Yaşlandım mı? Başarısızlık hissi...

Herkesin bir derdi var bunu unutmayin ve bence umutsuzda olmayin. Bu gunlerde gecicek. Motivasyonunuzu bozmayin. Yuruyus yapin yediklerinize dikkat edin. Mutlu olacaginiz seyleri yapmaya calisin

Yürüyüş iyi fikir sanırım:))

26 Yaşında olsam keşke
Ben 38 oldum sizin gibi düşünmüyorum

Ben niye böyleyim o zaman :)) bende anormallik var sanırım kendime çok yukleniyorum
etraftakilerin dediğine hiç takılma
onlar hayat boyu susmayacak çünkü
liseden sonra baslıyorlar

üni okuyacak mısın
kazanıyorsun bu sefer iki yıllık mı dört yıllık mı?
sonra işe girmeyi düşünmüyor musun?
işe giriyorsun evlenmeyi düşünmüyor musun?
evleniyorsun çocuk düşünmüyor musun
çocuk yapıyorsun ikinciyi düşünmüyor musun
ikinciyi yapıyorsun
aaa ikisi de kız erkek düşünmez misin
aaa ikisi de erkek kız düşünmez misin diye ardı arkası gelmeyen sorular olacak

bunların hepsi bitince de ölmeyi düşünmüyor musun diye soracaklar yakında

hayatı akısına bırak
sadece şuanda sınav ve iş durumuna odaklan
hayatındaki en önemli şey; sağlıgın yerinde olduktan sonra seni tek basına ayakta tutabilecek iyi bir meslektir.

evlilik sevgili hersey olur

Sadece senmi yaş alıyorsun? Onu diyen kişi beş yıl önceki resmiyle aynımımıymış.

Olur boyle donemler bazen.
Hepimiz bunaliyoruz
Ama emin ol yolun basindasin daha.

Daha yapacagin cok sey var.
Yolun uzun .

Kendini salma.
Ama hayati da biraz akisina birak fazla takma

Yaşınız çok küçük . Hiçbir şeyi kayıp saymayin . 26 nedir ki
Atanirsiniz da evlenirsiniz de

Okurken okul bitsin diye sızlanıyoruz. Okul bitiyor iş bulamamaktan şikayet ediyoruz. İş bulup evlenince çok yorulmaktan eve ve çocuğa yetememekten şikayet ediyoruz. İşi bırakırsak evde oturmaktan, sosyalleşememekten, maddi gücümüzün olmadığından dert yanıyoruz. Çocuk olur, sorumluluk ağır gelir, çocuk olmaz anne olmak isteriz. Hayat böyledir, iyi-kötü, güzel-çirkin, hayır-şer hep içiçedir. Ya herşeye rağmen pozitif olmaya çalışır daha iyisi için şartları zorlarsınız. Ya da sürekli sızlanarak, söylenerek yaşlanırsınız. Ne güzel üni okumuş mezun olmuşsunuz. Bi sürü kadının hayali. İş bulmak şuan herkes için dert yalnız değilsiniz. Ama umutsuz olmaya da gerek yok. 26 yaşında yaşlanma konusuna değinmiyorum bile :) Yaşlı değilsin ama belli ki yorgunsun. Sabret, sahip olduklarına şükret, çalış.. Boş boş yaşamaktansa bi amaç uğruna yaşamak bu hayatı daha katlanılır kılmalı. Ne güzel, hedeflerin var. Olumlu tarafından bakmaya çalış. Allah bu günleri aratmasın..

Sadece senmi yaş alıyorsun? Onu diyen kişi beş yıl önceki resmiyle aynımımıymış.

Evet herkes bir süreçten geçiyor herkes yas konusunda ileriye gidiyor :) Benim yaşadıklarım ağır gelmeye başladı mucadele ettim ama pes etmedim biraz yorulmuşum belli ki...

Aminnn inşallah... cook yorgunum ve bir şeylerin degusmemesinden sıkıldım sadece ama yine de çok şükretmem lazım insanlar nelerle mücadele ediyor. Ben bazı şeylere takilipkaliyorum maalesef

Canım çok üzme kendini inşallah bu yıl atanırsın ben 29 yaşımda atandım orda burda çalıştım senin gibi hayat şartları insanı yoruyor. Yaşlandım demek için çok gençsin. Sadece biraz yorulmuşsun kpss den sonra iyice bir dinlen bi tatil yap kendine gelirsin. Üç yıl önceye göre yaşlanmışsın diyene de ne diyeyim ki bazı insanlar sırf moral bozmak için konuşuyor.

24 yaşındayım bende evde kpss ye hazırlanıyorum.İnanın yalnız değilsiniz.Sizin durumunuzda olan birçok arkadaşım var.
Başkalarının ne dediğiyle de hiç ilgilenmeyin.Bende başkalarının dediklerini kafama takardim ama şimdi umrumda degiller.Bazı insanlar sırf başkalarını eleştiriyor insanın moralini bozmak istiyorlar.Her konuda yapıyorlar bunu.
Belki seneye bu zamanlar atanmış olacaksınız.
Sınava hazirlaniyorsunuz moralinizi bozmayın.

25 yaşında ben de henüz işsiz, kpss’ye hazırlanan, yalnız bir genç kızdım. 30’umda işi gücü olan bi anneydim. Bu yaşların ileriki hayatını şekillendirdiğin çok önemli bir dönem. İş, evlilik vs bu zamanlarda şekilleniyor.
Sana tavsiyem hep moralin yüksek olsun, mutlu ol, umutlu ol, azimli ve çalışkan ol. Gerisi gelir inşallah....
Umutsuzluğa düşecek bir yaşta değilsin. Aksine umut dolu olduğun bir dönem.
Umarım güzel şeyler olur hayatında....

düşünerek moralinizi ve zamanınızı kaybetmeyin. ders çalışın ve iş sahibi olmaya odaklanın. daha gençsiniz. şimdi yapmanız gerekenleri yapın geç olmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…