- Konu Sahibi Heytttt be
Vitamin takviyesi yerine doğal ve sağlıklı beslensen vücudun gerekli vitaminlerini alır. Ben olsam haplardan, şuruplardan uzak dururdum.selam kızlar bu aralar kendimi eskisi gibi genç güzel bulmuyorum yaş 38 oldu.Herkes doktorum bile çok genç duruyorsun dese de bana inanmıyorum.Bakıyorum saçlarım eskisi gibi parlamıyor cildim de öle.aydınlatıcı şu bu kullanıyorum mecbur.yaşımdan 8 yaş genç dursam da maalesef kendimi 20 lik kızlarla kıyaslıyorum sokaktayken.Bir sürü vitamin takviyesi alıyorum.beslenmeme azami dikkat ediyorum.Niye takıntılıyım bu konuda onu da bilmiyorum aslında.sizler neler hissediyorsunuz peki aynaya bakınca.20 li yaşlarda ki güzelliğini özleyen var mı benim gibi.botoks neşter asla düşünmüyorum ilerde.yaşlanmayı daha fazla gecıktırmenın reçetesini arıyorum varsa eğer![]()
İp atlamanı tavsiye ederim.
Yüz yogası yapabilirsin.
Her zaman dik durmaya gayret et.
Bol su içmelisin. Uyurken odanı havalandır, çiğ sebze, yeşillik ye. Marja ve pahalıdır bu iyidir diye düşünüp körü körüne krem vs kullanma. Araştır, dene cildin için en iyi olanı bul.
Balkonunda aloavera yetiştir. Kendi, doğal katkısız nemlendiricini her daim elinin altında bulundurmuş olursun.
Bir kadın 20 yaşında görünmedende güzel olabilirsin. Ama vücudun için egzersiz yüzün için yoga yapmalısın. Sadece bedenen gen görünmek yeterli değil. Ruhunda genç olmalı.