Size yaranılmaz ki.
Sırf siz eksik kalmayın diye altgeçitler su doldurulup deniz yapılmıyor mu sizin için?
Ne kadar nankörsünüz!
Bern Büyükşehir Belediye Başkanı yapacak mı sana aynı şeyi????
Çözdüm ben işi tamam.5 ülkeye daha baktım, ilk 15 ülkeden yola çıkarak; televizyon, gazete ve sosyal ağları hayatımdan çıkarıp gündeme cahil olursam hayatım biraz daha uzar eğer kazayla ölmezsem. Ki o da yüksek ihtimal ama olsun.
bu akşam bizimkilerle maçları var, bakalım erkekleri nasılmış
akşam 10 daAa öylemiymiş bende bakayımPembe suratlı rus erkekleri gibilerdir bence
İzlanda'yı ben de istiyorum, şubat gibi gitmeyi düşünüyorum bakalım ayarlayabilirsem. Her sene en az 1 ülke hedefim var.Soğuk çok soğuk. İnsanlar üşümekten pisleşemiyor
Aklıma gelmişken mutlaka görmek istediğim yer izlanda.
Office bu ülkede her şey yüzünden ölebilirsin de en azından stressiz yaşarızo zamanda esmersin diye dayak yeme, çekik gözlüsün diye linç edilme ihtimalimiz var neden olduğunu da anlamayız takip etmediğimiz içün
Şimdi baktım ankaradamı yaşıyorsun diye çin diye görünce dumur oldum çindemi yaşıyosun gercekten abla?
Ben de Estonya'yı çok sevdim, bir süre orada yaşamak isterim. Bu Estonya'nın çok gelişmiş bir ülke olduğu anlamına gelmez ki.madem bu kadar gerıdeymısız
dunyanın bıcok yerını gormus ünlüler ,sıyasıler, bılımcıler turkıyeye gelınce buraya nıye asık olup kendılerıne mulk alıyorlar?
yurt dısından turkıyeye okadar tatıle gelen var
4 mevsımı yasayan cok renklı ve seslı ulke
kurban olsunlar valla
Ay ben sıkılırımKanada da yaşayan biri demişti, sizin 1 günlük gündeminizi biz 1 yılda yaşıyoruz diye30 yaşına gelmeden pamuk nene gibi ağardık
Bu arada isviçre ve ispanyada benim hayalimdeki 2 ülkedir.
Bugun alsalar koşa koşa giderim.
cok ılerı bı ulkeyız demedım kı ?Ben de Estonya'yı çok sevdim, bir süre orada yaşamak isterim. Bu Estonya'nın çok gelişmiş bir ülke olduğu anlamına gelmez ki.
Evet yaşadığımız ülke güzel, seviyoruz da kimse buna laf etmiyor. Ama kalkıp çok ileri bir ülke olduğumuzu da iddia edemeyiz.
Bence yaşlanmak için ilk sıralarda olmalıyız.
Malum sinir stres depresyon yaşlanmak için birebir.
Bende konuya farklı açıdan baktım işte
valla bu listeyi kim yaptiysa fiski yemis o.listenin tamamı da şu linkte :
http://www.helpage.org/global-agewatch/population-ageing-data/global-rankings-table/
aynı düşüncedeyimBence yaşlanmak için ilk sıralarda olmalıyız.
Malum sinir stres depresyon yaşlanmak için birebir.
Bende konuya farklı açıdan baktım işte
paran varsa heryer guzel.
ingilteredeki emeklilerin durumu turkiyedekilerden beter mesela.
o yuzden aliyorlar ingiliz paralarini turkiyede krallar gibi yasiyorlar.
yoksa burada halleri icler acisi cidden.
Karadeniz illeri çok güzel be!yaşlanmak için en iyi yerrrr benim memleketim olan TRABZON OF dağlarıdır.. yaşlanın gelin oraya doğa ve temiz hava ciğerleriniz bayram etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?