- 25 Nisan 2022
- 2.462
- 3.145
- 83
Konu yaşla ilgili olunca şakadan şey yaptım. Biyolojik yaşım 40 mental yaşım şu an 60Ne kadar yaşlılık mesela
Hangi yaş aralıgı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu yaşla ilgili olunca şakadan şey yaptım. Biyolojik yaşım 40 mental yaşım şu an 60Ne kadar yaşlılık mesela
Hangi yaş aralıgı![]()
Yani benim annem de 44 yaşında gayet fit uzun boylu bakımlı güzel bi kadın beraberken ablam sanan çok olur ama ben yaşını gösterdiğini düşünüyorum 44 yaş genç bi yaş. Misal olarak değil çok var 20 yaşındaki kızla sidik yarıştıranYok zaten 20 li göstermek ben de istemem![]()
uzun uzun ne yazdın ya özetler misin bu kadar uzatacak ne var ben böyle bir şey yapmıyorum beni niye alıntıladın ve evet biyolojik olarak erkek andropozu kadın kadar net bir durum değil kadında tamamen bir çöküş hormonlar birden dibe vuruyorMilletin ağzına bakılırsa ağzı olan konuşuyor beyni yok ağzı var kadınları bu kadar yaş skalasina alıp birbirleriyle kıyaslamak kimin fikri hiç dikkat ediyor musunuz kel göbekli erkek bile giderim var diye gerim getim gerinir hiç duymuyorum onların andropuzunun kadın menopozu gibi dert olduğunu .Bu algı kimin işine yarıyor hep kadının vücudu kadının kadına rekabeti kiyası yok yaşlı teyze muhabbeti hiç dayı muhabbeti açmaz mesela erkek cinsi hep tercih edilir hep çok seçeneği olur çünkü erkek. Ben bundanda kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu sanayinin yan ürünleri bunlar yoksa doğada hiçbir canlı yaş aldım diye depresyona girmez zaten .Bunlar bize sürekli görsel işitsel bilinçaltına kazınan şeyler .Niye genckizlar bu kadar takıntılı iken aynı yaş erkekler bu kadar rahat .Sağlık varsa parada varsa en azından hiç yokdegilse birçok şey yapılır bir dünya hastalik var gence yaş alana bakmaz herşeyin anlamı çürüyen vücutta değil beynini içini de beslemeyi ister .Dış görünüş ve yaş olayına abartılı takılmak büyük kaygı sorunu bunun altında hayatla baş edememe korkusu var dışarıya kulak verme .Yoksa vücut bu nereye kadar mükemmel olacak sen istersen ölene kadar bu senin alginla ilgili ne çok var orasını burasını yaptırıp hala mutlu olmayan yetmez çünkü hiçbir zaman yetmeyecek ne kusursuz hayata nede mutlu olmaya
Ooh oh maşallah kadının en guzel yaşı bence 40-45 aralıgıKonu yaşla ilgili olunca şakadan şey yaptım. Biyolojik yaşım 40 mental yaşım şu an 60![]()
Kaçırdık neydelimEe kendini paylaştı boydan fotoğrafını valla çıtır mı çıtır yani
Yaa bunu duymak iyi geldi. Bende olmasını diliyorum. Ama eski enerjim yok artık, daha bir saat önce uzun zamandır yürüyüş yapmadığımı farkettimOoh oh maşallah kadının en guzel yaşı bence 40-45 aralıgı
Pembe olunca konu sahibi ile karıştırmışım size bişey yazdığım yok ok uzatmayınuzun uzun ne yazdın ya özetler misin bu kadar uzatacak ne var ben böyle bir şey yapmıyorum beni niye alıntıladın ve evet biyolojik olarak erkek andropozu kadın kadar net bir durum değil kadında tamamen bir çöküş hormonlar birden dibe vuruyor
Offff 40 oldum, 44 olunca inşallah senin gibi havalı olurum![]()
Aman tatlım bdv de bazı konu açan 20 likleri hatırlasana onu dedi bunu dedi bunu itti benimde kızım var ama birazda zeka olacak yoksa karbon kağıdı gibi senden çok var şarkısına dönüyor.Para mevki eğitim olmayınca da gençlik güzellik ile dünya önünde egilmiyor her kadın güzel artık yani yetmiyor.Yaa bunu duymak iyi geldi. Bende olmasını diliyorum. Ama eski enerjim yok artık, daha bir saat önce uzun zamandır yürüyüş yapmadığımı farkettimönceden her fırsatta çukar yürürdüm 5 bin 10 bin adım yapardım. Son bir yıldır eski enerjim yok
yine de iyi görünmeye çalışıyorum işte belli etmemeye çalışıyorum
![]()
Mutlaka psikolojik destek almalısınız çünkü sağlıklı düşünmüyorsunuz.Gençlik gittikten sonra gezmenin, bir şeyler yapmanın hic keyif vermeyeceğini düşünüyorum o yüzden belli bir yaşa gelmeden hayatta keyif alınacak her şeyi yapıp o mevzuyu kapatmak istiyorum
Yine de 30 olmadan bu hayattan göçsem iyi olur. Çünkü ben kendimi biliyorum o yaşlara girince daha beter olacağımDerdi yok kendine dert arıyor tövbe estağfurullah sağlığın yerinde olsun
Bacım git tedavi ol bu kafayla hayatı kendine zehir etmekten başka bir şey yapamazsınYine de 30 olmadan bu hayattan göçsem iyi olur. Çünkü ben kendimi biliyorum o yaşlara girince daha beter olacağım
cok ilginc ben de 34 yasindayim kendimi cok genc hissediyorum26 yaşındayım yakında 27 olacağım ve kendimi çok yaşlı hissediyorum . Etrafımda benden küçük olanlara özenerek bakıyorum 25 yaşındayken de 25 çok büyük bi yaş gibi geliyodu ama şu an keşke 25 olsaydım diyorum küçük geliyo o yaşlar. Aklımda sürekli bu yaş mevzusu dönüyor 30a girme korkusu sürekli beynimde yer kapliyor
bunlar artik takinti olmus. bence bu kadar dusunce bir cesit obsesyon olabilir. yerinde olsam bir psikiyatre danisirdim. paran yoksa devlet hastanesi de olur. çünkü obsesyon soyle birseyCildimin bozulmasından gençlik hissimin gitmesinden inanılmaz korkuyorum sürekli eski fotoğraflarıma bakıp kendimi şu anki halimle kiyasliyorum. 25 26yi bir şekilde atlattim ama 27 kulağa çok büyük geliyor 30 olmadan ö.lmek istiyorum. Kendimi çocuk gibi hissederken 30 yaşına girecek olma fikri aşırı korkunc benim için. Bir de sosyal medyada vs 30 yaş üstüne teyze falan diye dalga geciyorlar gerçek hayatta da 30 yaş diyince büyük tepkiler veriyorlar kocaman kadın gözüyle bakılıyor haliyle. 27 28yaş için bile böyle söylüyorlar. Bir de yolda giderken ya da birileriyle tanistigimda acaba kac yasindadir benden kucuk mudur falan diye dusunuyorum surekli. Üniversiteli kizlara bakip aglayasim geliyor.Bu durum hayat enerjimi tüketiyor.
Retinol olarak hangisini kullanıyorsunuz?O tarz kremler 20li yaşlarda kullanılmalı zaten ben de mezoterapi yaptırıyorum ve çok memnunum cildim bebek gibi gözaltılarım ışıl ışıl makyajsız bile parlak cildim var özellikte retinol 25 yaşında başlayan bir sürü kadın var şuan 60 65 ciltleri bebek gibş
GErcekten buna mi takildi kafan? Acil tedavi gormelisin. 24 de yetiskin yasi. Genc kiz, koca kadin bunlar senin soylemlerin zaten. Benim kelimelerim degil ki. Cocuk, ergen ve yetiskin uzerine konusuyoruz fark etmiyorsun ama. Ve sen cocukluk sonlari, ergenlik baslarinda gibisin. Bu da bir sorun. Cocuk ruhluyum der ya bazilari hani o da baska mesela. Sendeki durum cocuk ruhluluk da degil. Ha illa "kocaman" lafina takildiysan evet 24 de koskocaman bir insan yasidir. Onun da kendine has sorumluluklari vardir ve genel olarak da artik mantikli, yetiskin gibi davranmaya baslamis olmasi gereken bir yastir insan icin.24 ve 27 arasında 3 yaş var 24 genc kiz oluyor da 27 niye koca kadın oluyor onu anlamadım