Yaşımı duyanların cin çarpmişa dönmesi?

Bu açtığınız konuyu 10 sene sonra okur Ahh ben ne sacmalamisim böyle dersiniz emin olun..genç göstermek herzaman iyidir.

Haklisiniz

Yaşın kaç ki?

Takma kimseyi. Evlilik nasip işi.

Sizinki huzur azginligu oluyor kusura bakma da

Once herkesin hayatinin ayni sekilde ilerlemeyecegini kabullenin. Herkes 22'sinde okul bitirip 25'ine kadar cocuk dogurmak mecburiyetinde degil. Toplumda ideal hayatin bu sekilde ilerlemesi gerektiginin kabul gormesi demek bizim de kabul etmemiz gerektigini gostermez. Toplum simdiye kadar coktan evlenmis olmaniz gerektigini soyluyor, peki siz ne yapmak istiyorsunuz? Burada onemli olan bu. Hic mi gezmek istediginiz bir ulke, bilmek istediginiz bir dil, calmak istediginiz bir enstruman yok? Tek istediginiz bir erkek mi? Emin olun, kendi hayatiniza bakarsaniz o size gelecektir. Benim bildigim evli ve gercekten asik olan kadinlar hic ne zaman evlenecegim diye dovunmemislerdi.

Ayy dertlerin hepsi böyle olsa. Bende 29 yaşındayım 1 kızım var diğeride yolda. Ve bende lüçük gösteririm. Geçen sağlık ocağında biri dedi niye bu kadar acele ettin evlenip çocuk yapmaya dedi. Bende kaç gösteriyorum dedim 18 dedi baya güldüm hatta yok dedim 29 yaşındayım hatta bikaç gün sonra artık 30 oluyorum dedim kadın gidene kadar özür diledi. Ama çok hoşuma gitti kızlarımın hep arkadaşı gibi görünücem bence süper. Sende takma kafana evlenirsinde çocukta yaparsın. Bence sayılar bi sembol sen içinde hissettiğin yaşa bak.

Çok genç gösteriyorum modu için zaten çok gençsin. Abartma.

Büyük gösterseniz dertlenin açın konunuzu da küçük gösteriyorum diye dert konusu açılmaz. Yaşım 29 oldu evlenemedim diyin bari küçük göstermeyi niye katıyorsunuz.

35 yasindayim ve arkadaslarimin cogu hala bekarlar,
Bu arada bizim kusak komple genc gosteriyor sanki, ben 25-40 yas arasi kadinlarin yasini tahmin edemiyorum, 23 sandigim 33, 35 sandigim 25 falan çıkabiliyor, ne farkeder ki kaporta cilali da olsa ic aksam yaslaniyor mu yaslaniyor, ona iyi bakmak lazim iste.

Henüz evlenememiş olmam ve halâ evlenemiyor olmam ve artik yaş geçince olmuyor yani erkekler daha küçük istiyor
Oyle dogru da ben desem neyse.29 nedir ?Bebe.
Benim bebe yegenim bile 29 yasinda.Ergen kiz gibi gosteriyor.
Beni iste gorenler stajer misin diyor.Is arkadaslarim 25 misin diyor.25-30arasi saniyorlar en fazla.
Insanlar genelde yasindan fazla gosterdigi icin.
Ama sorun suki cok yasliyim.Tarih aldi basini gitti.Kismet bulmak zorlasti.;(

Iyide 29 buyuk bir yaş degilki ben 34 yaşındayım cogunlukla kendimi 17 hissediyorum ara sıra 50 60 hic oyle ayy nede kücük gosteriyorsun takıntım yok içimi ben biliyorum umarım ruhum hep genç kalır

Umarım mutlu bir evlilik yaparsın :)

Çevreye göre değişiyor bu algılar. Toplumun direttiği kurallara takılmayın önemli olan sizin mutluluğunuz. Evlenseniz çocuk çocuk olsa 2. 2. olsa ev kredisi alın her şeye toplumsal şablonların bir karşılığı var. Kimse bunları harfiyen yaşamak zorunda değil. Ne 20likler var evli ruhlari 50lik. Bakin citir da duruyormussunuz evlilik dogru insanla olsun onemli olan o yas hikaye. 50nizde karsiniza cikabilir dogru insan. Ha tabi ben artik oldum evlenmek isterim diyorsaniz ki cok normal once kendi ozguveninizden emin olun. Inanin insan kendisi bu anlamda tamamlanmis hissetmezse yaptigi secimini de telastan yanlis olabiliyor. Sahsen ben 29umda evlilik fikrinin yakinindan gecmiyordum. Is cevremde cogu kadin arkadasim da 35inden sonra evlendi coluk cocuga karisti. Ben de evliligimi 35imde yaptim. Hatta cogunlukla esimden kaynakli sikintilardan bosanma arifesindeyim ama yine de umutsuz hissetmiyorum. Siz kendinizden emin olduktan sonra biraz da kismet bu isler. Bir gercek var ki olumsuzluk ve ozguvensizlik tirnaginiz olmayacak adamlara bile agzinizla kus tutsaniz sizi itici yapmayi beceriyor.

Bodur tavuk her zaman piliç. 30larında işi gücü güzel yakışıklı birini bulur evlenirsin dert etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…