Yaslanmisim...

yorumları okuyunca kendini tartmış herhalde konu sahibi..
"ben yüksek lisanslıyım, dişli insan kaynakları yöneticisiyim, ibadetimi de yaparım, arkadaşım da var, kütüphanem de..
evimde tv izlenmez..
e iyiymişim ben yani.."

ne önerseydi arkadaşlar?
birkaç krem? maske? diyet?
:KK70:

Konu sahibi o kadar mükemmelsiniz madem o kadar işin gücün arasında çocuklar vs derken güzel kalmakla , bakımlı olmakla , genç durmakla nasıl baş edilecek siz bizden daha iyi bilirsiniz .
Hem aramızda kütüphanesi olmayan var , yüksek lisans yapmayan var , reel olmayan var, bilgilendir bizi :KK14:

guzel dilekleriniz ve tavsiyeleriniz icin tesekkurler. ilk olarak bizim evimizde televizyon acilmaz cok nadir esimin ve ve benim takip ettigimiz ne turk ne de yabanci dizi var, en son poyraz karayelde kaldik dusunun. gecen bir arkadasim istanbullu gelin ozcan deniz dedi. ayyy bu adam da aga dizilerinden bikmadi dedim alkasi yokmus. ikinci olarak cocuklarimla her gun bir aktivite yapariz bu evde olur disarida olur ama mutlaka olur, ucuncusi gunluk ibadetlerimi yapmaya calisirim. dorduncusu hftada bir veya iki kez bulustugum cocuklarimin oyun grubu anneleri var hepsi kafa dengi. sanirim yazdiklarim yanlis anlasildi. ben hayattan sikayet etmedim. yalnizliktan, kendimi gelistirememekten sikayet etmedim. cocuklarimdan da oyle. yaslanmisim yipranmisim dedim.
ya lutfen dikkatli okuyun lutfen... bakin saat 05.50 kucuk cocugum 04.00 ten beri ayakta ben sabah 08.00 de kalkmaliyim cunku 10.30 dr randevuau var. kahvaltilar var. gitmeden ogle yemekleri hazirlanmali ki eve geldigimizde hazir olsun.
ya gercekten hayati hangi kafayla yasiyorsunuz anlayamiyorum. sizin tvsiye olarak verdiginiz seyler benim hayatimin rutni... ve lutfen bana instagram retrosuyla gelmeyin... oyle hayat gulluk gulustanlik degil. herseye gulemiyorsunuz. omrunuzde kac defa uykusuz gun gecirdiniz? hem de uzerinizde onlarca sorumluluk varken.
ben bazen buradaki yorumlari anlayamiyorum. bir kesim var burada konu acan yorum yapan herkese yetersiz cahil iletisimsiz damgasi vuruyor.
isterseniz kendini ovmek deyin. yuksek mezunuyum hanim efendi 5 yildan fazla ozel sektor 2 yila yakin devlet tecrubem var. disli bir insan kaynaklari yoneticisiydim evlatlarim icin ara verdim. eminim ki sizin ulasamayacaginiz 12 yasindan beri okudugum her kitabi sakladigim bir kutuphanem var. bunun yaninda bi fiil 6 yil ney ufledim. kendime neyzen diyemem ama ucuna yaklasmistim. evlatlarimla biraktim.
yani oyle evde dans et oyna hayata pozitif bak gibi instagram filtreleri bana pek sokmez. uzun zamandir reelde kendi disi ve tirnagi ile takilan bir kadin var karsinizda.
sadece yaslandim. hayatimin temposu sosyal platformda anlatilamayack kadar hizli.
Oha sanada selam verdik borclu ciktik bacim:))

Bu kadar cok sey yaparsan tabiiki yaslanirsin: (

Yaw biz estetik cerrahimiyuz? Bizene senin yaslanmandan madem:)) bu kadar mukemmel hayatinda sanirim onada olagan ustu bi iksirin vardir senin:)) aguhaha

Bacim bak gece kacta yattim sabah 6 kslktim .. yani 3-4 saat uyudum:)) birazdan dolma yapip ocaga koyacam. Sabah cocugu okula goturdum en kucuk cocugun randevusu vardi oraya gittin. Markete ugrayip eksikleri aldim. birazdan digerinide okula goturcem. ondan once dedigim gibi yemek yapicam temizlik cocuklara kahvalti.. vakit kalirsa bide kendim kahvalti yaparim. Sonrasi Allah Kerim.

Biz bebek gibiyiz tas gibiyiz, sen yaslaniyon ehuuuu:))

:-)Yuksek lisansliyim,kitap okuyup "İstanbullu gelini izlemiyorum" demek ki benim sizden öğrenecek birseyim yok!! u zikretmemis Yildizcim ama neyse ana fikir ayni:deli:
Ay aga filmi cekiyomusta haberi yokmusta:)) eskiden bos bi insandin simdi dolu bi insan mi oldun yani:) bende dizi izlemiyorum ama vaktim yok.. dizi saatinde yemek uyku ugrasiyoz evde yani..yoksa bende isterdim kahvemi alip ayaklari uzatip dizi izleyim. Ama yoh yani:)

Ha burda cahil gordugu bir cok kadinda hem calisip hem cocuguna bakiyo yemegini evini goruyo. Ama bu arkadas cok mukemmel essahtan:))

Ay aga filmi cekiyomusta haberi yokmusta:)) eskiden bos bi insandin simdi dolu bi insan mi oldun yani:) bende dizi izlemiyorum ama vaktim yok.. dizi saatinde yemek uyku ugrasiyoz evde yani..yoksa bende isterdim kahvemi alip ayaklari uzatip dizi izleyim. Ama yoh yani:)

Ha burda cahil gordugu bir cok kadinda hem calisip hem cocuguna bakiyo yemegini evini goruyo. Ama bu arkadas cok mukemmel essahtan:))

Valla bende izlemek istediğim dizileri çamaşır toplarken, bulaşık yıkarken, kahvaltı hazırlayıp yemek yerken falan anca izleyebiliyorum yani konu sahibinin düşündüğü gibi boş beleş hayatları olan insanlar değiliz sabahtan akşama kadar iş yerinde akşam da yatıncaya kadar evde çalışıyoruz

Dogum yapmadım daha ama bı dogum yapsam aradakı fark kapanır gıbı gelıyo esımle:deli: bıde ben 30 esım 44yasında ben zaten buyuk duruyorum o da 44gıbı durmuyo dengelıyoruz. Ama esım gobegı saldı sacları da dokulmeye baslıyo. Herkes dıyo ya erkek hemen yaslanmıyo yıpranmıyo dıye. Bızım yas farkımız var ve bu gun gectıkce daha da bellı olacak. Ben ne kadar dogumda yapsam coksem de aradakı o 14 yas farkı bes dogumla ancak kapatırım dıye dusunuyorum:halay:esım cok takıntılı olmaya basladı her dk kıyafetlerıme karısıyo makyajıma karısıyo vs. Bı genclesme arzusu var allah hayır etsın:KK14: sızde bıraz kendı ozguvenınızı yerıne getırın. Sac makyaj degısıklıgı yapın ustunuze ıkı uc parca yenı bısey almaya calısın guzel bı yemek yıyın etrafınıza enerjı sacmaya calısın. Bu bıtkın ve cokmus halınızı sızın tabırınızle yakısıklı ve genc kocanıza cok hıssettırmeyın erkekler malesef bu durumu oyle guzel kullanıyolar kı kuyrugunu goren kendını tay sanıyo:kızgın:

Konu sahibi oncelikle umarim ameliyatlariniz guzel gecer.

Bir mat alin kendinize ve evde yoga deneyin. Basit videolarla baslayin. Oncelike psikolojinize iyi gelecek daha sakin olacaksiniz. Sonra ameliyatlariniz oncesi faydasi da olur, vucudunuz esner. Kilo vermeye de yardimci olur. Ama her seyden onemlisi size pozitif enerji yukler.

Akademik eğitim gereklidir ve insana belli bir bakış açısı kazandırır ama "yaşam becerileri" kişinin deneyimleyerek,deneyimlerinden ders çıkararak kazanacağı bir tecrübeler yumagidir.Ben üniversite egitimimle bunu kazanamayabilirim ama başkası ortaokul mezuniyeti ile pekala "problem çözmeyi,önceliklerini belirleyip bu doğrultuda hareket edebilmeyi,karar verebilmeyi,bir karar verirken çok boyutlu dusunebilmeyi" öğrenebilir.Mesela ertesi günun yoğun olacağını bildiğin bir gün yemeğini bir gun önce akşamdan yapmanın daha mantıklı olacağı hiçbir eğitim programınin içeriğinde yer almaz ... veya bakabilecegin kadar çocuğu /hazır oldugun zaman dogurman gerektiği...üç yılda iki çocuk dogurmanin kolay birşey olmayacağı bir proje ödevi konusu olamaz ama etrafindan gözlemleyerek bunu deneyimlemis kişilerle görüşerek bunları ogrenebilir,kendini ona göre hazirlayabilirsin

Bu ne kibirli tepeden bakan bir yorum. Arti kendinizle celismissiniz once sizi daraltan yaslandirdigini dusundugunuz olaylardan bahsetmissiniz sonrada kimsenin akil vermesine ihtiyacim yok demissiniz. Siz neyin kafasini yasiyorsunuz allah askina. Insatagram gibi kadinlar klubude sanal bir platform reel de yasiyorum demissiniz ya hani !!!!

Bende 38 yaşına yeni girdim ama bende aynaya bakınca 48 gibi hissediyorum bunu en yakınıma bile anlatsam aynı tepkileri alıyorum . Ne var haline şükret vs gibi. . 13 yaşın da bir ergen oğlum 2 yaşında hala meme emen bir kızım var. 3 sene önceye kadar Bende çalışan bakımlı ve kendime güvenli biriydim şimdi ise çamaşır sulu pijamayla gezen, banyodan banyoya saçını tarayan , tüm sırtı ağrıyan ve aksam 10 da bayılan biri oldum . Kocam ise benim yanımda taş gibi duruyor . Küçüğe ayrı büyüğe ayrı etkinlik aktivite yap , _yemek yap beslenme hazırla , ev temizle yemek ütü vs derken saçımı bile taramaya ne istek ne zaman.kalıyor. ben sizi gayet iyi anladım merak etmeyin . Içinden cikamadifim için 153 den randevu alıp psikologa gittim ama kısa sürdü bu cuma 2.seans var bakalım neler olacak. Depresyonda gibibizin demişti. He birde çocuklarıma 1.saat. bike bakacak kimse yok ve attı kendime bisey alacak kadar bile param yok. Çünkü eşimin aldığı ile evi bile donduremiyorum

Çok yüksek olasılıkla depresyondasiniz.Yakin arkadaşım 2. çocuğuna hamilelik sürecinde iltihaplı romatizmaya yakalandı.Tedavi sürecinde hafif oranda antidepresan kullanılıyordu çünkü iltihaplı romatizmada depresyonun eşlik etmesi sık oluyormuş.

Konu sahibi oncelikle umarim ameliyatlariniz guzel gecer.

Bir mat alin kendinize ve evde yoga deneyin. Basit videolarla baslayin. Oncelike psikolojinize iyi gelecek daha sakin olacaksiniz. Sonra ameliyatlariniz oncesi faydasi da olur, vucudunuz esner. Kilo vermeye de yardimci olur. Ama her seyden onemlisi size pozitif enerji yukler.
anlayisiniz icin tesekkurler.
oncelikle y.l yi belirtmemin nedeni veya kitap meselesini ego veya kibir degil burada mimikler belli olmadigi icin oyle anlasilmis. sadece kendini gelistir kismi beni irrite etti. bilemem belki de uykusuzlugun versigi agresiflik. bayagi cosmus ve hakaretvari yorumlar olmus caniniz sagolsun ama ben baslattim. yorum yapan arkadasa lafim kirici davrandiysam kusira bakma lutfen.
biri bakacagin kadar cocuk demis. cocuklarima bakamadigimi yazmadim. Anamnez Anamnez uykusuzluktan da sikayet etmedim sadece yorgunum dedim vucut yorgunlugu degil derdim evet ruhum da yaslandi dalga gecen diger arkadasa lafim. S Sinem989 ilk bebegim tup bebek cocugumuzun olmayacagi tup bebekle bile imkansiz oldugu soylendi bize. son bir tedaviyi deneyip evlatlik mi alsak derken mucizem geldi son tedavi ile aradan 7 8 ay gecince de ikinci bebegim kendiliginden geldi. hicbir zaman varliklarindan da sikayetci olmadim.
gecmisimde disli finansci arkadasla kapismamak icin yaziyorum bunu bildiginiz plaza kadiniyken simdiki bu halim beni uzuyor. tavsiye istiyorum da demedim zaten icimi dokuyorum dedim. tavsiyeye ihtiyacim gercekten yok bunu kibirden soylemiyorum. cunku yapilacaklari az cok biliyorum. sadece benim gibi beni anlayanlardan destek bekledim.(evet ben de oyleyim/oyleydim gececek denmesi icin ki diyenlere tesekkur ediyorum) herkes 2 cocuga takmis da o takanlar saglik sikintilarinin benim belimi nasil buktugunden dem vurmamis.
bir arkadas buharlasmis demis bir digeri de burasi da sanal demis. buharlasmadim islerim vardi. burasi sanal evet ama reelde yakin cevreme hala daha guclu yanimi gostermek gibi bir zaafim var bu nedenledir ki en zayifimi buraya doktum.
yasam yetenekleri ve yarinin yemegini bugunden yapmaktan bahsetmis biri cocuklara genelde taze yemek yapiyorum. takinti gibi birsey bu ogun yiyeceklerini ogun yaparim bunu su zamana kadar aksatmadim. bu da kibirden degil yanlis anlasilmasin aliskanlik takinti ne derseniz diyin.
dizilerden bahsedenlere de su sozum var o arkadas dizi izleme demis ben de dizi izlemedigimi belirten bir cumle kurdum. ne izleyenleri ne de sevenleri asagiladim.

destek olana da dalga gecene de sevgiler. bu gunler gececek. ben sagligima kavusucam. eski gunlerime donucem. yavrularim saglikla buyuyecekler insallah. burada yazdigim bu notu da yillar sonra okuyup veya benim gibi paylasim yapan birine linkini gonderip bak boyle oldu diyecegim.

iyi gunler. simdi musadenizle buharlasiyorum....

Cok gecmıs olsun size.. İltihaplı romatızma zor bi illet.. Kafa ve vucut saglıgınız ıcın sizi cok zorlamayacaksa bebeğinizi sıkıca gıydırın.. Atın bebek arabasına yuruyuslere cıkın..

Back
X