Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz öyle hissetsek bile insanların bakisi ve düşüncesi farklı oluyo bu bi gerçek. Ben 25 yaşıma girdiğimde bile akrabamdan birisi oo baya varmışsın tarzı konuşmuştu. Benim psikolojimi etkileyen asıl şey o düşünce tarzı aslında34 yaşındayım 10 yaşında oğlum var hiç de öyle sizin dediğiniz gibi hissetmiyorum yani daha gencim ve çıtırım![]()
30 olunca çevrenin bile bakışı değişiyor bence. Valla yaş alma
Ya ne kadar benzer düşüncelere sahibiz çok sağlıksız bir ruh hali olsa da / ama şöyle ki bunu aşmamız lazım bir şekilde .Benimki ölüm korkusu değil yaşlılık ve güzelliğin gitmesi korkusu. Yaşlanmadan ölmek benim için daha iyi bir fikir
30 yaşındayım26 yaşındayım yakında 27 olacağım ve kendimi çok yaşlı hissediyorum . Etrafımda benden küçük olanlara özenerek bakıyorum 25 yaşındayken de 25 çok büyük bi yaş gibi geliyodu ama şu an keşke 25 olsaydım diyorum küçük geliyo o yaşlar. Aklımda sürekli bu yaş mevzusu dönüyor 30a girme korkusu sürekli beynimde yer kapliyor günlük işlerimi yaparken uyurken uykudan kalkınca sürekli arka planda bu konu açık. Cildimin bozulmasından gençlik hissimin gitmesinden inanılmaz korkuyorum sürekli eski fotoğraflarıma bakıp kendimi şu anki halimle kiyasliyorum. 25 26yi bir şekilde atlattim ama 27 kulağa çok büyük geliyor 30 olmadan ö.lmek istiyorum. Kendimi çocuk gibi hissederken 30 yaşına girecek olma fikri aşırı korkunc benim için. Bir de sosyal medyada vs 30 yaş üstüne teyze falan diye dalga geciyorlar gerçek hayatta da 30 yaş diyince büyük tepkiler veriyorlar kocaman kadın gözüyle bakılıyor haliyle. 27 28yaş için bile böyle söylüyorlar. Bu durum hayat enerjimi tüketiyor
Tabi herşeyi kontrol ederek ne kadar yaşayacağınızı tayin ederek belkide sadece genç halinizi seviyorsunuz o zaman baktığınız her yerinizde bir kusur görüyor olmalısınız iki kilo almak iki sivilce biraz burun eğik belki şurası şöyle çökecek burası böyle sarkacak o zaman keyif nasıl alacaksınız gençken bir kaza geçirip güzelliğinizin yarısını kaybetseniz ne olacak herşeyin şekli degilki tadı da önemli insanlarda böyle sadece ham gençlik yetmezki güzellik dediğiniz şey de pazarlama reklamlarının aklımıza soktuğu inci dişler degilki bazen yıllar insanı daha parlak yapar insanlarda enerji var siz çok ambalaja bakıyorsunuz içerik yok bu fikirde .Genede saygı duyarım işiniz zorGençlik gittikten sonra gezmenin, bir şeyler yapmanın hic keyif vermeyeceğini düşünüyorum o yüzden belli bir yaşa gelmeden hayatta keyif alınacak her şeyi yapıp o mevzuyu kapatmak istiyorum
Hoşgeldiniz yoktunuz gözlerim aradı yorumlarınızıBugün 23 yaşindaki kafede çocuk bana abla dedi yanımda kahve içtiğim 34 yaşındaki çocukta ablamı diye tepki gösterdi dedim len ne desin çoçuk aramızda 21 yaş var![]()
Sen bence azcık kafayı yemişsin ve ergenlikten çıkamamışsın![]()
Valla aşmam gerekiyor çünkü bu benim hayatımın büyük bölümünü etkiliyor.. aklımda fikrimde hep bu dusjnce var hicbjr şeye odaklanamıyorum bunu düşünmektenYa ne kadar benzer düşüncelere sahibiz çok sağlıksız bir ruh hali olsa da / ama şöyle ki bunu aşmamız lazım bir şekilde .
İnsanların ne düşündüğü inan gram umrumda değil yaa önemli olan benim ve ne hissettiğimBiz öyle hissetsek bile insanların bakisi ve düşüncesi farklı oluyo bu bi gerçek. Ben 25 yaşıma girdiğimde bile akrabamdan birisi oo baya varmışsın tarzı konuşmuştu. Benim psikolojimi etkileyen asıl şey o düşünce tarzı aslında
Heralde kız en taş benim lütfen onda bi yanlışlık olmasındaNoluyo gençler burda nakadar 30 üstü ve nakadar daş olduğumuzu mu anlatıyoz?
Her zamanki gibi banlıydımHoşgeldiniz yoktunuz gözlerim aradı yorumlarınızı
Niye yıllara takılıyorsunuz ki? Genç görünüyorsanız ve hissediyorsanız mesele bitmiştir. Genç görünme takıntınız için tedavi olun. Bir yakınım da sizin yaşlarınızda. Daha 20 yaşlarındayken kırışıklık kremi kullanıyordu. Erken yaşta ölmek istiyordu. Ödü kopuyordu yaşlanmaktan. Psikolojik destek sonrası geçti gitti. Kaygı bozukluğu vardı. Şimdi normal cilt bakımları yapıyor, en azından ölme isteği geçti gitti.Biz öyle hissetsek bile insanların bakisi ve düşüncesi farklı oluyo bu bi gerçek. Ben 25 yaşıma girdiğimde bile akrabamdan birisi oo baya varmışsın tarzı konuşmuştu. Benim psikolojimi etkileyen asıl şey o düşünce tarzı aslında
Temelinde ölüm korkusuda olabilir. Veya gençliğin masumiyetini korumak gibi bir inançta olabilir. Konu sahibi kadın olmaktanda korkuyor.Zaten ölüm korkusuna dayanıyor ucu halbuki geldik gideceğiz hepimiz nokta sağlıkli olmak ve hayattan keyif almak her yaşın hakkını vermek tüm olay bu yoksa yaş alan çıldırır bu işten sağlam çıkanlar bu gerçeği kabul edenler olacak
Aa sus ablan var burada 35AA kız ben Napayım 33 üm![]()
TAmam ikinci ben oliiimHeralde kız en taş benim lütfen onda bi yanlışlık olmasında
Her zamanki gibi banlıydım![]()
Çok zor bu kafalar en küçük vücut bütünlüğü bozuldumu zor insan ne kimsenin demesi ile güzel hisseder nede çirkin.Bu zaten insanın içinde bazen ben kendimi nadiren kötü hissederim bütün dünya güzelsin dese inanmam genelde güzel hissederim tüm dünya çirkin dese inanmam .O içimizde buna çok inanıyorum iyi hiseedersen mutlusun keyiflisin milletin gözüne bırakırsan işin zorTemelinde ölüm korkusuda olabilir. Veya gençliğin masumiyetini korumak gibi bir inançta olabilir. Konu sahibi kadın olmaktanda korkuyor.
O tarz kremler 20li yaşlarda kullanılmalı zaten ben de mezoterapi yaptırıyorum ve çok memnunum cildim bebek gibi gözaltılarım ışıl ışıl makyajsız bile parlak cildim var özellikte retinol 25 yaşında başlayan bir sürü kadın var şuan 60 65 ciltleri bebek gibşNiye yıllara takılıyorsunuz ki? Genç görünüyorsanız ve hissediyorsanız mesele bitmiştir. Genç görünme takıntınız için tedavi olun. Bir yakınım da sizin yaşlarınızda. Daha 20 yaşlarındayken kırışıklık kremi kullanıyordu. Erken yaşta ölmek istiyordu. Ödü kopuyordu yaşlanmaktan. Psikolojik destek sonrası geçti gitti. Kaygı bozukluğu vardı. Şimdi normal cilt bakımları yapıyor, en azından ölme isteği geçti gitti.
Yaşımı duyan bayağı şaşırıyor. Minyon tipliyim. Tepki verdiklerinde kahkaha atıyorum. Napayım yani? Yıllar geçiyor. Ruhen hala aynıyım.