Yaşıyoruz ama ne için (Asgardia)

Sizde Asgardia için herseyi geride bırakıp gitmek ister miydiniz?

• Evet

OY: 27 22,7%
  • Hayır

OY: 65 54,6%
  • Hiç düşünmedim

OY: 14 11,8%
  • Bilmiyorum

OY: 13 10,9%

• Ankete Katılan
    119
  • This poll will close: .
Kesinlikle evet giderdim, ki başvurdum da. Niye böyle demişsiniz anlayamadım. Zaten gitsek gitsek tek bir kere gidebileceğiz. Dönüş olmasın, Dünya iğrenç insanlarla dolu tabii ki iyileri de var ama ben hep gitmek istemişimdir.

Modern(!) hayata insanlar kendini feda ediyor çünkü. Yetinmiyor kadınlar ve erkekler. Kadınlar kocasına,çocuklarına hizmet edip mutlu etmeyi sorun biliyor. Kocalar evlerini geçindirmeyi bilmeyip aile kavramını sağlayamıyor. İnsanlar doyumsuz hepsi benim olsun istiyor. Ev olsun araba olsun özel okullar yurtdışı tatilleri. E ne oluyor hepsi için bankalara köle yaşanıyor. İnsanlar bu dünyanın imtihan dünyası olduğunu kabullenmek istemiyor. Herkes herşeye sahip olamaz bunu kabullenemiyorlar. Kadınlar kendilerine her işi yüklemeye çalışıyorlar yoruluyorlar. Eşler birbirine muhtaçlık olarak bakıyorlar. Bencillik hatsafhada sonra bunalımlar depresyonlar

Oncelikle konu sahibi, konu hakkinda hic bir bilgi vermeden bu anketi niye yaptiginizi anlamadim.

Asgardia bir Azarbeycanli uckagitcinin uydurdugu politik utopya. Kendisi "soylu"ymus ve en buyuk hayali yeni bir ulke o ulkenin basina gecmekmis. yani monarsi yaratmaya calisiyor sanirim komunist zamanlarda yasadiklarinin hincini alacak.
Siz de onun muritleri olacaksiniz??:KK70::KK70::KK70:

Yaptigi sey de aslinda dunyada "mutsuz" insanlarin isimlerini alip bir kult olusturmaktan ote degil.

Belki duymussunuzdur Church of Scientology gibi kultler cirit atiyor boyle morali bozuk ulkelerde.

Ulkenin gidisatini degistirecek birseyler yapmak yerine dunyayi terketmek istemek son derece sacma ve akil disi bir dusunce.

Hani Elon Musk'un Mars'a yerlesme grisimini bir derece anlayabiliyorum ama dunyada yapacak cok sey varken aciz aciz gezen bir milletim olmasi beni sinir krizlerine sokuyor.

Sanki Uluslarasi Uzay Istasyonuna gidebilirmissiniz de beklediginiz tek sey bir takim burokrasiymis gibi davranmayin.

Uzayda yasayabilmeniz icin gececeginiz sert testlerin onuncu saniyesinde pes edersiniz. Sizde o yurek varsa ulkenizi yasanabilir hale getirin!!

AY vallahi kizlar sizin hic bir seyi sorgulamadan, arastirmadan karar vermelerinizi gorunce aklima gelenler Aziz Nesin'in soyledikleri ve akraba evliliginin Turk genlerine olan etkisi.
Cok uzgunum bu hale geldiginiz icin.

sanki uzaya gidince insan insan olma özelliğini unutacak, sanki insanlar barış içinde yaşayacak.. ne demiş thomas hobbes amcamız, "insan insanın kurdudur" uzaya da gitsen bu böyle..

Oncelikle konu sahibi, konu hakkinda hic bir bilgi vermeden bu anketi niye yaptiginizi anlamadim.

Asgardia bir Azarbeycanli uckagitcinin uydurdugu politik utopya. Kendisi "soylu"ymus ve en buyuk hayali yeni bir ulke o ulkenin basina gecmekmis. yani monarsi yaratmaya calisiyor sanirim komunist zamanlarda yasadiklarinin hincini alacak.
Siz de onun muritleri olacaksiniz??:KK70::KK70::KK70:

Yaptigi sey de aslinda dunyada "mutsuz" insanlarin isimlerini alip bir kult olusturmaktan ote degil.

Belki duymussunuzdur Church of Scientology gibi kultler cirit atiyor boyle morali bozuk ulkelerde.

Ulkenin gidisatini degistirecek birseyler yapmak yerine dunyayi terketmek istemek son derece sacma ve akil disi bir dusunce.

Hani Elon Musk'un Mars'a yerlesme grisimini bir derece anlayabiliyorum ama dunyada yapacak cok sey varken aciz aciz gezen bir milletim olmasi beni sinir krizlerine sokuyor.

Sanki Uluslarasi Uzay Istasyonuna gidebilirmissiniz de beklediginiz tek sey bir takim burokrasiymis gibi davranmayin.

Uzayda yasayabilmeniz icin gececeginiz sert testlerin onuncu saniyesinde pes edersiniz. Sizde o yurek varsa ulkenizi yasanabilir hale getirin!!

holy şieeett affedersiniz :oha:

valla logosundaki ra işaretini görünce tırstıydım, kesin bunlar da ruhçulukla alakalı bişeydir diye.
bizim sivri ekşiciler bile uyanmamış mevzuya , bir araştırayım.

Ben oraya gitmek istiyorum demedim ki sadece ruh hallerini merak ettim içimde bulundugum ruh halimden dolayı .....gidenlerin bazıları benim gibi hayati anlamsiz buluyor da ondan mi gidiyor dedim...Sen mükemmel geninle mutlu ol bize üzülme emi Yinemipilav Yinemipilav .

Ileride orası için de 'buralar hep dudluktu' derlermi acaba?:halay: şaka bir yana ben asla gitmek istemezdim. Düşünsenize resmen bilinmeyene yolculuk :super: ama cooookkk sevgili kv me bir parsel arsa ayirticam rahat rahat yaşasınlar kocişiyle:oops:

Back
X