• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşlanma ve çirkinleşme korkusu

selam kızlar bu aralar kendimi eskisi gibi genç güzel bulmuyorum yaş 38 oldu.Herkes doktorum bile çok genç duruyorsun dese de bana inanmıyorum.Bakıyorum saçlarım eskisi gibi parlamıyor cildim de öle.aydınlatıcı şu bu kullanıyorum mecbur.yaşımdan 8 yaş genç dursam da maalesef kendimi 20 lik kızlarla kıyaslıyorum sokaktayken.Bir sürü vitamin takviyesi alıyorum.beslenmeme azami dikkat ediyorum.Niye takıntılıyım bu konuda onu da bilmiyorum aslında.sizler neler hissediyorsunuz peki aynaya bakınca.20 li yaşlarda ki güzelliğini özleyen var mı benim gibi.botoks neşter asla düşünmüyorum ilerde.yaşlanmayı daha fazla gecıktırmenın reçetesini arıyorum varsa eğero_O
Vitamin takviyesi yerine doğal ve sağlıklı beslensen vücudun gerekli vitaminlerini alır. Ben olsam haplardan, şuruplardan uzak dururdum.
İp atlamanı tavsiye ederim.
Yüz yogası yapabilirsin.
Her zaman dik durmaya gayret et.
Bol su içmelisin. Uyurken odanı havalandır, çiğ sebze, yeşillik ye. Marja ve pahalıdır bu iyidir diye düşünüp körü körüne krem vs kullanma. Araştır, dene cildin için en iyi olanı bul.
Balkonunda aloavera yetiştir. Kendi, doğal katkısız nemlendiricini her daim elinin altında bulundurmuş olursun.

Bir kadın 20 yaşında görünmedende güzel olabilirsin. Ama vücudun için egzersiz yüzün için yoga yapmalısın. Sadece bedenen gen görünmek yeterli değil. Ruhunda genç olmalı.

evliyim bir de kızım var.Ama yaşlanmak istemiyorum işte umutsuzca.Cilt bakım ürünlerine vitaminlere ha bire yatırıyorum paraları.yaşlanacağımı biliyorum sonunda ama mumkun olduğunca uzatmak istiyorum süreci
Bu ara böyle konuları çok okumaya başladık, 45 yaşındayım cildim 20 yaşımdaki gibi değil artık, mimik çizgilerim, alnımın ortasındaki derin çizgiler, saçlarımdaki beyazlar artık yaşın gidiyor kadın dedirtiyor ama hiç takıntılı değilimdir bu konuda, sağlıklıyım maşallah, yaşlanmaya mucize bir formül yok, olsaydı sanırım birçok ünlü mucize formülü elde etmek için servetini dökerdi, önemli olan kırışıklıklar, beyazlar değil sağlıklı yaşlanmaktır.

Vitamin takviyesi yerine doğal ve sağlıklı beslensen vücudun gerekli vitaminlerini alır. Ben olsam haplardan, şuruplardan uzak dururdum.
İp atlamanı tavsiye ederim.
Yüz yogası yapabilirsin.
Her zaman dik durmaya gayret et.
Bol su içmelisin. Uyurken odanı havalandır, çiğ sebze, yeşillik ye. Marja ve pahalıdır bu iyidir diye düşünüp körü körüne krem vs kullanma. Araştır, dene cildin için en iyi olanı bul.
Balkonunda aloavera yetiştir. Kendi, doğal katkısız nemlendiricini her daim elinin altında bulundurmuş olursun.

Bir kadın 20 yaşında görünmedende güzel olabilirsin. Ama vücudun için egzersiz yüzün için yoga yapmalısın. Sadece bedenen gen görünmek yeterli değil. Ruhunda genç olmalı.

Yüz yogasina ben de başlamak istiyorum da etkisini gördünüz mü?

ne güzel bi hayat keşke benim olsa:)
anladıkda neden diyoruz bizde size neden bu kadar güzel olma derdiniz var?o yaşları yasadınız bitti servetleri harcasanız gorunum olarak 35 de olsanız 35 bile geri gelmeyecek artık
başka şeylerle ilgilenin etrafınızdaki paralarda cebinizde kalır
ben seviyorum bakımlı olmayı cildimin özellikle.makyaj yapmam mesela arada bir rimel bir aydınlatıcı bi beyaz pudra hepsi bu.makyaj malzemesine cimriyimdir bak.hem de cildime o kimyasalları yüklemem

selam kızlar bu aralar kendimi eskisi gibi genç güzel bulmuyorum yaş 38 oldu.Herkes doktorum bile çok genç duruyorsun dese de bana inanmıyorum.Bakıyorum saçlarım eskisi gibi parlamıyor cildim de öle.aydınlatıcı şu bu kullanıyorum mecbur.yaşımdan 8 yaş genç dursam da maalesef kendimi 20 lik kızlarla kıyaslıyorum sokaktayken.Bir sürü vitamin takviyesi alıyorum.beslenmeme azami dikkat ediyorum.Niye takıntılıyım bu konuda onu da bilmiyorum aslında.sizler neler hissediyorsunuz peki aynaya bakınca.20 li yaşlarda ki güzelliğini özleyen var mı benim gibi.botoks neşter asla düşünmüyorum ilerde.yaşlanmayı daha fazla gecıktırmenın reçetesini arıyorum varsa eğero_O
Duygularıma tercüman olmuşsunuz :) ben de aynı korkuyu yaşıyorum ve aynen sizin gibi yaşımı göstermiyorum. Yüzümde kırışıklık olacak diye mimik bile yapmıyorum :D :D

Saçlar bakımla halledilir. Cilt temizlenir, kaz ayakları için de masaj ve hareketler yapılır... Sıkı bir vücut için spor, oldu sana 20lik...

Kalbiniz nasıl ? İşte orası çok önemli :) orası hiç yaşlanmaz kırışmaz... Mühim olan kirletmemek...
ha işte insanlığım ortalamanın çok üstünde.Zaten başıma ne geldiyse fazla iyilikten merhametten gelmiştir hep ama olsun gene de devam

Sanırım çok guzelsiniz,guzelliginizi kaybetme korkusu yaşıyorsunuz. Benim gibi ortalama güzel olaydiniz aman 20 de ne gordukde,50 de ne göreyim modunda olurdunuz muhtemelen.
Aynı ben. :KK48::KK48:
Tek sıkıntım metabolizmanın yavaşlaması ve eskiye göre daha kolay kilo almak. Hatta genç kızlığıma göre daha güzel oldum bence :KK48:

Duygularıma tercüman olmuşsunuz :) ben de aynı korkuyu yaşıyorum ve aynen sizin gibi yaşımı göstermiyorum. Yüzümde kırışıklık olacak diye mimik bile yapmıyorum :KK70: :KK70:
yok ben gülerim bol bol.mesela türklerden idolüm Nebahat çehredir..onun gibi spor fresh görünen güzel giyinen bir hatun olacağım daima

Bence genc görünmenin altin standarti spor. Kesinlikle duzenli spor yapan insanlar disardan cok fark ediliyor. Duzenli spor yaparsaniz hem ozguveniniz yukselir hem daha saglikli olursunuz hem de daha genc görünürsünüz. Sonucunda da daha guzel hissedersiniz. Bir de sağlıklı beslenmeyi eklerseniz yaslanmazsiniz :KK16:

canım ya kendımı gördüm sende
bende 38 ım ama yasımı kabul etmıyorum nıye böyle bılmıyorum
allahtan yasımdan küçük gosterdıgım soylenır ama 20 ilk olma gıbı bı hayalım yok sadece cıldımın kırışmasını engellemeye çalışıyorum spor da yapıyorum tıbet yapabılırsın tavsıye edıyorum
ev yoğurdu yerım
bal maskesıyle cıldıme masaj yaparım daha sonra bekletırım yüzümde ( doğal botox etkısı varmış )
nemlendırırken masaj yaparım yüzüme göz cevreme
Güneş kremı şapka kullanırım
sımdılık aklıma gelenler bunlar

Bence genc görünmenin altin standarti spor. Kesinlikle duzenli spor yapan insanlar disardan cok fark ediliyor. Duzenli spor yaparsaniz hem ozguveniniz yukselir hem daha saglikli olursunuz hem de daha genc görünürsünüz. Sonucunda da daha guzel hissedersiniz. Bir de sağlıklı beslenmeyi eklerseniz yaslanmazsiniz :KK16:
sağlıklı beslenmede de takıntılıyım maalesef soya filizinden arkadaşa çim tohumu getirtip ekip onu bile yedim ya.semizotu yerim yaz kış bide çiğ

35 yasindayim, genetigimin kaymagini yiyorum, yuzum 25 imdekinin aynisi, sacimda tek tel beyaz, yuzumde bir tek cizgi yok, ama bunun boyle gitmeyecegini biliyorum ve cidden uzuluyorum.
Ben estetige karsi degilim, hatta bikac yil sonra gozalti isik dolgusuna falan baslarim diye düşünüyorum.

canım ya kendımızı gördüm sende
bende 38 ım ama yasımı kabul etmıyorum nıye böyle bılmıyorum
allahtan yasımdan küçük gosterdıgım soylenır ama 20 ilk olma gıbı bı hayalım yok sadece cıldımın kırışmasını engellemeye çalışıyorum spor da yapıyorum tıbet yapabılırsın tavsıye edıyorum
ev yoğurdu yerım
bal maskesıyle cıldıme masaj yaparım daha sonra bekletırım yüzümde ( doğal botox etkısı varmış )
nemlendırırken masaj yaparım yüzüme göz cevreme
Güneş kremı şapka kullanırım
sımdılık aklıma gelenler bunlar
yav yanlış anlaşıldım galiba hayalim 20 lik olmak değil.amacım yaşım 50 de olsa kırışıksız cilt parlak pırasalaşmamış saç fit bir beden ve sağlıklı iç organlar

Dikkat ediyo olmaniz kendinizi salmamaniz taktire sayan bi durum..
Hos burda buna bile firca atilir cok bilmis uyeler tarafindan..bakinli olmaya her daim devam edip cilt temizligiydi bakimdi spordu devam ederek sure illaki uzayacaktir bence negatif insanlardan uzak durmak kulak tikamakta ayri bi enerji katiyor
sizi bununla ilgili bile muhakkak elestiren olacaktir ki bu cok normal milletimizde genel de 30dan sonra got gobek salinir bingildayan yaglarla esofman ve ozonlu tsorte gecis yapilip kadinligi unutursan normali budur yoksa kiskanilmak elestrilmek kacinilmaz
Sizi alkisliyorum helal valla bunu dusunmenizde guzel

Başak Dizer 40 yaşındaymış, 20linklerden güzel :KK70:
Böyle takıntı varsa spor-diyet bir hayat yaşaman lazım
zaten spor diyet iç dış bakım yapmaktan iflahım kesildi değiyor aslında ama arkadaşlar abartma diyor bazen kime beğendireceksin kendini diyorlar ha ha

Back
X