Merhaba hanımlar. Bende antisosyal denecek kadar içine kapanık bir insandım. Aman bana karışmasınlar da ne olursa olsun modundaydım bir süre. Evde oturayım yeterdi bana. Sanırım 6 ay işsiz kalmanın verdiği bir psikolojik bunalımda olabilir. Yada annemin değişiyle
'' Sen çok değiştin gudubet bir karı oldun'':) Eşimde çok destek oluyordu ama hayattan zevk almayı unutmuştum. Kuzenim çok destek oldu bana ve kendi parama kazanabileceğim ve çalışma saatinin tamamen benim elimde olacağı bir iş ortaklığından bahsetti. Şoka girdim. Bakkala bile gitmeyen ben iş ortağı olucam ha.... İmkansızdı. Sonra cilt sorunlarım nedeniyle ürünlerini kullandım ve gerçekten sonuçlar harika. Kabullenmek çok zordu benim için çünkü asla yapamam diyip herkesi terslemiştim. Şimdi ise harika bir kazanç ve sosyal çevrem var. İş ortağı olduğum şirketin araba ödüllerine göz koydum şimdi. Ehliyetim almamasına rağmen. Olsun benim için küçük bir sorun sadece artık:) Bana uzatılan eli bende her fırsatta tüm bayanlara uzatıyorum VARIM diyenler. Kendine güvenen bayanlar demiyorum sadece çünkü bende kendine güvenen biri değildim. Sadece hayatının rutinine dokunuş yapmak isteyenle HEPİNİZİ bekliyorum. Kadınların kurduğu bir düzende kusurlu hiç bir şeyin var olmadığını gören biri olarak uzattığım eli tutmanızı istiyorum. Hayatınıza beraber dokunmaya ne dersiniz??? Bu arada unutmadan artık eve girmiyorum neredeyse. Tabi annem susar mı '' Senin iyice düzenin şaştı, iyi dayanıyor damat'' demeleri başladı artık :)) Ama ben bu cümleyi daha çok sevdim