Sana çok katılıyorum.birkaç kişiden böyle şeyler duyunca insanlar hemen havaya giriyor ama ben genç gösterme diye birşey olduğunu bile düşünmüyorum.bana da öyle diyorlar ama birkaç sene sapma olabilir yani tahminlerde.eee bazen de yeri geliyor şıp diye biliyorlar yani.eee biryerlerden illaki anlaşılıyor ki bilenler çıkıyor.yaşından yaşlı gösterme var ama genç gösterme yok bence.ben 40 yaşın genç olduğunu da düşünmüyorum valla.60 yaş gayet ölünebilir bir yaş.eee 20 sene kalmış oluyor.bir de ben 32 yaşına yeni girdim çok çabuk yoruluyorum artık.eskiden annem 2 iş yapardı yoruldum yoruldum diye diye uyuyakalırdı.şimdi anlıyorum onu.20 yaşındaki enerjimin yarısı bile yok.metebolizmam o kadar hızlı çalışıyordu ki annemi arayip ben neden doymuyorum diye ağladığımı bilirim.50 kilo birşeydim.boyum da fena değil.bunların hepsi birkaç senede değişti.hayat böyle yani kabulleneceğiz.cok acımasız olduğunu düşünen varsa çocuk yapıp baskasini getirmesin benim gibi.Mesela seni niye rahatsız etti bu yorumum alıntı yapıyorlar cevap veriyorum takmak değil ama komik duruyor 40 yaşında biri cildini de gerdirse milyonlar da harcasa 20 yaşında duramaz cilt kolajen kaybeder hormonlar düşer ne yaparsa yapsın duramaz komik duruyor böyle diyenler. 40 yaş yaşlı değil diyorum zaten ama 20 yaşında da gözükmez :) ki var böyle örnekler 35 yaş üstü kontenjanından girip millete yaşını küçük söyleyenlerbu da ayrı kompleks aynı bu olay gibi
Son düzenleme: