Hayır, pedofili vakalarını arttırdığını iddia edemem. Tekararlıyorum; doğru olmayan kullanımların normal algılanabilecek durumlar ile benzerlik kurulmasına neden oldugunu, bunun da sakıncalı oldugunu çünkü duyarsızlaşmaya neden olabilecegini söylüyorum.
Yanılıyorsunuz benimki akademik değil toplumsal meselelere ilişkin bir duyarlılık.
Aslının olup olmadıgını bilmediginiz durumlara ilişkin kullandıgınız kavramlarda ve önerilerinizde sizin de benzer hasssasiyetleri taşımanızı tavsiye ederim.
Üstelik beni tanımadan akademik egomdan vs bahsetmişsiniz. Size uyarı yapan insanlar için bir şablon bulup ona dahil etmeye çalışmamanızı rica ediyorum.
Sizi aşağılayan tek bir cümlem yok. Ancak kavramları birbirinin yerine kullanılmasının sakıncalı oldugunu yazmamdan öyle hissettiyseniz de kusura bakmayın bu konuda yapabilecek birşeyim yok.
Bahsettiğiniz konuyu ise bilmiyorum, forumu günlük olarak takip etmiyorum, her konuya her yoruma da müdahale edemem. Ayrıca devlet tarafından bu konular için atanmış bir görevli olarak yazmıyorum dolayısıyla bu konuda herhangi bi ihmalkarlıgımın söz konusu oldugunu da düşünmüyorum.