Aksine gencken daha yaslıymışım ben..Her gecen sene genclesiyorumHerkese merhaba. Henüz 22 yaşındayım ve mesleğimi yaklaşık 28-29 yaşlarımda elime alacağım. Nasipse çift diplomalı olacağım. Ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. 35 yaşında falan evlensem ömrümün yarısı gitmiş oluyor zaten. Çok üzülüyorum. İnternette yazılar okuyorum 30lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir, çirkinleşirler yaşlanırlar diye. Bu gerçekten böyle mi? Çok takıntı yaptım
Amin, inşallah. Eminim ki mükemmel bir kadınsınızdır. Hayran kaldımAksine gencken daha yaslıymışım ben..Her gecen sene genclesiyorum
30 lu yaslardan sonra özellikle farkındalık oturuyor ne isteyip/istemedigini net biliyor insan.
Ömür geçerken yaş geçsin ruhumuz gecmesin insallahh.
Ekşi sözlükten mi okuyorsunuz ? 30lu yaşlar bence kadının gerçekten kadınlığını hissettiği yaşlar.İnternette yazılar okuyorum 30lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir, çirkinleşirler yaşlanırlar diye.
Herkese merhaba. Henüz 22 yaşındayım ve mesleğimi yaklaşık 28-29 yaşlarımda elime alacağım. Nasipse çift diplomalı olacağım. Ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. 35 yaşında falan evlensem ömrümün yarısı gitmiş oluyor zaten. Çok üzülüyorum. İnternette yazılar okuyorum 30lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir, çirkinleşirler yaşlanırlar diye. Bu gerçekten böyle mi? Çok takıntı yaptım
Heyecanla bekliyorum o zaman30 dan sonrası daha da güzel
Hayır tam tersi. Kadınlar 25 yqşından sonra kendini bulur ve 40 yaşına kadar güzelleşmeye devam eder. Ben 20, 25 yaş arası almadığım ilişki teklifini 28 yaşında 1 ayda alıyorum.23, 25 yaşındaki erkekler benim 20 yaşındaki hâlime yazmazken 28 yaşındaki hâlime yalvar yakar yazıyor.demem o ki pazar değeri falan filan yok insanız biz insan. Hayat senin sandığın matematikte değil.ileride gülersin bu düşündüklerine. Kadınlar erkekler gibi değiller öyle kolay kolay yaşlanmıyorlar. Hem evlilik bir amaç değil. Daha uzun süre evli kalınca vaktini iyi değerlendirmiş olmuyorsun ya.hatta o da tam tersi.Herkese merhaba. Henüz 22 yaşındayım ve mesleğimi yaklaşık 28-29 yaşlarımda elime alacağım. Nasipse çift diplomalı olacağım. Ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. 35 yaşında falan evlensem ömrümün yarısı gitmiş oluyor zaten. Çok üzülüyorum. İnternette yazılar okuyorum 30lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir, çirkinleşirler yaşlanırlar diye. Bu gerçekten böyle mi? Çok takıntı yaptım
Çok haklısınız, teşekkür ederimO internette yazan gerizekalı cümleleri neden okuyup kendinize dert edip üstüne prim veriyorsunuz? Siz mal mısınız pazar değeriniz olacak veya olmayacak? İnsan önce kendini sevecek kendine değer verecek.
Evet, isim vermek yasaktır diye düşündüm. Kendimi çok kötü hissettim o sitedeEkşi sözlükten mi okuyorsunuz ? 30lu yaşlar bence kadının gerçekten kadınlığını hissettiği yaşlar.
Teşekkür ederim içimi rahatlattınızHayır tam tersi. Kadınlar 25 yqşından sonra kendini bulur ve 40 yaşına kadar güzelleşmeye devam eder. Ben 20, 25 yaş arası almadığım ilişki teklifini 28 yaşında 1 ayda alıyorum.23, 25 yaşındaki erkekler benim 20 yaşındaki hâlime yazmazken 28 yaşındaki hâlime yalvar yakar yazıyor.demem o ki pazar değeri falan filan yok insanız biz insan. Hayat senin sandığın matematikte değil.ileride gülersin bu düşündüklerine. Kadınlar erkekler gibi değiller öyle kolay kolay yaşlanmıyorlar. Hem evlilik bir amaç değil. Daha uzun süre evli kalınca vaktini iyi değerlendirmiş olmuyorsun ya.hatta o da tam tersi.
Her okuduğunu her duyduğunu kendine dert edinme fıstık. Yıllardır takılırım orada. Neler görmüştür bu gözler.Evet, isim vermek yasaktır diye düşündüm. Kendimi çok kötü hissettim o sitede
Herkese merhaba. Henüz 22 yaşındayım ve mesleğimi yaklaşık 28-29 yaşlarımda elime alacağım. Nasipse çift diplomalı olacağım. Ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. 35 yaşında falan evlensem ömrümün yarısı gitmiş oluyor zaten. Çok üzülüyorum. İnternette yazılar okuyorum 30lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir, çirkinleşirler yaşlanırlar diye. Bu gerçekten böyle mi? Çok takıntı yaptım
Sarap misaliAmin, inşallah. Eminim ki mükemmel bir kadınsınızdır. Hayran kaldım
Incelleri, redpillcileri ve kadın düşmanlarını mı ciddiye alıyorsun?Herkese merhaba. Henüz 22 yaşındayım ve mesleğimi yaklaşık 28-29 yaşlarımda elime alacağım. Nasipse çift diplomalı olacağım. Ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. 35 yaşında falan evlensem ömrümün yarısı gitmiş oluyor zaten. Çok üzülüyorum. İnternette yazılar okuyorum 30lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir, çirkinleşirler yaşlanırlar diye. Bu gerçekten böyle mi? Çok takıntı yaptım
Eee öyle oluyor ama gerçekten kadınlarda 40 a kadar güzelleşiliyor.20 yaşında yüzüme bakan yoktu valla.bir de hayata daha olumlu bakmaya başlıyorsun nedense.Sarap misaligörüntü konusunda gercekten ama 30 yastan sonrasinda genclestim ben yani.
Evlilik icinde acele edip yanlıs kararlar alınacagina gec olsun ömürlük olsun evlilige kimse gec kalmaz diye düsünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?