• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşli hissetme ve 30 yas korkusu

Zaten kilosu da çok değil.
Az veya çok, yanlis yerden bakıyorsun. Fiziksel görüntü ile kilo boy oranı arasında sandığın kadar direkt bir bağlantı yok. Kilo konularında hep ayni seyi yazdigin için belirttim zaten bu konu özelinde değil. Normalde senin de kilon çok degil ama kasların olmadigi için löp duruyorsundur.

Az veya çok, yanlis yerden bakıyorsun. Fiziksel görüntü ile kilo boy oranı arasında sandığın kadar direkt bir bağlantı yok. Kilo konularında hep ayni seyi yazdigin için belirttim zaten bu konu özelinde değil. Normalde senin de kilon çok degil ama kasların olmadigi için löp duruyorsundur.
Şimdiye kadar neyi anlatabildikki kendisine bunu anlatabilelim bu kadar sabit fikirli ve sadece kendisinin gördüğü bildiği doğru sanan bir insan görmedim

Şimdiye kadar neyi anlatabildikki kendisine bunu anlatabilelim bu kadar sabit fikirli ve sadece kendisinin gördüğü bildiği doğru sanan bir insan görmedim
Amaan anlayacagindan da değil de işte durup durup papağan gibi ayni seyleri yazınca dayanamadım. Yaşlılığı falan hiç çekilmez bunun, ayni seyleri anlatir anlatir durur.
Misal kadın tartıda kilo almış ama fizik nasıl dirileşmiş.

Eklentiler

• BuY1AOAIYAEAniy.webp
    BuY1AOAIYAEAniy.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 19
Ama çevrenin bakışı bu şekilde mesela 24 olunca gençsin 25 olunca koca insan. 26yken çıtır diyorlar 27 olunca oo yaşlanmışsın koca kadın olmussun
Kimse bana koca kadınsın falan demedi şimdiye kadar. Dese ne olur çevrenin lafıyla ölmek mi istiyorsun yani?

Amaan anlayacagindan da değil de işte durup durup papağan gibi ayni seyleri yazınca dayanamadım. Yaşlılığı falan hiç çekilmez bunun, ayni seyleri anlatir anlatir durur.
Ben zayıf bir kilodayım ama kiloyu yanaktan ve göbekten aldığım için kötü görünüyor. Biçimlenip tartıdakinden daha yüksek bir kiloda olursam daha güzel görünürüm. Dediğiniz gibi rakam değil vücudun nereden kilo aldığı daha çok önemli

Kendisine 75 kiloyum diyorum diye beni pek ciddiye almiyor 50 kilo üstüyle konuşası yok 🤣 bknz bne :)

Eklentiler

• 20250518_235319.webp
    20250518_235319.webp
    47 KB · Görüntüleme: 12
  • 20250518_235534.webp
    20250518_235534.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 12
Kas agir cekiyor. Kaslı ama daha yüksek kiloda biri benden zayif durur. Bende kas yok.

Bir de kilo her yere esit alinmiyor bazi insanlarda. Bazi insanlar normal kiloda bile olsa kalcaya basene veya gobege aldigi icin daha kilolu gorunuyor, bazilari eşit dagilarak aldigi icin kilosunu gostermiyor gibi.

Back
X