• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşlanma ve çirkinleşme korkusu

Şahsi fikrim her yaşın güzelliği ayrı bence.
Bir kadının en güzel yaşıda 30 derler aslında ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi önümde bir sekiz yılım var .
Ama o yaşa gelip depresyona girip kendimi dışlamamam için her şeyi yapıyorum.
Artık çocuk uyudukça düzenli spor yapmaya çalışıyorum günde en az iki kere .
Görenler toparladığımı , sıkılaştığımı söylüyorlar .
Haftada iki gün saçlarımı yağlıyorum.
Asla makyajla uyuma gibi bir tehlikeye atmıyorum kendimi .

Kendinize bakarsanız kendinizi de seversiniz aynadan ve çevreden duyduğunuz sonuçları gördükçe .

Faniyiz eni sonu hepimizin uğrayacağı duraklar o yaşlar .

Bu kadar karamsar olmayın ve biraz kendinize bakım yapın :)
kızlar en azından dürüstüm.eskiden efsane güzeldim şimdi sıradan güzelim diyorum.Banu alkan gibi heryerim pörsüyüp te en güzel kadın benim diye gezip milleti kendime güldürmüyorum çok şükür:oha:

çok ıyı insanımdır valla bak kıyaslama beni o canavar kadınla:halay:güzel ve sağlıklı olmaya takıntılıyım sadece
:KK48: ama 20'lik çıtır kızlarla kıyaslayınca aklımda öyle canlanıverdi :)))))
Şaka yaptım canım ya okadar takma kafana insanı yıpratan strestir zaten...

Bak canan karatay hocaya sağlıklı besleniyor ama kaçamıyor yaşlanmaktan..
Bide nebahat çehre'ye bak kadın istediğimi yiyip içiyorum hiç takmıyorum yaşlanmakta güzel diyor taş gibi hatun :-)

Oyüzden kafaya hiç bişey takmamak lazım..
Strese NO :KK20:

canan karatayın iç organları sağlam.gençken de çirkinmiş kadın resimlerini gördüm.nebahat çehre türkiye güzeli boy pos yüz güzelliği her şey var.e çalışma hayatı da az kadının.evlat bakımı koca derdi de çekmemiş.giyim kuşamı da basic ve fresh zevkli aynı zamanda.Ama canan karatay topluma faydalı.nebahat çehre olmasa da olur sankim.ama kadın benim idolüm fizik olarak.kafa yapısı olarak ta canan karatay.en buyuk favorim ilber ortaylı aslında ama sakal bırakmayı düşünmüyorum ha ha.adamın zekasına entelektüel hayatına hayranım hatta kıskanıyorum

Bende bir gariplik var herhalde yaşlı ve şükür sahibi, gelecekte torunlarina kek kurabiye pişiren tonton bir nine olmak istiyorum.Bunun bile hayalini kuruyorum.Yaşlanmak beni korkutmuyor.Gençlik bana acıdan başka birsey vermedi.Belki yaşlilığım da daha bir huzur bulurum.Allahim saglikli yaşlanmayi nasip etsin.3 günlük dünya da ölüm bile bizlere bir ödül.

Güzellik göreceli bir kavram..

20 yaşında olup çirkin olan çok bayan var. Ama 50 yaşında olup çok güzel bayanlarda var. Gençlik = Güzellik demek değildir.
Ayrıca her yaşın ayrı bir güzelliği var. Zamana karşı koyulmuyor. Yer çekimi kanunu diye bir şey var neticede :P

Önemli olan sağlıklı olmak, bakımlı olmak, huzurlu olmak..

selam kızlar bu aralar kendimi eskisi gibi genç güzel bulmuyorum yaş 38 oldu.Herkes doktorum bile çok genç duruyorsun dese de bana inanmıyorum.Bakıyorum saçlarım eskisi gibi parlamıyor cildim de öle.aydınlatıcı şu bu kullanıyorum mecbur.yaşımdan 8 yaş genç dursam da maalesef kendimi 20 lik kızlarla kıyaslıyorum sokaktayken.Bir sürü vitamin takviyesi alıyorum.beslenmeme azami dikkat ediyorum.Niye takıntılıyım bu konuda onu da bilmiyorum aslında.sizler neler hissediyorsunuz peki aynaya bakınca.20 li yaşlarda ki güzelliğini özleyen var mı benim gibi.botoks neşter asla düşünmüyorum ilerde.yaşlanmayı daha fazla gecıktırmenın reçetesini arıyorum varsa eğero_O
Aynı yaştayız. Ben de gülünce bakıyorum göz kenarlarım kırışıyor.Yüzümde bir sürü renk tonu var sanki fondoten sürmeden dışarı çıkmıyorum. Ben de biraz takıyorum galiba.

sabah killi bir detoks var lorealin onla yüzümü yıkarım.sonra toniklerim ve 2 çeşit göz altı kremini karıştırıp sürerüm mutlaka.cildime clınıc superdefance kullanıyorum.ondan sonra kahvaltı.ama benim kahvaltım tuhaftır.çiğ semizotu ceviz az pişmiş balkabağı yoğurda katılmış tam tahıl badem yerim.sonra vitaminlerime gelir sıra solgar biotin saçım için kullanırım.b12 folik asic alırım birer tablet .q 1o plus kullanırım solgarın.pharmaton alırım iki günde bir.vejeteryan olduğumdan balık yağı hapı bir de.amanın yazınca korktum.bi avuç ilaç oldu.öğlen evdeysem kil maskesi yaparım ya da çamur.çamuru afyondan getirttim.saçlarıma hakiki hindistancevizi yağı sürer nemlıyken.öle bırakır günlük ev işlerımı yaparım.dışarı çıkmıycaksam o gun haftada bir butun vücuduma hakiki soğuk sıkma zeytınyağı surerım bir saat en az bekletirim.fondoten davetler dışında kullanmam.saçıma fonlemem veya duzleştırmem asla.senede bi kaç kez davines keratin baıkımı yaptırırım.aloe vera var evde onu da kırar hergun surerım yüzüme.gecede gene temızler goz kremi aha lı gece kremi sürer.ayaklarımada topuk kremi sürer yatarım.sert topuk en sevmedığım şeydir.aslında bu kadar takıntımın sebebi gençlığımde ortalamanın çok ustunde guzellığe sahıp olup hep iltıfat almaya alışıp.şimdi sadece güzel olmam da.ama geriye ne kadar baksamda olmuyor tabi.ancaç ok bakımlı ve güzel kadın olabiliyorum.efsane guzellığım yok artık maalesef
Bravo size vallahi imrendim :)

canan karatayın iç organları sağlam.gençken de çirkinmiş kadın resimlerini gördüm.nebahat çehre türkiye güzeli boy pos yüz güzelliği her şey var.e çalışma hayatı da az kadının.evlat bakımı koca derdi de çekmemiş.giyim kuşamı da basic ve fresh zevkli aynı zamanda.Ama canan karatay topluma faydalı.nebahat çehre olmasa da olur sankim.ama kadın benim idolüm fizik olarak.kafa yapısı olarak ta canan karatay.en buyuk favorim ilber ortaylı aslında ama sakal bırakmayı düşünmüyorum ha ha.adamın zekasına entelektüel hayatına hayranım hatta kıskanıyorum
Valla her türlü favorim nebahat çehre;)
Ilber ortaylı fena adam ;)

mukadderat.. kim yaşlanmayı durdurabilmiş... 20 liklere özenmek mi yok yawww her şey vakti zamanında güzel.... zarif görünmek kafi bence... ki bende o da yok :)) ama halledicem az kaldı....

Genç yaşlı demeyün sakın,her yaşın kendi güzelliği kendinedir hanımlar..
53 yaşındayım kendimi genç hissediyorum hala,k.valideyim yarın bir gün anneanne olacağım ne mutlu bana..
Gençlerin yaşına inemem ama sizler benim yaşıma geleceksiniz ..
Yaşlarınızın değerini bilin lütfen..

nasıl halledicen bana da söyle formülünü.:bicak:

şu an şişmanım önce bi zayıflıyayım rejime başladım bak sporda yapıyorum önce bi zayılıyayım sonra komple kıyafetlerimi sıfırlıcam kibar kibar giyincem.... şimdi bir şey yakıştıramıyorum kendime... öyle zayıf insanlar güzel giyinebilir mantığı var bende de :) daha zarif durur onlarda herşey.... psikolojim bozulmuş benim :)

Genç yaşlı demeyün sakın,her yaşın kendi güzelliği kendinedir hanımlar..
53 yaşındayım kendimi genç hissediyorum hala,k.valideyim yarın bir gün anneanne olacağım ne mutlu bana..
Gençlerin yaşına inemem ama sizler benim yaşıma geleceksiniz ..
Yaşlarınızın değerini bilin lütfen..
:KK9::KK9::KK9::KK9:

şu an şişmanım önce bi zayıflıyayım rejime başladım bak sporda yapıyorum önce bi zayılıyayım sonra komple kıyafetlerimi sıfırlıcam kibar kibar giyincem.... şimdi bir şey yakıştıramıyorum kendime... öyle zayıf insanlar güzel giyinebilir mantığı var bende de :) daha zarif durur onlarda herşey.... psikolojim bozulmuş benim :)
senin duruşundadır zeafet bence.

Back
X