- 13 Eylül 2025
- 389
- 265
- 18
- 23
Ben 40larla dalga geçmiyorum başından beri zaten genç bir yaş diyorum ama insanlarda kompleks var içten içe genç olma arzusu var iş hayatında da böyle 30 40 yaşındakiler gençleri çekemez rahatsız olur. 30 40 yaşımda 30 40 olurum genç olmaya çalışmam :) büyük olmakla derdim yok. Zaten senelerdir çalışıyorum en son çalıştığım iş yeri 80-90 bin teklif etti kabul etmedim. Şuan yeni mezun çoğu arkadaşım asgari ücret teklif alırken ben arabamı aldım birikim yaptım iş tecrübesi edindim. Zaten babamla çalışıcam onun mesleğini okuyorum kendi işimiz tam tersi olsa da sıkıntı yok kompleksli değilim ben. Tam olarak nasıl yaşının üstünde gösteriyor göz kapakları mı sarkık ciltleri mi kırışık? Burada dmde foto atıyorlar genç gösteriyorum diye yüzlerde göz kapakları sarkık kırışık fotodan belli ama genç duruyor öyle mi? İki makyaj yapana yapıştırıyorlar büyük duruyorsun. Olabilir ben gocunmam bu arada hayatımda hiç duymadım yeni üniversiteye başladım orada bile yaşımı söyleyince aaa göstermiyorsun diyorlar çalışırken de sen kaç yaşındasın vs diyorlardı. Bu yorumu hiç almadım yanişu devirde 20 yaşındakiler daha yaşlı 40 yaşındakiler çok çıtır duruyor orası da ayrı, dedi sana @balpetegi06
Su yaziyi anlamadin gittin alintilayip alttaki cevabi verdin sanki kadin 40lar, 20den genc demis gibi.
UZattin da uzattin. Ve gayet yeni nesil yasinin uzerini gosteriyor. Herkes sacma sapan estetik uygulamalarla mahvetti kendini o nesilde. Hani vatkalarla dalga gecilirdi ya (sen tabii bilmezsin o zamanlari cunku genceciksin djd ) iste bi gun gelicek 20 yasinda boyle seyler mi yapiyorlarmis denilecek senin nesil icin.
Ayrica sizin neslin 30lari, 40lari bu kadar asagi cekmeye calismasi, hep yasiyla vurmaya calismasi o kadar ilginc ki, sanki tum dunyada yaslar sabitlendi sizin nesil 20 olunca gibi davraniyorsunuz. Biz hic universitedeyken 30larla, 40larla dalga gecmezdik, elestirmezdik, aklimiza gelmezdi, saygi duyardik hatta buyuklerimiz diye, rol model edinirdik falan. Bu arada seni de kendi kusagin ezikleyecek is hayatinda haberin olsun, 23 yasinda mezun olunuyor cunku... is yerinin teyzesi olacaksin maalesef