidip kendini geliştirebilirsin...Hem genç hissediyorum diyorsun hem hayattan vazgeçmiş gibisin yaşın sanki 90 daha 29 şurada
milleti hoşnut etmek niye bu kadar önemli ki?yorum için teşekkür ederim..hani toplumun bazı dayattığı şeyler var ya..o yaşa gelen insan mutlaka eğitimini bitirmiş olması gerekir..çalışıyor olması gerekir evlenmesi veya en azından nişanlı olması gerekir vesaire gibi...bu vasıfların hiçbirisi bende yok.. kendimi sıfır gibi hissediyorum...
ama genç görünüşümü kullanarak kendimi lise öğrencisi gibi zannettirdiğim zaman hiç sorun olmuyor...hep yalan söylemedim tabi insanlara...daha doğrusu onlar yaşımı sormadıkları sürece söylemedim ve beni genç zannetmelerine izin verdim...gerçek yaşımı duyup şaşırdıklarında e sormadın ki dedimsonra da malum neden çalışmıyorsun neden evlenmedim..nere mezusun gibi hoşuma gitmeyen sorular başlıyor ve istedikleri cevapları alamadıklarında bana saygı duymuyorlar..mecbur kalıyorum biryerde..
yorum için teşekkür ederim..hani toplumun bazı dayattığı şeyler var ya..o yaşa gelen insan mutlaka eğitimini bitirmiş olması gerekir..çalışıyor olması gerekir evlenmesi veya en azından nişanlı olması gerekir vesaire gibi...bu vasıfların hiçbirisi bende yok.. kendimi sıfır gibi hissediyorum...
ama genç görünüşümü kullanarak kendimi lise öğrencisi gibi zannettirdiğim zaman hiç sorun olmuyor...hep yalan söylemedim tabi insanlara...daha doğrusu onlar yaşımı sormadıkları sürece söylemedim ve beni genç zannetmelerine izin verdim...gerçek yaşımı duyup şaşırdıklarında e sormadın ki dedimsonra da malum neden çalışmıyorsun neden evlenmedim..nere mezusun gibi hoşuma gitmeyen sorular başlıyor ve istedikleri cevapları alamadıklarında bana saygı duymuyorlar..mecbur kalıyorum biryerde..
Yani tamam "insan hissettiği yaştadır" derler ama sen biraz fazla abartmışsın sanki.
Ne kadar genç gözüksen de ortada kaçınılmaz bir gerçek var.Seninki 30 lara yaklaşma telaşı değil anladığım kadarıyla.Genç hissetmen güzel fakat öyleymiş gibi davranman sağlıklı değil.Artık gerçek yaşını saklama aşamasına gelmişsin.Oysa normalde yaşınla şaşırtıp gurur duyman gerekirdi.Gençlerle birarada olma isteğin de düşündürücü geldi açıkçası.
Her yaşın ayrı bir güzelliği var.Gençlikteki sorumsuzluğu ve tasasızlığı hepimiz özleriz.Ama öyleymiş gibi davranarak yaşanmışlıklarını gözardı edemezsin.Genç gibi düşünemezsin çünkü onca yıl yaşadıkların var.Sen bir çeşit kaçış-saklanma olarak kullanıyorsun sanırım.Belki yardım alman faydalı olur.
Eğitimimi tamamlayamadım diyorsun.Telafi etmen imkansız mı ?
yasıtın olan ınsanlarla gorus;bu sekılde yalana da gerek kalmaz.
Fazla sorun ediyorsun.30 una gelmiş herkes dört dörtlük,her şeye sahip ve başarılı değil.
Sen de geç kalmış sayılmazsın.Bir yerden başlaman lazım.Farkı kapatmak senin elinde.
Yakala hayatı.İlelebet genç görünmeyeceksin.
şimdiden böyle demeye başlarsan 35 ine geldiğinde iyice karamsar olursun bu yüzden bunları düşünmekten vazgeç.
Ayrıca sana gerçekten değer veren bir insan yaşın ve ya statün yüzünden sana tavır almaz seni seven insan bunu önemsemez. Seni sevmeyen gerçekte değer vermeyen insanlar yüzeysel şeylere bakar ki böyle insandan da hiçbir yarar gelmez.
En iyisi sen zamanı yaşını unut, bende senin gibiyim genç gösteririm ruhum gençtir.. bana da olmadık yerde yaşımı sorarlar beni genç kız zannederler evlenince kilo alırsın derler gülerim.. bilmezler ki ben evlendim boşandım ohoo neler yaşadım.. ama hiç bozmam durumu, yaşımı da söylerim ama ne yaşadığımı söylemem sen de böyle ol kendinden küçüklerde giderse gitsin zaten duygusal anlamda senin dengin bir insan senden yaşça büyük olmalı :)
Şu an nasıl bir hayatın olsun isterdin mesela ?
Böyle memnun musun ? Neyi değiştirmek isterdin ?
Gözönünde olmak bu gibi Celiskileri de beraberinde getiriyor.Benim de cevremde 30-36 yas civari bayan bekar arkadaslarim hayli fazla...Bunlardan Birisi var daima onun bunun kalbini kirar,insanlari kullanir.Fakat Baska bir digeri cok tatli bir kisilige sahip.Bilgisayarini yanindan ayirmaz,bir bakmissiniz tenhalarda dua ediyor,kitap okuyor,kimseyle yarismaz.Inan ben bu arkadasimin haberi olmadan ona cok dua ediyorum.Fakat itici davranislar icine giren arkadasa mesafe koydum kirilmamak icin uzagim.Insanin sevilme katsayisi yasiyla, evlenip evlenmemesiyle alakali degil ki!Kariyer, evlenme,aile,cinsiyet,fizik,irk,dil v.s.insanin elinde olan durumlar degildir.Acizligini hissedip Hakka SIGINMAK en kuvvetli kaynaktir be Guzelim.yorum için teşekkür ederim..hani toplumun bazı dayattığı şeyler var ya..o yaşa gelen insan mutlaka eğitimini bitirmiş olması gerekir..çalışıyor olması gerekir evlenmesi veya en azından nişanlı olması gerekir vesaire gibi...bu vasıfların hiçbirisi bende yok.. kendimi sıfır gibi hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?