kız bıcırık foruma yazacaktım ama burdan daha net gözüne gözüne batarım diye buraya yazıcam
yavrucum niye rahat durmuyosun a kuzum ; memleketini sevdiğim dilber:)
şaka bi yana bıcır kız bence mesaj falan atma ben sana özel mesajdada yazdım durumumuz benziyor diye abla sözü dinle yaw; bak canım kardeşim şimdi sen mesajına iki kelime lütfetti odun namzeti diye seviniyosun oda diyecekki ne anlayışlı sevgilim var amanın, buda onun her daim rahat ve artan dozlarda rahat olmasını sağlıyacak tecrübeyle sabittir ...
şimdi yapacağın şey zaten iki haftadır konuşmuyorsunuz bekle rahat ol bak ayrı değilsiniz sabret ve onu yüzyüze görüşme konusunda ikna et mail yaz tatlılıkla bi şekilde kandır yani;
vede buluştuğunuz zaman (oduna anlatır gibi) tane tane yaşadığın üzüntüyü bi daha bunu yaşattığı taktirde seni kaybedeceğini buna kararlı olduğunu duymasını ve hissetmesini sağla ..
Eğer bunu yapmazda bişey yokmuş gibi davranırsan ilişkiniz zarar görür o seni anlayamaz kabiliyetleri yok öküzümsü varlıklar ...
sen anlatıcaksın kendine bunu yaptırma bi daha yoksa benim gibi 40 mesaja bi mesaj aldığında kafan tavana vurur , gelsin diye gün sayarsın ama anlayışlısındır adam gelmez ; anlayışlı sevgilisi varmış neymiş
anladın mı bıcırık insanı mesaj atıp durma birrrrr
ayrıldık mı amanın falan deme ikiiiii
gül ,eğlen ,coş
kendine yazık etme takiii o odunumsu canlı eline düşene dek ,o zamanda ayar ver komutana
benim işide unutma
sahi nasıldı adana bugün bacımmm

(
şimdi orda olmak vardı kız :)))