Yaşıyoruz ama ne için (Asgardia)

Sizde Asgardia için herseyi geride bırakıp gitmek ister miydiniz?

• Evet

OY: 27 22,7%
  • Hayır

OY: 65 54,6%
  • Hiç düşünmedim

OY: 14 11,8%
  • Bilmiyorum

OY: 13 10,9%

• Ankete Katılan
    119
  • This poll will close: .

Kozlenmis patates

Güçlü bir kadın:)
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
5.146
13.431
448
Kızlar kafamda zaten bir sürü soru işaretim var... dün bir haber okudum hayal kırıklığını desem ne desem bilmiyorum ama canım sıkıldı. ......Asgardia ilk uzay yerleşim alanı yeni bir ülke yeni marş bayrak dünyadan bağımsız .... en fazla basvuru Çin den sonra Türkiye (ağırlıklı istanbul ve Ankara )başvurmuş ....gidiş varmış dönüş yokmuş deniliyor. ..Kendimi sorguluyorum uzun süredir ne için yaşıyorum uyanıp yemek yemek, temizlik yapıp, uyuyuo uyanmak için mi? çocukla ilgilenip ve es kisisinin nazini çekmek için mi ? Bu dünyada bana yer yokmuş gibi anlamsız saçma sapan zamanlar yaşıyorum çok yoruldum evet ....belki depresyondayım en dipte yaşıyorum ..Asgardia ülkesine gidenler neden gidecekler ne düşünüyorlar bu dünya onlara anlamsız mi geliyor artık herseyi geride bırakıp gidecek kadar....yoksa böyle dünya onlar için anlamsız yetmiyor bu yaşam o yüzden mi gidiyorlar. ... Bu cidden benim derdim anlamsız bir hayat yaşıyorum kurtulmak istiyorum herseyden ama kızım var.....Ben anlamsız bir hayat yaşarken bu insanlar uzaya gidoyor.

Ben haberlerde izledim ama sanki gitmek için değil, vatandaşlık için başvurmuşlar.
Belki macera olsun, şamata olsun veya vatandaşlık kapayım diye başvurmuşlardır. Çağırsalar çoğunun gideceğini sanmıyorum.
Soruna gelince evet bazen bunalıyorum ama o kadar uzakta değil, dünya üzerinde bir tatil işi çözüyor.
Senin durumun farklı olabilir. Bence kendin için birşeyler yap. Uzun zamandır kendin için bir şey yapmamış olabilirsin. Hep başkaları için yaşayınca böyle duygular olabiliyor.

Dünyayı hallettik şimdi uzaya gidiyoruz. Düşündüklerini herkes düşünmüş olsa bu kadar çok sefalet yaşanmaz. Olumlu dünyada ne kahır çekeceksin ne de acgozlu olacaksın. Insanlar tek evle doymuyor iki ev üç ev. Sonra araba. Merhamet yok denecek kadar az. Hayvanlara canlilara kotuluk, cocuklara kadinlara iskence.Neyse şu an ancak bu kadar yazdım. Uzaya ne zaman gidiyorduk. Tek gidis bilet alırım.

Thé 100(her milletten insan gitmişti uzaya sonra oksijen kalmayıncaya suçlu 100 genç denek amacıyla dünyaya postalanmisti ) var suan hala izlediğim ve V diye bir dizi vardi. (V de insanları kandırmakti amaç)
Benim izlediğim ismi hatırlamıyorum fakat Onlarında büyük umutları vardı aynen sizin dediğiniz gibi. Onlar üst tabaka insanları tercih edip ciddi manada konfor sunuyorlardı. Fakat insanın olduğu her yerde hırs vardır. Hırs kontrol edilmezse sonu kötü biter . O filminde sonu kötü bitmişti. Heves kırmak gibi olmasında. İnsan eskiyor yıpranıyor. Yıpranan yerleri onarsak daha mantıklı sanki:)

başvuru 2016 başlamış ve sanırım bugün başvuru onayı açıklanmış.. 100 bin başvuru ülke kurmaya yeterliyken 500 küsür bin başvuru olmuş.
şimdi baktım ekşisözlğkte konusu var. onlar başvurmuş saplar :KK53::KK53::KK53:
başvurunun %77 si erkekmiş bizden :KK70:

yok yaşamadım canım ama bir sürü problem. Var hayatımda.
Ondan mi acaba diye dusundum. Ben bir ara uf yoruldum, bunaldim falan diyordum sonra kaza gecirdim biraz ariza birakti Allah'im dedim hayat ne guzel beterinden koru. Sonra o cosku zamanla yine azaliyor tabi...

Daha dün konuştuk arkadaşımla bunu. Tek yön biletli seyahat :) kızım olmasa alıp başımı kaçasım var benimde ama elim kolum bağlanıyor. Bu ara dertler hep üst üste..

Daha dün konuştuk arkadaşımla bunu. Tek yön biletli seyahat :) kızım olmasa alıp başımı kaçasım var benimde ama elim kolum bağlanıyor. Bu ara dertler hep üst üste..
evet tek yön bilet tuhaf... zaten uzaya firlatilirken bile ölebilirler. ..geri dönüş yok korkunç birsey gibi..nasıl ruh halleri var merak ettim.

Back
X