Sen amerikanyada yaşamıyor muydun ya yanlış mı hatırlıyorumMinnoş minnoş yaşlanırsın artık 9.sıradaymış
Ankaradan iyidir
özetle kırmızı listedeyiz.. Cambodia ile aynı renkteyiz daha ne isteriz..
yaşıyordum döndüm, zaten ilk 8 e giremezsem giderim 9 da yaşlanırım artık
canım sen daha önce amerikada değilmiydin zaten, başkasıylamı karıştırıyorum acepben ilk 10'u denemeye gidiyorum haydin bakalım bir yerden kart atarım artık size
Valla sanmam. Ankara'dan eğlenceli yerleri mutlaka vardır da genel olarak sıkıcı
canım sen daha önce amerikada değilmiydin zaten, başkasıylamı karıştırıyorum acep
canım sen daha önce amerikada değilmiydin zaten, başkasıylamı karıştırıyorum acep
Hahahahaha memleketim ayoll
Size yaranılmaz ki.Yok ya 3 olayı var ankaranın. Avm, piknik alanı, şelale
Başkanımız bol bol fışkiye yaptırıyor bir de
İlk 10 ülkenin 4ünü görmüşüm.
İşin sırrı sanırım sakin olmakta. Çoğu sakin ülkeler bak, hepsi de yaşlanıyor güzel güzel.
Bizdeki gündem yoğunluğu onlarda olsa görürdüm
İlk 10 ülkenin 4ünü görmüşüm.
İşin sırrı sanırım sakin olmakta. Çoğu sakin ülkeler bak, hepsi de yaşlanıyor güzel güzel.
Bizdeki gündem yoğunluğu onlarda olsa görürdüm
Kanada da yaşayan biri demişti, sizin 1 günlük gündeminizi biz 1 yılda yaşıyoruz diye30 yaşına gelmeden pamuk nene gibi ağardık
Çözdüm ben işi tamam.5 ülkeye daha baktım, ilk 15 ülkeden yola çıkarak; televizyon, gazete ve sosyal ağları hayatımdan çıkarıp gündeme cahil olursam hayatım biraz daha uzar eğer kazayla ölmezsem. Ki o da yüksek ihtimal ama olsun.Kanada da yaşayan biri demişti, sizin 1 günlük gündeminizi biz 1 yılda yaşıyoruz diye30 yaşına gelmeden pamuk nene gibi ağardık
Soğuk çok soğuk. İnsanlar üşümekten pisleşemiyor
Aklıma gelmişken mutlaka görmek istediğim yer izlanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?