- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
Eşimle aramızda 5 yaş var ama eşim erken yaşlanacak gibi.bende biraz genetik olarak baba tarafına çekmişim hepsi geç yaşlanır.ilerde ne olur bilemiyorum tabi:)Ay maşallah cnm Allah bağışlasın ne kadar güzel arada nesil farkı olmıcak hem anne hem arkadaş. Tabi bu durum çocukların ve senin açından güzel eş durumunu bilemem tabi.
Hangi şehirdesin?Evet yaşimi duyanların resmen cin çarpmişa dönmesi sorun offff diyorum derinden 29yaşindayim ve yaşimdan utaniyorum artik toplum sayesinde yaşimi pek göstermem küçük dururum geçenlerde işyerime hadsiz bir kadın geldi işyerinde beni istemeye resmen sinir oldum kadın dakikalarca bana oğlunu övdü sonra benim hangi cümleleri duyacağimi bildiğim için herkese evlenmeyi düşünmüyorum diyorum kadinda o sirada yasin kaçki düsünmüyosun dedi yaşimi söyleyince ayy senin yaşin büyükmüs dedi kalkti gitti o an o kadar kötü oldumki size anlatamam yeter artik yaaa yeter diyorum neden ben erken yaşta heves etmedim evliliğe simdi herkesin maskarası oldum hep biri yaşimi soracak diye çok korkuyorum zamanında evlenemedim diye halada evlenemiyorum diye hep mutsuzmu olucam hep utanarakmi dolanicam bilmiyorum hiçmi haketmemişim mutluluğu anlamıyorum
Ben 27 yaşındayım kızım bu sene ilkokula başlıyor.sınıfta en genç Veli benim.40 yaşına geldiğimde kızım 20 yaşında koca genç kız olcak.nasip bu işler.bende bazen diyorum keşke az geç evlenseydim.
Bizim anaokulunda da hep büyüktü veliler.Okulada kızımı hep babası bırakır.çocuklarda pek görmedi beni.bigün gittim okula çocuklar etrafıma doluştu abla geldi diye.kızım koştu anne diye çocukları bi gör hepsi birden aaaa bu senin annen mi dedilerBizim sınıfta da var öyle genç bir çift
Onun dışında bir grup 37-38 diğeri de 42-43 civarı
Genç olan çok bariz farklı ama
Biz yaşlanmışız o fıstık diyoruz hatta
Valla konusman da yazman gibiyse karisiklik oluyodur
Bana da isyerimde yasitlarim comez muamelesi yapiyor sinir oluyorum.Kendileri erkenden cokmus ben suclu oluyorum.;(Küçük göstermenin bir eksisi de ciddiye alınmamak.. Ben sık sık yaşıyorum bunu.. Bana da daha dün bir kadın 18den fazla değilsin dedi, dedim sen ona 10 ekle. Nasıl olurmuş, onun 20 yaşında kızı varmış benden daha büyükmüş. Oluyor işte Allah böyle yaratmış.
Ya bari yasini gisterenler yada fazla gosterenler sormasin.Onlara noluyor Allah askina.Ben de terler dokuyorum ayip olacak diye.Kucuk gosteren sorsun hadi.yorumunuzu okuyunca aklıma geldi,gecenlerde bir kadına yaşını sorma gafletinde bulundum"kaç gösteriyorum " dedi. Bende baktım kadın 38 40 gösteriyor ya 40 değilse mahçup olurum diye kadının yüzüne epey bir bakakaldim,kibarlık olsun diye 30 dedim kadın 35 cikti. Yani demem ki o ki Allah rızası için kaç gösteriyorum diye sormaktan vazgeçin karşınızdaki ne terler döküyor ah bi bilseniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?