Yasin gecti

ciceklimor

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
368
199
103
Merhaba arkadaslar

Ben buraya daha once yine yazmistim. Esimden bosanmayi dusunuyorum Okuyanlar bilir mutsuz bir evliligim var. Bosanmayi dusunuyorum, dusunuyorum da ya sonra...
Ailemin evine donme gibi bir sansim yok, var ama , babamla iyi anlasamiyorum maalesef evli kalmak oraya donmekten daha huzur verici.

Olanlari farki zamanlarda bir kac arkadasimla anlattim. Bosanacagimi ama biraz zamana ihtiyacim oldugunu belki bir iki sene , bu sure icinde para biriktirecegimi vs fikir alisverisi yaptim. Boylece stabil duzenimi bir anda bozmak yerine yavas bir sekilde planlayarak yaparim diye dusunuyordum.
Bir arkadasim bana , sen o saatten sonra kimi bulacksin yasin geciyor, hele 30-35 den sonra 50 yasindakiler bile zor dedi.
Erkekler hep genc tercih eder, yapayalniz napicaksin vs gibi aci (gercek mi degil mi bilmiyorum) laflari soyledi.
Yine baska bir arkadasim, yalniz kalicaksin artik genc kiz degilsin gibi laflar etti.

Cekim yasasimi bilmiyorum ama bosanmaya karar verdigimden beri hep bu tarz laflar eden insanlarla yada internette yorumlarla karsilasiyorum.
Gecen gun LEonarda Dicaprionun 25den buyuk sevgilisi olmamasi haberini gordum bir de ustune:KK70:
Sanki kadinin kullanma tarihi var da erkegin yasi olmaz gibi bir algi var bazi insanlarda.

Boyle birsey gercekten var mi? 30-40 dan sonra gercekten birini bulmak kadinlar icin zorlasiyor mu?

Birini bulmak zor diye mutsuz olduğunuz evliliğe devam etmek mantıklı değil bence.

Mutlu değilseniz boşanın.

Kendinizi toparlayın.

Nasibinizde varsa yeniden hayatınıza birini alırsınız.

Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

İş hayatına atılın önce.Sonra tekrar evlilik düşünürsünüz.Acele edip yanlış bir karar vermeyin.Yaş konusuna takılmayın.Aşk bu hiç belli olmaz.
Gecen gun LEonarda Dicaprionun 25den buyuk sevgilisi olmamasi haberini gordum bir de ustune
Leonardo’yu istiyorsanız o biraz zor.😂Hedeflerinizi biraz daha küçük tutsanız daha iyi olur.Bebek suratlı hiç çekici gelmiyor bana.Zaten titaniği de annesiyle çevirmiş gibi.

Merhaba arkadaslar

Ben buraya daha once yine yazmistim. Esimden bosanmayi dusunuyorum Okuyanlar bilir mutsuz bir evliligim var. Bosanmayi dusunuyorum, dusunuyorum da ya sonra...
Ailemin evine donme gibi bir sansim yok, var ama , babamla iyi anlasamiyorum maalesef evli kalmak oraya donmekten daha huzur verici.

Olanlari farki zamanlarda bir kac arkadasimla anlattim. Bosanacagimi ama biraz zamana ihtiyacim oldugunu belki bir iki sene , bu sure icinde para biriktirecegimi vs fikir alisverisi yaptim. Boylece stabil duzenimi bir anda bozmak yerine yavas bir sekilde planlayarak yaparim diye dusunuyordum.
Bir arkadasim bana , sen o saatten sonra kimi bulacksin yasin geciyor, hele 30-35 den sonra 50 yasindakiler bile zor dedi.
Erkekler hep genc tercih eder, yapayalniz napicaksin vs gibi aci (gercek mi degil mi bilmiyorum) laflari soyledi.
Yine baska bir arkadasim, yalniz kalicaksin artik genc kiz degilsin gibi laflar etti.

Cekim yasasimi bilmiyorum ama bosanmaya karar verdigimden beri hep bu tarz laflar eden insanlarla yada internette yorumlarla karsilasiyorum.
Gecen gun LEonarda Dicaprionun 25den buyuk sevgilisi olmamasi haberini gordum bir de ustune:KK70:
Sanki kadinin kullanma tarihi var da erkegin yasi olmaz gibi bir algi var bazi insanlarda.

Boyle birsey gercekten var mi? 30-40 dan sonra gercekten birini bulmak kadinlar icin zorlasiyor mu?
siz mutsuz musunuz ona karar vverin , koca hangi yaşta nerde bulunur diye kitaplar var ama hepsi şehir efsanesi.
mutlu olmak istiyorsanız ilk başta kendinize değer verin mutsuz bir evlilik mi yoksa mutlu bir yalnızlık mı.
yalnız yaşayan milyonlarca insan var

Bu konu biraz garip geldi bana. Nasıl ki yarın ölmeyeceğimizin bir garantisi yoksa, çok mutlu bir evlilik yapıp çocuğun olmayacağını da bilemezsin mesela. Hayatımız zaten belirsizliklerle oldu. Çok istediğimiz/istemediğimiz şeylerin gerçek olup olamayacağını bilemiyoruz. Çünkü bu hayatın kendisi.

Evet belirli bir yaştan sonra daha seçici ve ne istediğini bilen bir insan olursun. Bu da karşına çıkan partnerleri elemene sebep olur ve yine ilişki yaşama ihtimalin düşer. Erkekler için nasılsa kadın için de böyledir. Ama bu doğru ilişkiyi daha kolay bulmanı da sağlar aynı zamanda.

Bence 50%-50%

Bir de boşanmaya karar verildi mi sonrasında yanlış bir ilişkiyi devam ettirmek sizi daha çok mutsuz eder. Bir şansın varsa onu da kaybetmiş olursun.

B.ktan bi evlilikten daha cikmadan wvliligi nasi dusunuyosunuz? Ben bosansam bida asla evlenmem. Bizim ulkemizde evlenmiyosun baska aileyi komple evlat ediniosun. Bida basar miyim faka😁
Aynen, bi daha kimsenin anası danası ile uğraşamam şu saatten sonra, millet boşanmadan evlilik derdine düşüyor çok şaşırıyorum.

Benim sevgilim benden küçük, kuzenimin sevgilisi de ondan küçük, diğer kuzenimde kendinden 9 yaş küçük biriyle 2. evliliğini yaptı vallahi adam etrafında pervane. Bunun yaşla hiç alakası yok anlayacağınız. Enseyi karartıp mutsuz evliliklere devam etmeyin. Yalnızlık da çok güzel :KK5:
Ha bu arada ben 36 diğer kuzenim de 41 yaşında :KK48:

Aynen, bi daha kimsenin anası danası ile uğraşamam şu saatten sonra, millet boşanmadan evlilik derdine düşüyor çok şaşırıyorum.
Bende öyle düşünüyorum.Zamanında gençtim,cahildim.😂Eşim çok iyi olsa da bazen ona da söylüyorum.Hiç bana göre değilmiş evlilik.Valla kendi kendime ne güzel yaşarım.

Back
X