Canım benim,ben de 82 doğumluyum ve iş yerinde olsun hangi ortama girersem gireyim yaşımı öğrenmeden herkesin benle ilgili zannı 22-23 yaşında olduğum..ve sen de yaşından küçük gösterdiğini söylüyorsun,asıl önemli olan ve mutluluk hissettiren de bu.İnan iş yerinde benden küçükler yaşımı öğrendikten sonra benden çok onların morali bozuluyor,sanırım kıyaslama yapıyolar :) bence sana o şekilde olumsuz cümle kuranların kıskanmaları yada negatif tavırlarından kaynaklanıyor.önemli olan dış görünüşün,yaşa takılma canım..Asıl önemli olan buArkadaşlar yeni bir okula atandım.Öğretmenim.Öğretmenlikte ilk yılım.83 doğumluyum.Nişanlıyım.Atanmak için epey zamandır bekliyorum.Şanssızlıklar falan filan derken atanmam biraz zaman aldı.Atandığım yer doğunun bir ilçesi.Atandığım okulda geçen yıldan kalan bir kaç tane öğretmen var.Gerisi 10 kadar öğretmen onların da ilk yılları ve 86-87-88 doğumlular.Geçen yıldan kalan öğretmenler 85 86 doğumlu daha küçükleri de varmı bilmiyorum ama en büyük tek bir erkek hocamız 84 doğumlu.O da zaten yeni dğeil önce atanmış.Buraya kadar birşey yok.Ama sürekli yaş muhabbeti geçmeye başladı 84 doğumlu erkek hocayla birbirlerini tanıdıklalrı için sürekli şakalaşıp duruyorlar ve yaşlı olduğunu bunak olduğunu vs. söylüyorlar birbirleriyle şakalaşıp duruyorlar ben yaşımı söylemedim hatta 84lü olduğumu söylüyorum yaşımı göstermiyorum da hangimiz daha büyük desem kesinlikle 86-87 doğumlu olduklarını söyleyen arkadaşların daha büyük olduğunu söylersiniz. Benden daha büyük duruyorlar.Artık bu muhabbetten sıkılmaya başladım.Hergün aynı şakalar aynı muhabbet acaba benim doğum tarihimi öğrenmiş olma gibi bir durumları var mı.Gerçekten kötü bir durum. 83 doğumlu olmak yaşlanmış iş işten geçmiş anlamına gelmiyor sonuçta ben de yaza evleneceğim Allah kısmet ederse ama bu sene ilk yılım olması dolayısıyla aa niye bu kadar zaman atanamadın,kaç sene bekledin,benim ablam abim seninle yaşıt benden şu kadar büyüksün,aa hiç göstermiyorsun.vs.. böyle devam eden tepkilerle karşılaşmak istemiyorum.İşime bakmak istiyorum.Bu cıvık cıvık muhabbetlerden sıkıldım.Bir de kendimi gerçekten kötü hissetmeye başladım.Çok geç kalmışım gibi herşey için.Böyle durumlar yaşayan var mı benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?