Annen cevabı yapıştırmalıydı aslında o lafın uzerine.
Sadece bir espriydi belki sonradan kafasinda kurdu degisik algıladı annecigin olabiliyo boyle seyler.
bu kadar büyütülecek bir durum göremedim açıkçası.
başlığınızı da hiç ama hiç sevmedim.
Kusura bakmayın ama çok terbiyesizsiniz.Size ne onun gezmesinden ? 87 yaşındaki kadının sözüne alınıpta bu kadar kin tutacak bir şey yok ortada.Yanlış bir laf söylemiş olabilir ama ondan çok çok daha alt seviyedesiniz şuan.Çok ayıp gerçekten hiç doğru değil bu söyledikleriniz.Başlığa bakınca ironi sandım.Keşke öyle olsaydı.
Umarım sen yaşlandığında bugunkü akıl sağlıgını koruyabilirsin ve yeni yetme gençlerin seninle ilgili böyle şeyler söylemesine olanak tanımazsın. Başlıgın çok itici.
Konu başlığınız çok kırıcı. Sizin de o kadından farkınız kalmıyor haberiniz olsun.
Çok geçmiş olsun annenize.Benim annemle hemen hemen aynı yaştaymış,onun da dizlerinde problem var.Ameliyatı hep erteliyor,ileri yaşta olması daha iyiymiş mecburen dayanıyor yani ve ben anneme aşırı düşkünümdür. O yüzden anlattığın cadıyı boğazlayasım geldi. Kendi torunlarına nasıl öyle laflar ediyor ona da ağzım açık kaldı. Arsız da sanırım,yani sen ona nasıl laf sokarsan sok yüzü kızarmayacak ki.
Annen cevabı yapıştırmalıydı aslında o lafın uzerine.
Sadece bir espriydi belki sonradan kafasinda kurdu degistirsi annecigin olabiliyo boyle seyler.
Bizimde öyle bir tanıdık vardı yaşını kabullenmezdi masum ayağına yatar neler ederdi millete onu hatırlattı bana neyse o öldü gittine söylemek istiyorsan onu söyle yaşlıdır üzmeyeyim kırmayayım yok deme öyle yaşlı insanlar var kendi halinde sessiz sakin anlayışlı gururlu el üstünde tutulacak bir de bunun gibiler var biraz ters gelebilir söylediklerim kimilerine ama hak edene istediği cevabı vereceksin susunca daha çok konuşur bir de bence bu yaşlı hanım teyzeyi! maddi yönüde konuşturuyor genelde öyle oluyor benim param bana yeter başıma bir şey gelse paramla bakıcı tutarım bilmem ne gibi düşünceleri var belli ki torunlarınada o sözleri sarfettiğine göre işte böyleleri yalnız başına ölür gider arkasından da böyle konuşurlar
bu kadar agır konusmak yerıne o yaslı teyze ıcın kendısıne yarım asırdan fazladır yasıyor maşallah artık degerlenmıstır zaar desenız hem espırılı olurdu hem laf sokusturmus olurdunuzAnnem üzülmüş, kırılmış. Şu saatten sonra dünyanın en itici en terbiyesiz insanı olayım umurumda olur mu acaba...
bu kadar agır konusmak yerıne o yaslı teyze ıcın kendısıne yarım asırdan fazladır yasıyor maşallah artık degerlenmıstır zaar desenız hem espırılı olurdu hem laf sokusturmus olurdunuz
laf sokmanında hırslanmanında adabı var yahu
o kadının annene soyledıgı laf bu kadar agır degıldı
sımdı ne farkın kaldı konu sahıbı ?
annenız hasas donemınde ondan okadar uzulmusturOrada ben yoktum, nefesi boğazına düğümlenmiş annem vardı...
Annene çok üzüldüm geçmiş olsun benim annemdede bu tarz şeyler var ben 34 yaşında olmama rağmen bendede var ve bazen ağrım o kadar oluyor ki ölsem kurtulsam diyorumama başlığın hiç olmamış valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?