yaşlı komşu amca:S

Valla iyice azıttı millet.

Adam yaşlı diye otobüste yer veriyorum,aynalı gacı görünce 70'lik dede 20'lik delikanlı oluyor.

Şaşırmadım yani.

Şikayet etsen...Bilmiyorum sonuç alabilecek misin ?

Tenhada yalnız kalmamaya bak.

Kart horoz.

Çüş artık ya!! Ben dış dünyaya yabancıı biriyim yani dışarda ne oluyor ne bitiyor pek bilmem. Ama bu durumlar ve kk'dan okuduğum bir sürü olayla birlikte hayattan korkar oldum. Korkuyorum ben!!!!!

Olayı nişanlına söyledin ve tepkisi yalnızca ''polise git'' mi oldu?
Ben böyle birşeyi sevgilime söylesem evire cevire adamın agzını burnunu ibreti alem olsun diye mahalle ortasında kırardı.

Geçmiş olsun,aynı durumda olsaydım (allah kimsenin basına vermesin) ortalıgı velveleye vermiştim.

Son düzenleme:
Bu erkekleri hadim etmek lazım yuh yaa

akıl sağlığı bozuk değil, böyle bir mazaretin arkasına sığınamaz.Var olan şey cinsel sapıklık.Durum kötü.Öylesi yaşlı insanlar daha tehlikeli olabiliyor.Çünkü kaybedecekleri bir şey olmuyor,ve dünyadan gitmeden şunu da yapayım diye iğrenç şeylere kalkışabiliyorlar.İğrendim, adamı görsem yüzüne tükürürüm öyle iğrendim ki.Midem bulandı akşak akşam.Diğer komşulara anlatıp rezil ederek ondan önce sosyal bir intikam al ki (eğer varsa) utanmayı yaşasın,yüzü kızarsın.Sonrasında artık nasıl tedbirler alır,ne yaparsınız,nasıl icabına bakarsınız bilmiyorum.Şeytan diyor git boğazla...

alzheimer falan olabilir mi yaşlıymış, bu tarz tuhaf hareketler yapabiliyorlar sanırım kötü bi durum, geçmiş olsun...

Adam 60 yasindan sonra sapitmis ...
terbiyesiz bunamismi nedir ...

Annenle konus mutlaka ..

Çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Şere....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

çok geçmiş olsun...böylelerini aleme ibret olsun diye rezil ediceksin bnce sessiz kalma kesinlkle ailenle paylaş adamın gözü dönmüşkeşke sessiz kalmasaydın bağrınsaydın rezil etseydin orda adamı pis sapık kart horozallahım sen koru böylelerinden yarabbim:18::18::18:

Bir kadin hislerinde hic bir zaman yanilmaz.

Keske anında polis cagirsaydiniz da rezil olsaydı
Ve baskalarina yapamasaydi...

İnsanın saygı duyasi gelmiyor valla ben yaşlı amcalardan korkuyorum iki kere laf yedim iğrençti. Birgün marketten çıktım gidiyorum yaşlı amcanın biri onde yürüyor yanindan geçtim ayıp ayıp dedi döndüm afedersiniz dedim bisey mi oldu gibisinden dudaklara bak dudaklara dedi aaa şok oldum bende icimden diyorum carptim herhalde adama yanlışlıkla pis pis herif iyyy ağzını da sapirdatiyodu bi yandan niye boyleler ya

Kesin bu adamın karısı kuaföre gitmez ,bıyık aldırmaz,saç boyatmaz,yeni kıyafetler almaz
her gün spor yapmaz,orasını burasını sıkı örter e adamda caddede genç kadın görünce ağzının suyu akar ve taciz eder yuh olsun sana ve yaşına

saçmalamayın allah aşkına adamın karısının ne sucu var sankı cok bakımlı guzel seksı olan kadınlar aldatılmıyo

saçmalamayın allah aşkına adamın karısının ne sucu var sankı cok bakımlı guzel seksı olan kadınlar aldatılmıyo

hakılısın gercekten petek dinçöze bi mankene yani kusursuz fizikte ve bakımlı dediğimiz insana eşi olcak tek hücreli canlı evde panduf ve pijamayla geziyo diye boşanma davası açtıktan sonra sadakatin bakım güzellik gibi şeylerle değil adamın karakteriyle ilgili olduğunu bi kez daha anladım

bı adam sapık ve karaktersızse karsındakı kızı olsa umursamıyo bakınız: Josef Fritzl

Adam Alzheimer olabilir, kafa gitmiş ya. Yaşlı dediğine gore 70 falandır o. Ne biliyim babam 60 yaşında ama yaşlı durmuyor...

Annene söyledin mi ne yaptın? Eşiyle konuşun ya, cidden bunamış olabilir. Ne biliyim kaç yıllık komşunuzmuş. Önceden başkalarına da yapardı bunu yapıcak olsa. Bunayınca insanların bastırdıkları huyları mey

Dediği laf da laf yani. Çok güzelsin bize gelsene :) İnsanlar yaşlanınca böyle şebekleşiyor ya çok üzülüyorum.

Kırkından sonra azanı teneşir paklar sözü geldi direkt aklıma
Adamdaki cesarete bak

bir tanıdığımın kayınpederi şekeri yükseldiğinde ne yaptığını bilmiyordu

bir gün evdeki yatılı misafirin kızına saldırmış sabaha karşı

belki öyle bir durumu vardır terliksi hayvanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…