• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşlı gibi hissetmek

kız o kadar çok bahane sıralamışsınki. peki şöyle yapalım sağlık ocağına aile hekimine gidip akıntıdan ve mantardan bahsediyosun sana ilaç veriyor. krem ve sprey kullan sadece oraya. diyete tamamen uyamasan bile az da olsa dikkat et en azından paketli gıdayı yeme. kekik çayını unutma. yoganın faydaları saymakla bitmez bağışıklığı güçlendirir, romatizmal hastalıklara iyi gelir, ruh halini düzenler, bağırsak sorunlarını düzenler, damar hastalıkları, fibromiyalji bunlara iyi gelir. mutlaka başla.
İyi olmak istemiyor sanki

kız o kadar çok bahane sıralamışsınki. peki şöyle yapalım sağlık ocağına aile hekimine gidip akıntıdan ve mantardan bahsediyosun sana ilaç veriyor. krem ve sprey kullan sadece oraya. diyete tamamen uyamasan bile az da olsa dikkat et en azından paketli gıdayı yeme. kekik çayını unutma. yoganın faydaları saymakla bitmez bağışıklığı güçlendirir, romatizmal hastalıklara iyi gelir, ruh halini düzenler, bağırsak sorunlarını düzenler, damar hastalıkları, fibromiyalji bunlara iyi gelir. mutlaka başla.
Ya 😂😂 öyle ama bakire olmasam fitil kullanırdım ama yok kullanamam birde antibiyotik içmemem gerekiyor çok kullandım o yüzden doğal yöntem bulmak istiyorum kekik çayı çok faydalıymış veya da soğan kürü denemem lazım ama işe başladım zamanım olmuyor pek yogayı da bakacağım önerebileceğiniz bir video var mı

İyi olmak istemiyor sanki
Neden iyi olmak istemeyim yıllardır yaşadığım durum psikolojik olarak ne kadar etkilediğini bilmiyorsunuz yapıyorsunuz deniyorsunuz ama geçmiyor bir şeyler randevu aldım belim ve akıntım için emin olun yine aynı şeyi diyecekler yazacağım buraya

İşiniz ağır gibi. Ağır kaldırmak kolay değil. Ben nedense işinizi değiştirebilir, farkli, daha kolay bir iş bulabilirseniz bu hissin ve hastalıklarınızın bir çoğunun düzeleceğini düşündüm.

19 yasinda amma bezginsiniz hic bisey yapasiniz yok. Yok hap terimi kokutuyor yok bakireyim doktoru saldim...🙄 Bakiresin diye evlenene kadar enfeksiyonlu mu gezceksin? Muhtemelen sagliksiz beslenip, işe gitmek disinda hayatinda bi hareket yok böyle yaşarsan 30 yaşinda nine olursun artik.

19 yasinda amma bezginsiniz hic bisey yapasiniz yok. Yok hap terimi kokutuyor yok bakireyim doktoru saldim...🙄 Bakiresin diye evlenene kadar enfeksiyonlu mu gezceksin? Muhtemelen sagliksiz beslenip, işe gitmek disinda hayatinda bi hareket yok böyle yaşarsan 30 yaşinda nine olursun
kabasınız hanımefendi bu platformun amacı milleti eleştirmek değil bilginiz olsun ben açıklama yapıyorum burda sandığınız gibi kolay değil hayatım

kabasınız hanımefendi bu platformun amacı milleti eleştirmek değil bilginiz olsun ben açıklama yapıyorum burda sandığınız gibi kolay değil hayatım

Yazdiklarinizin cozumu doktora gidip adim adim ne derse yapmak kullanmaniz gereken neyse kullanmak. Vajinal enfeksiyonu bir cok insan oluyor cozumsuz bir dert oldugunu hiç duymadim. Ama oram kokutuyor buram kokutuyor diye kafaniza gore ilac birakip yine kafaniza gore vitamin alip sonraaaa bakireyim diye doktoru saldim diyip fikir bekleyip soooonra burada yazan önerilere de bin bahane bulursaniz kaba olunur yani 😄
Sanki durduk yere yazdik

Yazdiklarinizin cozumu doktora gidip adim adim ne derse yapmak kullanmaniz gereken neyse kullanmak. Vajinal enfeksiyonu bir cok insan oluyor cozumsuz bir dert oldugunu hiç duymadim. Ama oram kokutuyor buram kokutuyor diye kafaniza gore ilac birakip yine kafankza gore vitamin alip bakireyim diye doktoru saldim diyip fikir bekleyip soooonra burada yazan önerilere de bin bahane bulursaniz kaba olunur yani 😄
Sanki durduk yere yazdik
belki bir gün başınıza gelirse anlarsınız empatiden yoksunuz bahane değil bunlar sosyal hayatımı aşırı derece etkileyecek bir hapı kullanamam doktorumda buna sizin kadar aşırı bi tepki vermedi bilginiz olmayan konulara da yorum yapmayın lütfen

Yazdiklarinizin cozumu doktora gidip adim adim ne derse yapmak kullanmaniz gereken neyse kullanmak. Vajinal enfeksiyonu bir cok insan oluyor cozumsuz bir dert oldugunu hiç duymadim. Ama oram kokutuyor buram kokutuyor diye kafaniza gore ilac birakip yine kafaniza gore vitamin alip sonraaaa bakireyim diye doktoru saldim diyip fikir bekleyip soooonra burada yazan önerilere de bin bahane bulursaniz kaba olunur yani 😄
Sanki durduk yere yazdik
Pro üyesiniz ama kadın hastalıkları bölümünde en çok konuşulan konu geçmeyen enfeksiyon ve mantar basit bir şey olsa bu kadar konu açılmaz diye düşünüyorum

belki bir gün başınıza gelirse anlarsınız empatiden yoksunuz bahane değil bunlar sosyal hayatımı aşırı derece etkileyecek bir hapı kullanamam doktorumda buna sizin kadar aşırı bi tepki vermedi bilginiz olmayan konulara da yorum yapmayın lütfen

Ben asiri tepki vermiyorum, doktor da vermez beli agriyan sizsiniz doktorun dediklerini yapmiyorsaniz doktorun ya da benim umrumda misiniz? Yapmak istemiyorsaniz yapmayin.

Ben asiri tepki vermiyorum, doktor da vermez beli agriyan sizsiniz doktorun dediklerini yapmiyorsaniz doktorun ya da benim umrumda misiniz? Yapmak istemiyorsaniz yapmayin.
Mesajda bşle olsa yazılırken ki yapılan imalar anlaşılıyor hanımefendi bilginiz olmayan konulara yprum yapmayın doktoru dinle demekle olmuyor lütfen daha fazla yazmayın

Back
X