Canımın içi ilaçları ihmal etme, kilonu da koru spor da yapıyorsundur eminim, ahretlik dediğin böyle olur yaş kaç olursa olsun salmaz kendini böyle süper kilo verirÇok sağol ahretliğim,14,5 kilo gitti 7 ayda,menopoz sonrası oluştu o kiloda,artık rahatsız etmeye başlamıştı yoksa vermem imkansızdı.
Elimden geldiği kadarıyla sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum işte,sen hep zayıftın ahretlik kilo sorunun yok maşallah sende. İlaç içiyorum kolestrol için yoksa düşmüyor rapor çıkardı doktor bunun için.
Maşallah diyim sana ahretliğimçok iyisin sen
İçiyorum ilaçlarımı yoksa düşümüyor bu merette,diyette yapsan gene düşürememiştim.Canımın içi ilaçları ihmal etme, kilonu da koru spor da yapıyorsundur eminim, ahretlik dediğin böyle olur yaş kaç olursa olsun salmaz kendini böyle süper kilo verirhelal olsun valla iyi kilo vermişsin.
Gençlere gençlik iksiri olalım seninleyaşlanmayı sırtına yeleğini geçirip pencere kenarında oturmak sanıyorlar hala, oysa insan kimlikteki yaşına da meydan okuyabilen bir canlı ama önce sağlık, sağlığı koruduğunuzda kendinizi salmadığınızda 80 yaşında paraşütle bile atlarsınız
Hanim ablacım son zamanlarda akraba içinde çok fazla hastalık ölüm yada zor şeyler atlatanlar oldu yaşayanlar oldu akraba nüfusumuz da yaşlı çok fazla görüyorum duyuyorum inan içim kara bulutlar gibi oluyor sonra bahçeye çıkıyorum sabah tomurcuk olun bir gülün biraz daha açtığını görüyorum içinde kelebekler uçuyorParecim sağlıklı yaşlanalım bu yeter bize,elden ayaktan düşmeyelim yeter ki.
Hasta olmamak zaten mümkün değil ki,onuda en sağlıklı şekilde atlatmak önemli.
Hepimiz düşünüyoruz aslında ilerki yıllarda nasıl olacağız diye.
Hastalıkta ölümde bizler için zaten,bundan kaçışımız yok,illa hastalanacağız kötü hastalıklar yaşamayalım,derdimze çare bulalım .Hanim ablacım son zamanlarda akraba içinde çok fazla hastalık ölüm yada zor şeyler atlatanlar oldu yaşayanlar oldu akraba nüfusumuz da yaşlı çok fazla görüyorum duyuyorum inan içim kara bulutlar gibi oluyor sonra bahçeye çıkıyorum sabah tomurcuk olun bir gülün biraz daha açtığını görüyorum içinde kelebekler uçuyor
Galiba ben duygu karmaşası yaşıyorum
Inşallah tonton sağlıklı teyzeler oluruz sevimli enerjik yerinde duramayan
Her şey insanlar için lakin yalnızca yaşlanma korkusu geliştirmeye karşıyım, çoğu genç burada okuduklarıma göre, elden ayaktan düşme kısmına değil de kırışıklıklara, saçların beyazlayacak olmasına, 30-35’ten sonra beğenilmeyeceğine kafayı takıp üzülüyor, oysa her yaşın ayrı bir güzelliği var, bu bir avuntu da değil aksine gerçekler, bazı ünlü aktiristlere bakıyorum gençken daha az dikkat çekiciler, yaşları ilerledikçe gençlik hallerinden çok daha güzel olmuşlar.Kimse korkmamış ne yalan soyleyim korkuyorum bazen düşünüyorum muhtaç olmaktan el ayağa düşmekten korkuyorum
Şuan ıyiyiz yarını kimse bilmez ne olacağız zaman zaman kavak yelleri esse de bazen içime kara bulutlar çökmüyor değil
Sırt ağrıların için doktora gittin mi? Belki yürüyüş yerine sırt kaslarını güçlendirecek başka bir spor önerir sana.İçiyorum ilaçlarımı yoksa düşümüyor bu merette,diyette yapsan gene düşürememiştim.
İyi k,lo verdim cidden,bu seferde kıyafet derdi başlıyor,üstümden düştü hepsikendimi daha iyi hissediyrum şimdi hafifledim resmen.
Olalım demi ele ele vererek ne kadar güzel olur genç kardeşlerimizehe gün yürüyorum mesela dışarda yada evde fark etmiyor,sırt ağrılarım sıkıntı oluyor bazen zorluyorum bazen kendimi adım atarkene.
Paraşüt işini cidden isterim denemeyi babadağdan atlarım kısmet olursa
Gittim kas spazmı dedi dr,geçen haftada MR çekildi bişi çıkmadı sonuçlarda,hareket verdi onu yapıyorum,yürüyüştüede çok abartmayın dedi günlük 10bin adım yeter dedi,evdeysem biraz zor bunu yakalamak.Sırt ağrıların için doktora gittin mi? Belki yürüyüş yerine sırt kaslarını güçlendirecek başka bir spor önerir sana.
Inşallah sağlıklı süslü püslü tonton teyzeler oluruz dizimizde o battaniye omuzlarda örgü şallar elimizde kocaman örgü şişlerle torunlara örgüler öreriz bir de kedimiz olur yakın uzak gözlüğümüz ocakta sıcak yemek böyle tatlı tatlı oluruz azıcık huysuz aksi ama tatlı tontis Allahım allahım ne sevimli olduk ya hanım ablamHastalıkta ölümde bizler için zaten,bundan kaçışımız yok,illa hastalanacağız kötü hastalıklar yaşamayalım,derdimze çare bulalım .
Bir çicek bile nasıl açtığı zaman mutlu oluyoruz demi,hayatta böyle işte,bir tarafın üzülürlen dğer tarafın mutlu oluyor.
Hepimiz sağlıcakla yaşayalım,ilerki yıllardada öyle tonton gözlüklü neneler olalım
Yukarda yazdım sevgili Mune hanım ablacigima aile içinde yaşlı çok fazla ve inanın hastalık ölüm hastaneye yatış kötü kötü şeyler üst üste geldi biraz onun karamsarlığı yoksa elbette illaki yaşlılar el ayağa düşmez bir hastalık bir kaza herşey bizim içinHer şey insanlar için lakin yalnızca yaşlanma korkusu geliştirmeye karşıyım, çoğu genç burada okuduklarıma göre, elden ayaktan düşme kısmına değil de kırışıklıklara, saçların beyazlayacak olmasına, 30-35’ten sonra beğenilmeyeceğine kafayı takıp üzülüyor, oysa her yaşın ayrı bir güzelliği var, bu bir avuntu da değil aksine gerçekler, bazı ünlü aktiristlere bakıyorum gençken daha az dikkat çekiciler, yaşları ilerledikçe gençlik hallerinden çok daha güzel olmuşlar.
Elden ayaktan düşmeyse her yaşta olabilir, yaşlılıkta bu risk daha fazla elbette lakin bugün 20-30 yaş grubu bir gencin bir kaza sonucu yatağa mahkum olmayacağının, ani bir tansiyon yükselmesiyle beyin kanaması veya felç geçirmeyeceğinin garantisi yok, aslında bence yapmamız gereken sağlıkla nefes alabildiğimiz her anın tadını çıkarmak ve sağlıklı geçen her saniyemiz için şükretmek, her şeyi de kafaya takmamak lazım çok fazla hassas olmak her dakikanızı kendinize üzülmeyle geçirmenizden başka bir şeye yaramıyor maalesef
Rahmetli babam hep genç öleyim cesedim yakışıklı olsun derdi:)) Hiçbir kronik hastalığı olmamasına rağmen 61 yaşında öldü bir soğuk algınlığı sebebi oldu, adamın resmen duası kabul oldu.Inşallah sağlıklı süslü püslü tonton teyzeler oluruz dizimizde o battaniye omuzlarda örgü şallar elimizde kocaman örgü şişlerle torunlara örgüler öreriz bir de kedimiz olur yakın uzak gözlüğümüz ocakta sıcak yemek böyle tatlı tatlı oluruz azıcık huysuz aksi ama tatlı tontis Allahım allahım ne sevimli olduk ya hanım ablam❤
Yukarda yazdım sevgili Mune hanım ablacigima aile içinde yaşlı çok fazla ve inanın hastalık ölüm hastaneye yatış kötü kötü şeyler üst üste geldi biraz onun karamsarlığı yoksa elbette illaki yaşlılar el ayağa düşmez bir hastalık bir kaza herşey bizim için
Yaşlılık korkusu oda ayrı bir psikoloji yaşadığımz sürece başımıza gelecekte bir şey insallah dediginiz gibi sağlıkla ve o yaşlarından güzelliğini doya doya yaşar ve bize ayrılan sürenin sonuna geliriz
hemen üste yazdım yazdım sevimli tatlişlar oluruz ve o zaman bile sizden korkarız yine geldi cımbızlamaya diye kaçacak yer bulmayız
İnşallah parecim bacaklar ellerde romatizma filan dizde örtüler ahhh ahhh ileriyi düşününce gözümün önüne geldi o görüntüler.Inşallah sağlıklı süslü püslü tonton teyzeler oluruz dizimizde o battaniye omuzlarda örgü şallar elimizde kocaman örgü şişlerle torunlara örgüler öreriz bir de kedimiz olur yakın uzak gözlüğümüz ocakta sıcak yemek böyle tatlı tatlı oluruz azıcık huysuz aksi ama tatlı tontis Allahım allahım ne sevimli olduk ya hanım ablam❤
Yukarda yazdım sevgili Mune hanım ablacigima aile içinde yaşlı çok fazla ve inanın hastalık ölüm hastaneye yatış kötü kötü şeyler üst üste geldi biraz onun karamsarlığı yoksa elbette illaki yaşlılar el ayağa düşmez bir hastalık bir kaza herşey bizim için
Yaşlılık korkusu oda ayrı bir psikoloji yaşadığımz sürece başımıza gelecekte bir şey insallah dediginiz gibi sağlıkla ve o yaşlarından güzelliğini doya doya yaşar ve bize ayrılan sürenin sonuna geliriz
hemen üste yazdım yazdım sevimli tatlişlar oluruz ve o zaman bile sizden korkarız yine geldi cımbızlamaya diye kaçacak yer bulmayız
Bir hadis aklıma geldi Hz.Ömer demiş ki.."hiç ölmeyecek gibi bu dünyaya hemen ölücek gibi ahirete çalışmak lazım "demişRahmetli babam hep genç öleyim cesedim yakışıklı olsun derdi:)) Hiçbir kronik hastalığı olmamasına rağmen 61 yaşında öldü bir soğuk algınlığı sebebi oldu, adamın resmen duası kabul oldu.
Eşimin manevi dedesi vardı 100 yaşını geçkindi ve sağlıklıydı ama maşallah Allah ömür versin diyenlere kızıyordu, valla öldüğünde 100 yaşını kaç yıl geçmişti bilmiyorum ama onun da artık öleyim duası kabul oldu.
Sağlık hayattaki en kıymetli şey, ne olmadık bir yaş da ne de yaşlılığın verdiği yorgunluğun sırtımıza yük olmasına gerek kalmadan, elden ayaktan düşmeden kimselere muhtaç olmadan nasip olsun ölüm lakin insanız hiç ölmeyecek gibi de göğüslemeliyiz hayatı.
Huysuz ve tatlı kadinİnşallah parecim bacaklar ellerde romatizma filan dizde örtüler ahhh ahhh ileriyi düşününce gözümün önüne geldi o görüntüler.
Biz zaten huysuz ihtiyarlar olacağız yani kendi adıma diyimde
Aynen eşim zaten asabi kadın der banaHuysuz ve tatlı kadin❤
Cok cok saçma...pazar değeri mi var mal mıyız biz ? İnsan kendine bunu neden yapar anlayamam anlamak da istemiyorum...43 yaşındayım gayet de yaşımın iyisiyim...okadar donanımlı yaşlar ki iste bunlara takılmak aklına gelmiyor Allah'ıma sukurHerkese merhaba. Henüz 22 yaşındayım ve mesleğimi yaklaşık 28-29 yaşlarımda elime alacağım. Nasipse çift diplomalı olacağım. Ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. 35 yaşında falan evlensem ömrümün yarısı gitmiş oluyor zaten. Çok üzülüyorum. İnternette yazılar okuyorum 30lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir, çirkinleşirler yaşlanırlar diye. Bu gerçekten böyle mi? Çok takıntı yaptım
20 sinde menepoza giricegini sanan var bu sitedeBiz de 22 olduk da biraz kafamız çalışıyodu yani bu kadar değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?