Hanımlar Peygamber Efendimizin mübarek ruhuna hediye ve bütün ölmüşlerimizin günahlarının affı için Yasin süresi ve bununla beraber Fatiha süresi okumaya karar verdik. gulbera
ve eilenn
ile birlikte konuşulan bi uygulamaydı. Liste falan yok kim ne kadar okursa üzerine eklenecek ve nasip olursa 21 Mayıs Berat gecesinde toplu olarak duasını yaparız..
canım öncelikler merhaba hayırlı cumalar dilerim
ne kadar güzel düşünmüşsün yüreğine sağlık
müsait olan hanımlarımız ister fatiha ister yasin okuyabilir kandil gecesi peygamber efendimize ve vefat etmiş bütün yakınlarımıza hediye edelim inşallah
Ccansu_tr
canım seninde ellerine sağlık hakkını helal et
okuyan vesile olan herkesten Rabbim razı olsun canım cansucumda işin yükünü çekiyor saolsun.aynen müsait olan herkesi bekliyoruz en azından gün içinde bol bol fatiha okuyalım ülkemizin selameti için şehitlerimiz için Efendimiz için kandil gününe kadar her halimiz dua olsun inşallah
canım öncelikler merhaba hayırlı cumalar dilerim
ne kadar güzel düşünmüşsün yüreğine sağlık
müsait olan hanımlarımız ister fatiha ister yasin okuyabilir kandil gecesi peygamber efendimize ve vefat etmiş bütün yakınlarımıza hediye edelim inşallah
Ccansu_tr
canım seninde ellerine sağlık hakkını helal et
okuyan vesile olan herkesten Rabbim razı olsun canım cansucumda işin yükünü çekiyor saolsun.aynen müsait olan herkesi bekliyoruz en azından gün içinde bol bol fatiha okuyalım ülkemizin selameti için şehitlerimiz için Efendimiz için kandil gününe kadar her halimiz dua olsun inşallah
Cnm konunuzu gordum hayirli olsun okuyunca bildiricem hangisini kac adet okudugumu su aralar yogunum onden su kadar okurum diyemiyorum birde benim onerim var salavatta ekleyelim konuyu takip edipte ozel gunlerinde olanlarda salavat cekerler kisa olan.
Allahümme Salli âlâ Seyyidina Muhammedin
ve âlâ Âli seyyidina Muhammed
Cnm konunuzu gordum hayirli olsun okuyunca bildiricem hangisini kac adet okudugumu su aralar yogunum onden su kadar okurum diyemiyorum birde benim onerim var salavatta ekleyelim konuyu takip edipte ozel gunlerinde olanlarda salavat cekerler kisa olan.
Allahümme Salli âlâ Seyyidina Muhammedin
ve âlâ Âli seyyidina Muhammed