29 yasindasin daha..Evet yaşimi duyanların resmen cin çarpmişa dönmesi sorun offff diyorum derinden 29yaşindayim ve yaşimdan utaniyorum artik toplum sayesinde yaşimi pek göstermem küçük dururum geçenlerde işyerime hadsiz bir kadın geldi işyerinde beni istemeye resmen sinir oldum kadın dakikalarca bana oğlunu övdü sonra benim hangi cümleleri duyacağimi bildiğim için herkese evlenmeyi düşünmüyorum diyorum kadinda o sirada yasin kaçki düsünmüyosun dedi yaşimi söyleyince ayy senin yaşin büyükmüs dedi kalkti gitti o an o kadar kötü oldumki size anlatamam yeter artik yaaa yeter diyorum neden ben erken yaşta heves etmedim evliliğe simdi herkesin maskarası oldum hep biri yaşimi soracak diye çok korkuyorum zamanında evlenemedim diye halada evlenemiyorum diye hep mutsuzmu olucam hep utanarakmi dolanicam bilmiyorum hiçmi haketmemişim mutluluğu anlamıyorum
işyerine bir kadın sizi istemeye mi geldiEvet yaşimi duyanların resmen cin çarpmişa dönmesi sorun offff diyorum derinden 29yaşindayim ve yaşimdan utaniyorum artik toplum sayesinde yaşimi pek göstermem küçük dururum geçenlerde işyerime hadsiz bir kadın geldi işyerinde beni istemeye resmen sinir oldum kadın dakikalarca bana oğlunu övdü sonra benim hangi cümleleri duyacağimi bildiğim için herkese evlenmeyi düşünmüyorum diyorum kadinda o sirada yasin kaçki düsünmüyosun dedi yaşimi söyleyince ayy senin yaşin büyükmüs dedi kalkti gitti o an o kadar kötü oldumki size anlatamam yeter artik yaaa yeter diyorum neden ben erken yaşta heves etmedim evliliğe simdi herkesin maskarası oldum hep biri yaşimi soracak diye çok korkuyorum zamanında evlenemedim diye halada evlenemiyorum diye hep mutsuzmu olucam hep utanarakmi dolanicam bilmiyorum hiçmi haketmemişim mutluluğu anlamıyorum
kuzum erkeklerin küçük istedikleri falan yok pazardan mal seçmiyolar aşk yaşıyolar öyle evleniyolar.. Senin önce bakış açını değiştirmen lazım sonra da evlilik istemeyen bi insansan "işyerine" seni "istemeye" gelen insanları kabul etmeyerek böyle 19.yy adetlerinden biraz uzak durursan belki de kimseden böyle aşağılama çabaları duymazsınHenüz evlenememiş olmam ve halâ evlenemiyor olmam ve artik yaş geçince olmuyor yani erkekler daha küçük istiyor
"Evlenmeyi düşünmüyorum" demeyin neden yalan söyleyip kısmetinize kelepçe vuruyorsunuz? "Kısmet bu işler bakalım hayırlısı" demek açık kapı bırakmak bu işin raconudur. Evde kaldım nine oldum triplerine girmeniz aşırı manasız. Hayattan keyif almayı öğrenmelisiniz, hobi edinmelisiniz, insanları ciddiye almamayı öğrenmelisiniz. Kadın oğlunu övmüş övmüş siz ilgilenmeyince tabi ki size kulp takacak . Bunda kafaya takacak şey Yok bu insan psikolojisi bahane bulmak.
istiyorsanız Ket vurmayın, bi değerlendirin. Yaşınız konusunda rahatsızlık duyuyorsanız herkese gerçeği söylemek durumunda değilsiniz, 25 diyiverin mesela. Politiklik iyidir.
Ilk olarak 29 yasindasin 50 degil yani en guzel yasindasin...ayrica bizde erken evlendik noldu cokmu super yani evlilik ...valla bekarlik guzel sen biraz daha hayatin tadini cikar...nasil olsa evlenirsin...sonrada iyiki gec evlenmisim dersin unutma bu sozumuu...gez toz hayatini yasa ..birak yaa evlilik ney ya ...Evet yaşimi duyanların resmen cin çarpmişa dönmesi sorun offff diyorum derinden 29yaşindayim ve yaşimdan utaniyorum artik toplum sayesinde yaşimi pek göstermem küçük dururum geçenlerde işyerime hadsiz bir kadın geldi işyerinde beni istemeye resmen sinir oldum kadın dakikalarca bana oğlunu övdü sonra benim hangi cümleleri duyacağimi bildiğim için herkese evlenmeyi düşünmüyorum diyorum kadinda o sirada yasin kaçki düsünmüyosun dedi yaşimi söyleyince ayy senin yaşin büyükmüs dedi kalkti gitti o an o kadar kötü oldumki size anlatamam yeter artik yaaa yeter diyorum neden ben erken yaşta heves etmedim evliliğe simdi herkesin maskarası oldum hep biri yaşimi soracak diye çok korkuyorum zamanında evlenemedim diye halada evlenemiyorum diye hep mutsuzmu olucam hep utanarakmi dolanicam bilmiyorum hiçmi haketmemişim mutluluğu anlamıyorum
Bende 27 yaşında evlendim bende çok erken olduğunu düşünüyorum . 29 neki millet otuzdan sonra evlenıyo aetık hayatlarını yaşayıpElalemin haminne teyzesi seni iş yerinde istemeye mi geldi,töbe estağfurullah.
Yaşının büyük olmadığını söylememize mi ihtiyacın var?
32'de çok erken diye diye evlendim,hala daha öyle düşünüyorum.
yorumunuzu okuyunca aklıma geldi,gecenlerde bir kadına yaşını sorma gafletinde bulundum"kaç gösteriyorum " dedi. Bende baktım kadın 38 40 gösteriyor ya 40 değilse mahçup olurum diye kadının yüzüne epey bir bakakaldim,kibarlık olsun diye 30 dedim kadın 35 cikti. Yani demem ki o ki Allah rızası için kaç gösteriyorum diye sormaktan vazgeçin karşınızdaki ne terler döküyor ah bi bilseniz..Bana yaşımı soranlara kaç gösteriyorum diyorum söyledikleri yaşa göre de göründüğüm yaştayım diyorum kolay kolay yaşımı demiyorum çok büyük değilim bende 25 ama en fazla 19-20 diyorlar bana da bende hiç bozuntuya vermiyorum teşekkür edip geçiyorum :)
Ben 27 yaşındayım kızım bu sene ilkokula başlıyor.sınıfta en genç Veli benim.40 yaşına geldiğimde kızım 20 yaşında koca genç kız olcak.nasip bu işler.bende bazen diyorum keşke az geç evlenseydim.Ayy dertlerin hepsi böyle olsa. Bende 29 yaşındayım 1 kızım var diğeride yolda. Ve bende lüçük gösteririm. Geçen sağlık ocağında biri dedi niye bu kadar acele ettin evlenip çocuk yapmaya dedi. Bende kaç gösteriyorum dedim 18 dedi baya güldüm hatta yok dedim 29 yaşındayım hatta bikaç gün sonra artık 30 oluyorum dedim kadın gidene kadar özür diledi. Ama çok hoşuma gitti kızlarımın hep arkadaşı gibi görünücem bence süper. Sende takma kafana evlenirsinde çocukta yaparsın. Bence sayılar bi sembol sen içinde hissettiğin yaşa bak.
Gerçekten mi ay bilmiyorum ki sanki hiç olmayacak gibi yalnizlik zor geliyor insan artik bi eşi olsun istiyor işte
Ay ben de çok kılım şu kaç gösteriyorum lafına. Abi seni memnun etmek için küçük bir yaş söylüyoruz çoğunlukla neden anlamıyorsun? Çok sakat bir soru bu çokyorumunuzu okuyunca aklıma geldi,gecenlerde bir kadına yaşını sorma gafletinde bulundum"kaç gösteriyorum " dedi. Bende baktım kadın 38 40 gösteriyor ya 40 değilse mahçup olurum diye kadının yüzüne epey bir bakakaldim,kibarlık olsun diye 30 dedim kadın 35 cikti. Yani demem ki o ki Allah rızası için kaç gösteriyorum diye sormaktan vazgeçin karşınızdaki ne terler döküyor ah bi bilseniz..
Ben 27 yaşındayım kızım bu sene ilkokula başlıyor.sınıfta en genç Veli benim.40 yaşına geldiğimde kızım 20 yaşında koca genç kız olcak.nasip bu işler.bende bazen diyorum keşke az geç evlenseydim.
Bende varım 35 de evlendim
Hala bazen düşünüyorum biraz daha da sallayabilir miydim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?