Yaşımı duyanların cin çarpmişa dönmesi?

"Evlenmeyi düşünmüyorum" demeyin neden yalan söyleyip kısmetinize kelepçe vuruyorsunuz? "Kısmet bu işler bakalım hayırlısı" demek açık kapı bırakmak bu işin raconudur. Evde kaldım nine oldum triplerine girmeniz aşırı manasız. Hayattan keyif almayı öğrenmelisiniz, hobi edinmelisiniz, insanları ciddiye almamayı öğrenmelisiniz. Kadın oğlunu övmüş övmüş siz ilgilenmeyince tabi ki size kulp takacak . Bunda kafaya takacak şey Yok bu insan psikolojisi bahane bulmak.
istiyorsanız Ket vurmayın, bi değerlendirin. Yaşınız konusunda rahatsızlık duyuyorsanız herkese gerçeği söylemek durumunda değilsiniz, 25 diyiverin mesela. Politiklik iyidir.

30 yasındayım ve evli degilim neden utanayım yani evlenmek istersiniz anlarımda bu yaşta bekarım diye utanmak fazla abartı

ne güzel işte küçük gözteriyormuşsun,evlilikte kısmet işi,vakti saati gelmemiş demekki,dert etmeyin

29 yasindasin daha..

35 yaşındayım hiç evlenmedim. Hatta kenarından bile geçmedim, ama asla da "ya ben neden evlenemiyorum, evde kaldım" tribine sokmadım kendimi. En son artık baktılar ben lafı sözü takmıyorum, sağolsun bana koca bulmayı görev edinen eş dost nerde çer çöp var (bana göre) koca adayı diye karşıma çıkarınca bi güzel payladım. Olacağı varsa olur, olacağı yoksa olmaz. Her şey kader - kısmet. Takmayın kafanıza koca bu her zaman bulunur:)) Cefam varsa çekerim, sefam varsa sürerim:)))

işyerine bir kadın sizi istemeye mi geldi

kısmet biyerde bu işler toplumumuzda önyargılı. mesela 4-5 tane tanıdıgım var yaşları 38-40 civarı hiç evlenmediler nasip olmaı demkki ama cogu kişi artık evde kaldı evlenemez gözüyle bakıp dalga geciyor hiç hoş değil ama oluyor yani

Henüz evlenememiş olmam ve halâ evlenemiyor olmam ve artik yaş geçince olmuyor yani erkekler daha küçük istiyor
kuzum erkeklerin küçük istedikleri falan yok pazardan mal seçmiyolar aşk yaşıyolar öyle evleniyolar.. Senin önce bakış açını değiştirmen lazım sonra da evlilik istemeyen bi insansan "işyerine" seni "istemeye" gelen insanları kabul etmeyerek böyle 19.yy adetlerinden biraz uzak durursan belki de kimseden böyle aşağılama çabaları duymazsın Ben 36 yaşındayım 2,5 yıl oldu evleneli.. Eşim benden 4 yaş küçük.. Ayrıca bi de önceki eşim var ki o da benden 3 yaş küçüktü.. Bugüne kadarki sevgililerimin %90 ı en az 1 yaş benden küçük oldu hep.. Yani küçük göstermenin avantajlarını kullan dezavantaşlarından dert yanmaktansa

Bana yaşımı soranlara kaç gösteriyorum diyorum söyledikleri yaşa göre de göründüğüm yaştayım diyorum kolay kolay yaşımı demiyorum çok büyük değilim bende 25 ama en fazla 19-20 diyorlar bana da bende hiç bozuntuya vermiyorum teşekkür edip geçiyorum :)

28 yaşımdayım görenler en fazla 19-20 derler. Belki ilerde avantaj olacak ama şu an o kadar sinir bozucu olaylarla karşılaşıyorum ki. Eve misafir gelenler kaçıncı sınıfa gidiyorsun diye sorunca çok utanıyorum. Özelde öğretmenlik yaparken veliler ciddiye almıyordu. İlk iş günümde bahçede dolaşırken derse geç kalan öğrenciler beni görüp sen de mi dersten kaçtın demişlerdi:)) mağazaya girdiğimde senli benli konuşuyorlar yaşımı öğrenince siz diye hitap etmeye başlıyorlar. Asıl problem ciddiye almıyorlar. Şimdiki nesil daha uzun boylu, yapılı. Onları görmeye alışınca bizi de iyice küçük görüyorlar sanırım. Eş konusuna gelince genelde gördüğüm erkekler yaşça küçük kızları tercih ediyorlar.

Ilk olarak 29 yasindasin 50 degil yani en guzel yasindasin...ayrica bizde erken evlendik noldu cokmu super yani evlilik ...valla bekarlik guzel sen biraz daha hayatin tadini cikar...nasil olsa evlenirsin...sonrada iyiki gec evlenmisim dersin unutma bu sozumuu...gez toz hayatini yasa ..birak yaa evlilik ney ya ...

hiç öyle düşünme evlilik yasla ılgılı bır konu değil mutlu olacağın kişiyi bulmanla ılgılı olan bir konu

Bende 27 yaşında evlendim bende çok erken olduğunu düşünüyorum . 29 neki millet otuzdan sonra evlenıyo aetık hayatlarını yaşayıp

yorumunuzu okuyunca aklıma geldi,gecenlerde bir kadına yaşını sorma gafletinde bulundum"kaç gösteriyorum " dedi. Bende baktım kadın 38 40 gösteriyor ya 40 değilse mahçup olurum diye kadının yüzüne epey bir bakakaldim,kibarlık olsun diye 30 dedim kadın 35 cikti. Yani demem ki o ki Allah rızası için kaç gösteriyorum diye sormaktan vazgeçin karşınızdaki ne terler döküyor ah bi bilseniz..

Ben 27 yaşındayım kızım bu sene ilkokula başlıyor.sınıfta en genç Veli benim.40 yaşına geldiğimde kızım 20 yaşında koca genç kız olcak.nasip bu işler.bende bazen diyorum keşke az geç evlenseydim.

Ay ben de çok kılım şu kaç gösteriyorum lafına. Abi seni memnun etmek için küçük bir yaş söylüyoruz çoğunlukla neden anlamıyorsun? Çok sakat bir soru bu çok

Ay maşallah cnm Allah bağışlasın ne kadar güzel arada nesil farkı olmıcak hem anne hem arkadaş. Tabi bu durum çocukların ve senin açından güzel eş durumunu bilemem tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…