Yaşımı duyanların cin çarpmişa dönmesi?

Ay maşallah cnm Allah bağışlasın ne kadar güzel arada nesil farkı olmıcak hem anne hem arkadaş. Tabi bu durum çocukların ve senin açından güzel eş durumunu bilemem tabi.
Eşimle aramızda 5 yaş var ama eşim erken yaşlanacak gibi.bende biraz genetik olarak baba tarafına çekmişim hepsi geç yaşlanır.ilerde ne olur bilemiyorum tabi:)

Hangi şehirdesin?

Bizim sınıfta da var öyle genç bir çift

Onun dışında bir grup 37-38 diğeri de 42-43 civarı

Genç olan çok bariz farklı ama

Biz yaşlanmışız o fıstık diyoruz hatta

Bizim sınıfta da var öyle genç bir çift

Onun dışında bir grup 37-38 diğeri de 42-43 civarı

Genç olan çok bariz farklı ama

Biz yaşlanmışız o fıstık diyoruz hatta
Bizim anaokulunda da hep büyüktü veliler.Okulada kızımı hep babası bırakır.çocuklarda pek görmedi beni.bigün gittim okula çocuklar etrafıma doluştu abla geldi diye.kızım koştu anne diye çocukları bi gör hepsi birden aaaa bu senin annen mi dedilerçok gülmüştüm.

bende 28 yaşındayım
8 ve 5 yaşlarında iki oğlum var.
çok erken evlendigim için çok mutlu bir evliliğim olmasına rağmen bir kadının 25 den önce evlenmesini erken buluyorum.
kızım olsa 25 yaşından önce evlensin istemem.
bence ideal yastasiniz.
sadece daha seçici ve doğal olarak daha mantıklı değerlendiriyorsunuz.
o yüzden hem kafanıza hem gönlünüze hitap edeni bulmakta zorlanıyorsunuz.
bu işler kısmet kafanıza takmayin.
hayirlisini dileyin.
umarım en yakın zamanda gönlünüze göre biri çıkar karşınıza:)

Bana da isyerimde yasitlarim comez muamelesi yapiyor sinir oluyorum.Kendileri erkenden cokmus ben suclu oluyorum.;(

Ya bari yasini gisterenler yada fazla gosterenler sormasin.Onlara noluyor Allah askina.Ben de terler dokuyorum ayip olacak diye.Kucuk gosteren sorsun hadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…