Merhaba öncelikle 19 yaşındayım ama kendimi çok yaşlı hissediyprum galiba biraz motiveye veya başka şeylere ihtiyacım var Bilmiyprum ama yazmak istedim bir ara dizimin ağrıması beni çok etkiledi yerde iki bacağımın üstüne oturduğumda ağrı oluyordu neyse ultrason çekindim fazla hareket ettirme ağrısı çok olursa iğne vuralım dedi o şikayetim biraz olsun azaldı şükür sürekli akıntının renginin sarımsı yeşil kıvamlı gelmesi ve bir türlü doktorlardan sonuç alamamam ilaçların geçirmemesi beni üzdü ilerde eşim sorun yatatır mı acaba diye düşünmek şimdi de belimin ağrısı ben pastanede çalışıyorum ekmek geliypr onu ufacık kaldırmam da bşle ağrı girmesi gün boyu ağrıması hatta geçen gün daha işe bile girmediğim zaman diliminde oturduğum yerde aşırı kramp girmesi yerimden kalkamaman kımıldadığımda ağrı girmesi sıcak su ısıttığımda biraz düzeltmesi
Bunları düşündükçe daha bu yaşta çökmüşüm gibi hissetmek Biliyprum şükrediyorum halime ama bu his beni çok üzüyor alnımda kırışık olması aşırı değil ama çizgiler var mesela ablama şey demesi senin hastalıkların aynı yaşlı hastalığı gibi hani belim bacağım konusunda gerçekten de öyle fikirlerinizi belirtir misin ablalarım gerçekçi de olabilirsiniz sıkıntı yok
Bunları düşündükçe daha bu yaşta çökmüşüm gibi hissetmek Biliyprum şükrediyorum halime ama bu his beni çok üzüyor alnımda kırışık olması aşırı değil ama çizgiler var mesela ablama şey demesi senin hastalıkların aynı yaşlı hastalığı gibi hani belim bacağım konusunda gerçekten de öyle fikirlerinizi belirtir misin ablalarım gerçekçi de olabilirsiniz sıkıntı yok