canım onlar aralarında şakalaşıyorlardır. Sizden daha önce oraya gelmişlerse aralarında bir arkadaşlık bağı olmuştur ve birbirlerini yanlış anlamıyorlardır bence sen çok alıngan ve önyargılısın neden seninle dalga geçsinler ki geç kalmışsın diye. Bende 83 doğumluyum daha 28 yaşındayız bunun neresi yaşlı Allahaşkına. Yalan söylemek daha mı doğru birşey. Siz doğruyu söylersiniz bir iki söylerler çok mu kızdınız bunu belli edersiniz bir daha size o tür şakalar yapmazlar. Sizde bariz yaş kompleksi var sanırım. Kimsenin haddine değil birinin yaşına laf etmek. Bence doğruyu söyleyin sonra öğrenirlerse yalancı durma düşmek çok daha kötü.
Bence siz yaşınızı kendiniz takıntı haline getirmişsiniz.
bende 88 doğumluyum,83 doğumlu arkadaşlarım misal daha evlenmediler bile,
hatta aralarında ünive devam edenler bile var...
Yani hani aranızda uçurum yaş farkı yokken bunu sorun yapmanıza hiç gerek yok bence.
Espiri yapıyor olabilirler,üzerinize alınmayın...40 yaşında değilsiniz ya.
Onlar hayata erken atılmış,işleri yolunda gitmiştir.
Sizin hayatınızda da aksılıkler olmustur geç başlamışsınızdır.
Sonuç ise;diğerleriyle aynı konumdasınız.
canım anlamadım ki neye üzüldün. 82sonunda doğdum ben de. aslında 28im resmi olarak ama 3senedir 30 oldum ben diye dolanıyom.bzaen 28im bazen 29um çıkyıo ağzımdan. 28-29-30... aynı. 40yaşında arkadaşım da var 25 yaşında da....yani çevrendikilerle yaş farkın 3-5 sene ise ee?? kocamla aramda7.5-8yaş var. onla da akranım. hani hepsi 15 olur sen 28 olursun da kendini en yaşlıları hissedersin bi derece. amann allah aşkına 3 yaş 5 yaşı biz çocukken büyük zannederdik. kuzenim de 90 lı kolkola girip gezmeye gidiyorum. 30 yaşındaki halinle 20 yaşındaki halin arasında fark olmuyor insanda artık.
küçük kızlar ergenler, aa o yaştamısın sen hiç kırışığın yok demişti bi kere. ne gülmüştüm. 30una gelince kırışacaklar sanıyorlar heralde diye. ama senin böyle takman yersiz canım benim.
siz hepiniz akranmışsınız. şaka yapılıyor tabiki. boşverrr.
tşkler rahatladım valla biraz.söyledikleri hitap tarzı öyle rencide edici ki hemen her ders arası konusu geçiyor ben doğduğumda sen araba kullanıyordun falan 84lü arkadaş yanlış birşey söylüyor yaşlandın çok normal bunadın ama sürekli oluyor seneler sonra atandığım için rahatsız oluyorum tabiki de.
benle dalga geçmiyorlar tabiki.sadece ipin ucu bana değiyor.farkında değiller.evt yaş kompleksim var tabiki.sağım solum 86 87 hatta 88 doğumlu hocalarımla dolu.yaş kompleksi olmiycak da ne olucak bu durumda.
Bence bu konuda hassas olmayı bırak ve hayatını yaşamaya bak.Hala genç konumundasın ve 50 60 yaş üzerilere göre çocuksun bile belki.Etrafındaki bi kaç kişiye bakarak gençliğini zehir etme bence:) Aranızda sadece 2-3 yaş var 15-20 yaş yok ya . Gençsin sağlığın yerinde daha ne tadına bak işte.60 - 70 yaşındakiler napsın güçleri bitmiş yaşamaya güçleri kalmamış sağlıkları gitgide bozuluyor hasta yatağında ölümü bekleyenler var kendinden 2-3 yaş küçükleri ( yaşıtlarını ) takıntı yapmaktansa senden
30-40 yaş büyükleri düşünsen daha mutlu olursun bence.Bak benim bi edebiyat hocam var 58-60 civarı. Diğer hocalar hep 26-35 civarı o napsın dimi ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?