Yaşları yakın 2 çocuk anneleri ?!

EliffVVav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
1.609
1.055
83
Başlık biraz anlamsız oldu galiba ama konunun içeriği tam yansıtsın diye yaptım :)
Arkadaşlar biri 26 aylık biri de 5 günlük iki oğlum var. İkisi de isteyerek oldu en büyük hayalinde yaşlarının yakın olması . Eminim ikisi de çok mutlu olacak bu durumdan . Ama puan lohusa psikolojisi mi nedir kendimi çok mutsuz hissediyorum . Üzerimdeki yükler ağır geldi sanki :( Yanımda annem var kendimi tutuyorum keşke olmasa da ağlasam ...
neyse .. annem bir kaç güne gidecek , eşim onunla gitmemi istiyor ama kabul etmiyorum . Bu sorumluluğun üstesinden geldiğimde kendimi daha mutlu hissedeceğim çünkü .
Şimdi konuya gelelim . Böyle yaşları yakın çocuk anneleri bana tecrübelerinizi anlatabilir misiniz? Puan iki çocuğa nasıl bakarım cidden bilmiyorum mesela yemek düzeni nasıl olacak temizlik zaten fiyasko takmam herhalde bi kaç ay . Nasıl daha sabırlı olabiliriz biz bu afacanlara karşı ? İkisininde üzerimde hakkı var. En korktuğum şey bişeylere öfkelenip öfkemi onlardan çıkarmak falan ..

Ben hazıranda dogum yaptım oglum 3o aylıktı
Bızde durum şöyle oldu
Ilk gunler zaten bakımada ıhtıyacımız var
Ama henuz cok kucuk olan oğlumu kardesı oldu dıye buyumedıkı
Yavrum bnm onunda ılgıye ıhtıyacı var
O donemde zorlandm bende
Lohusahım bebıs sarılık sık sık emzırmem lazım
Buyuk benı ıstıyor, benle uyumak, benle yemek, benle oyun oynamak
Istemeden de olsa bunalıp kızdım ona o gunler
İçim yanıyor sımdı
Cok uzun surmedı ama
Sonra onunla eskıden oldugu gıbı mumkun oldugunca ılgılenmeye calıstım
Sonucumuz şöyle
Bebekle ıhtıyacı olmadıkca ılgılenmıyrz, o eger huzurlu ıse ana kucagında duruyor ornegın, bıze seyredıyr bızde abısıyle oyun oynuyrz
Kardesını sevıyr, nınnı soyluyor, altını actıgımda kosup bezınj getırıyr, yıkayalım dıyor
Yanı bebek bakımına dahıl etmek lazım
Nasıl zamanında camaıdr asarken pesımısden geldıgınde hadı beraber asalım dıyıp onu dahıl ettık
Bırebır aynısı

Yalnız yıne de cok etkılenıyorlar
Ben oglumun paıkolojısını ıyı gormuyrm
Degısmeye basladı ozellıkle ben ıse basladıktan sonra
Tuvalete bıle gondermıyor artk benı :(

Ben hazıranda dogum yaptım oglum 3o aylıktı
Bızde durum şöyle oldu
Ilk gunler zaten bakımada ıhtıyacımız var
Ama henuz cok kucuk olan oğlumu kardesı oldu dıye buyumedıkı
Yavrum bnm onunda ılgıye ıhtıyacı var
O donemde zorlandm bende
Lohusahım bebıs sarılık sık sık emzırmem lazım
Buyuk benı ıstıyor, benle uyumak, benle yemek, benle oyun oynamak
Istemeden de olsa bunalıp kızdım ona o gunler
İçim yanıyor sımdı
Cok uzun surmedı ama
Sonra onunla eskıden oldugu gıbı mumkun oldugunca ılgılenmeye calıstım
Sonucumuz şöyle
Bebekle ıhtıyacı olmadıkca ılgılenmıyrz, o eger huzurlu ıse ana kucagında duruyor ornegın, bıze seyredıyr bızde abısıyle oyun oynuyrz
Kardesını sevıyr, nınnı soyluyor, altını actıgımda kosup bezınj getırıyr, yıkayalım dıyor
Yanı bebek bakımına dahıl etmek lazım
Nasıl zamanında camaıdr asarken pesımısden geldıgınde hadı beraber asalım dıyıp onu dahıl ettık
Bırebır aynısı

Yalnız yıne de cok etkılenıyorlar
Ben oglumun paıkolojısını ıyı gormuyrm
Degısmeye basladı ozellıkle ben ıse basladıktan sonra
Tuvalete bıle gondermıyor artk benı :KK43:
Ya bende büyük oğluma hiç ama hiç kıyamıyorum :( onunla ilgilenicem diye bebeğimi de ihmal ettiğim oldu . Dengeyi kurmak ne kadar zor . Ama eminim ilerde çok mutlu olacaklar

Ya bende büyük oğluma hiç ama hiç kıyamıyorum :KK43: onunla ilgilenicem diye bebeğimi de ihmal ettiğim oldu . Dengeyi kurmak ne kadar zor . Ama eminim ilerde çok mutlu olacaklar
Valla denge kurulmuyor cnm
Ne o ne o
Ikısı de yarım kalıyor
O bebekken ne kadar ılgılenırdık
Sımdıkı bebegımle ılgılenemıyrm oyle
Kendı kendıne parmak emmeye alıştı mesela

Valla denge kurulmuyor cnm
Ne o ne o
Ikısı de yarım kalıyor
O bebekken ne kadar ılgılenırdık
Sımdıkı bebegımle ılgılenemıyrm oyle
Kendı kendıne parmak emmeye alıştı mesela
İkisini de yarım bırakmak istemiyorum . Allah yardımcım olsun :( iş hayatıma 2 yıl daha ara vereceğim

İkisini de yarım bırakmak istemiyorum . Allah yardımcım olsun :KK43: iş hayatıma 2 yıl daha ara vereceğim
Imkan varsa cok ıyı olur
Sana tavsıyem sabırlı ol olur mu
Kardeşlerı oldugu ıcın onlar büyümüyorlar
Bunu hıc unutma
Insan bazen unutup cok sey beklıyor
Bırde kardesı ıle ılgılı herseye dahıl et onu, uzak tutma hıc

Back
X