- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
Kızlar kafamda zaten bir sürü soru işaretim var... dün bir haber okudum hayal kırıklığını desem ne desem bilmiyorum ama canım sıkıldı. ......Asgardia ilk uzay yerleşim alanı yeni bir ülke yeni marş bayrak dünyadan bağımsız .... en fazla basvuru Çin den sonra Türkiye (ağırlıklı istanbul ve Ankara )başvurmuş ....gidiş varmış dönüş yokmuş deniliyor. ..Kendimi sorguluyorum uzun süredir ne için yaşıyorum uyanıp yemek yemek, temizlik yapıp, uyuyuo uyanmak için mi? çocukla ilgilenip ve es kisisinin nazini çekmek için mi ? Bu dünyada bana yer yokmuş gibi anlamsız saçma sapan zamanlar yaşıyorum çok yoruldum evet ....belki depresyondayım en dipte yaşıyorum ..Asgardia ülkesine gidenler neden gidecekler ne düşünüyorlar bu dünya onlara anlamsız mi geliyor artık herseyi geride bırakıp gidecek kadar....yoksa böyle dünya onlar için anlamsız yetmiyor bu yaşam o yüzden mi gidiyorlar. ... Bu cidden benim derdim anlamsız bir hayat yaşıyorum kurtulmak istiyorum herseyden ama kızım var.....Ben anlamsız bir hayat yaşarken bu insanlar uzaya gidoyor.