yaşlı komşu amca:S

ooof arkadaşlar vallaha iğrenç bi durum işteyken paylaştım bunu sizinle eve geldim anlattım aileme olay çıkcak diyede korkuyorum adamın oğulları var koskoca ya durum çok saçma aslında bundan bi kaç yıl önce sokak başında biriken serserilerden falan koruyordu bu adamın oğulları bizi biz daha lisedeyken askıntı olmasınlar diye şimdi babası sarkıntılık yapıyor:S Anlatığımda annem babam kardeşim şok oldu adam çok sessiz çünkü ...Allahtan fevri insanlar değil babam ne kadar kızsada kontrol edebiliyor kendini. Adama nolcaksa olsada dallanıp budaklanmasını istemiyorum bu durumun böylede saçma bir korku var içimde. Evlilik arifesindeyim bide çok mutlu çıkmıştım evden balayı otelimizi falan ayarlamıştık bugün içine etti ya ruhumun, günümün hatta görünüşe göre ben anlatamam bunu kolay kolay dalıp dalıp o ana gidiyor kafam:S
Bir şekilde uygun bir dilde eşiyle görüşecek annem. hani öncelikle bi hastalık varmıdır kafa gidip geliyor olabilirmi diye bende kuzenlerimle konusucam aynı yerde oturuyoruz onlarada yapıyor olabılırmı dıye geldı aklıma varsa öyle bır durum duymustur bırısı mutlaka yada sokakta cocuklar falan oynuyor tövbe yarabbi Allah korusun yaa.
Bunu yaşamak ne kadar salakça saçma bisey oluyor ya gidip eşine anlatsan bi dert anlatmasan bir dert, kadında yaşlı ya derse benim kocam yapmaz böyle bişey falan yaygara yaparsa .
ben uğradığım tacize rağmen rezillik çıkmasın diye uğraşırken o çıkartıyormuş bide o zaman katliam çıkartırım o çok zorladığım hanım kız çizgimden çıkarım.
Çok üzgünüm ya bunu yaşadığım için Allah kimsenin başına vermesin ya tiskindim bütün dedelerden .Ben sana Allahın selamını verıyorum senın aklından gecene bak ya birde yıllardır gördüğün insanın yapması ayrı bir şoka sokuyor insanı. Yabancı yapsa teşebbüs ettiği anda parçalarım onu son gücüme kadar ama o amca yapınca arkama bakmadan kaçarken bile ben kabus mu görüyorum diye tedirgindim.

bunu bir tek ben mi dusundum diye kendime soylenirken bu yorumu gordum:)
nisanliniz tepkisi farkli sehirlerde degilseniz ki olsanizda bu tepki biraz enteresan sadece polise git mi yani o anda yasli olmasi felan farketmiyo tabi hemen siddet olsun isin icinde demek istemiyorum ama polise git nedir ya ben olsam saniye durmaz baya inletirdim ortaligi.

diger yonden tabiki kart zamparaya ohaaaa dan baska bise gelmiyo icimden. adam 60 yasinda demissin ole perti cikmis hastalikli biri gibimi yoksa dinc yaslilardan mi boyle biseye saglikli kafasiyla yaptiysa ne yaparsiniz bilmemde amcam imamin kayigina binme zamani gelmis belasini ariyo heralde.. ne dicegimide sasirtti gecmis olsun:26:

Son düzenleme:
Fevri bir insan değilim oda değildir kavga dövüş halledemeyiz ikimizde hiç bir şeyi yapı olarak.Tek tepkisi sadece polise git değildi tabiki ama konuşmamızı aynen nakletmedim buraya olayın anlatılacak sorunlu kısmı orası olmadığı için özet geçtim, size orası fazla sakin gelmiş olabilir normal olarak. Yani normal vermesi gereken tepkileri verdi o zaten ben ağlıyordum arabaya bindim yanına gittim falan beni o sakinleştirdi zaten başka bişey yapsaydı o anda heralde daha fazla sıkıntı olurdu. O gitcek adamı dövcek adamın oğulları gelcek olay çıkcak polisti karakoldu.... Ben böyle bir tepki vermesinden memnunum aslında o an için çünkü zaten işteydi çık gel buraya gibi bir talebim hayatta olamaz aynı iş yerinde çalışıyoruz bende onun yanına gidiyordum dediğim gibi..

amca çok çökük değil dinçte değil ama orta halli durumu kilolu falan amca yani kel falan bişey. Ama bunu yaptıktan sonra umduğum kadar çökmemiş olduğu geldi aklıma malesef :S

Çok kötü bir şey aklımdaki düşünce ama eceliyle ölse gitse şuanda heralde üzülmem hatta bir daha görmüceğime sevinebilirim bile

konsu sahibi ne kadar sogukkanlılıkla sorunu çözmeye çalışmışsınız hem aile olarak hem de nişanlının tepkisi vs. takdir ettim.
bu komşunuza da direkt sapık diye damgalayıp yaygara cıkarmak yerine önce hasta olma ihtimalini elemeye çalışmışsınız,
biz de genelde boyle yaklaşmaya çalısırız ama yani ne kendim ne ailem sizinki kadar yapamazdık herhalde.
gelişmeleri aktar yine. sapık mı çıkacak yoksa bunak mı merak ettim.

kusura bakmayın ama ben bu olaya inanmadım fake gibi geldi

Şu olaya bak ya çivisi çıkmış bu milletin.bu ne cesaret.pes doğrusu.yazıklar olsun. yaşlı başlı adam. Allahtan da korkmuyor.canım sen de dikkat et yolda falan bir yerlere giderken.korkma ama o adamın ne yapcağı belli olmaz.Annene de anlat bu durumu.

Ya zaten bu sapık erkeklerin sayısı ve bunu yapma cesareti ; hep aman olay çıkmasın , daha da büyümesin , şimdi kimse bana inanmaz olan bana olur .... düşüncelerinden artıyor .

Yapanın yanına kar kalıyor.

Cinsel gücü artırıcı haplar çıktı '' dede mertliği'' de bozuldu zaten

inanmayın bunlara,yaptığı çirkinliğe bahane uydurmuş.şeker yükselince insanın aklına çirkinlik gelmez,insanın gücü bile kalmaz

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diyorum artıkkk ya dünya nereye gidiyor...

ayyyyyy Allah belasını versin iğrenç herif kart horoz pislik yaaaaa canım benim sakinleşmeye çalış dicem ama pek mümkün değil bu konuda bende hiç unutmam 17 yaşındayım annemle minibüste gidiyoruz arkadan saçım çekiştirilir gibi oluyo anlamadımda önce saçımı aldım önüme yeniden çekiyo sever gibi manyak adam noluyo be diye bi döndüm arkama pis pis sırıttı yüzüme annem tabi bastı yaygarayı adamda yok kızım gibi sevdim bilmem ne diyo mal mal bütün minibüstekiler adamı bi güzel dövdü yolun ortasında bıraktık gittik şerefsizi

bundan 2 yıl önce kuzenimle minibüsteydik, minibüs bomboş zaten son durağa gelmiştik bizle beraber 3-4 kişi anca var yada yok.. Kuzeniminde hafif yakası açık, arkamızda oturan amca önce ayağa kalktı bizim yanımızda durdu bomboş minibüste 2-3 dakika gittik öyle bizde küçüğüz aklımıza gelmiyor öyle bişey.. Neyse indik minibüsten baktık adam peşimizden geliyo.. Öylesine korktukki, birde cadde de oturuyoruz adamın cesaretine bak o kalabalıkta bağırsak linç edilecek hala arkamızdan geliyo pislik, sonra bakkala sığındıkta adam 15-20 dakika bekledikten sonra gitti.. bizide almaya geldiler. Canım dünyadaki en iğrenç his.. İnsan diyoki ben bişey mi yaptım acaba karşımdakine bu cesareti verdirecek.... Seni çok iyi anlıyorum.. Seni nişanlın ailen biliyo.. Ben olsam cıkarırım yaygarayı.... Ne malum küçücük kızlara yapmayacagı???? Bu vebali alma derimm

Nasıl bir toplumda yaşıoyoruz bazen şok yaşıyorum .şikatçi ol git rezil et tabiki ama eminim babası yaşında adama göz koymuş diyenler bile çıkacaktır. Adamın cesareti de burdan geliyor bence toplum ilk suçu kadında arar pesssss

yakında komşularda varmış adama bağırsaydında duysalardı azgın moruğun rezilliğini

karısının ne suçu varki şimdi bide orasını burasını örtüyo diyemi yapcak bu pisliği

Son düzenleme:
ben ünivde öğrenci iken benimde başıma gelmişti benimki bildiğin bir ayağı çukurda yürüyemiyordu bastonu ile zar zor yürüyordu.
bana söylediği şey; böyle yaşlı göründüğüme bakma bir ihtiyacın olursa bana söyle sende benim ihtiyaçlarımı karşılarsın ben çok güzel öpüşürüm ellerim dedi neye uğradığı şaşırdım..
bütün koluya komşuya oğullarına gelinine torununa rezil ettim polisle kapısına gittim polis dediğimde ahbabımız bir işe yaradığı yoktu. adamın oğlu bile benim babamdan daha büyük siz düşünün yani..
ev arkadaşım şoka girdi gülsek mi ağlasak mı bilememiştik.

sonrada o evden ertesi gün apar topar taşındık zaten ev dağın başındaydı bir gece zor yatmıştık oğulları basar belki evi die ama adamında ilk vukatı değilmiş yani.

Pardon konu sahibi bir an bizim burada oturuyormuşsunuz gibime geldi,bizim burada da mahalleye yeni taşınan yaşlı sapık bir amca var da Herkes yaşından dolayı susuyor ama ben bir gün patlycam çok fena.Yaşlıysa yaşlılığını bilsin Bence siz de sessiz kalmayın.

hiç şaşırmadım hatta sadece başlığı okumam bile ne olduğunu tahmin etmeme yetti malesef çünkü bu tür sapıklara malesef bende çok denk geldim... günümüzde gençlerden çok yaşlı herifler sapıklık yapıyo bide yetmezmiş gibi çocukları torunları yaşındaki insanlara göz dikiyo namussuzlar!benimde başıma çok geldi böyle şeyler ama en kötüsü mahallemizde oturan dul bi amca vardı kızlarıyla da çok yakın arkadaştık gidip gelirdik sürekli bu adamda bütün gün sokakta oturur gelen giden karıyı kızı gözleriyle taciz ederdi herkes farkındaydı ama yinede can sıkıntısından gelene gidene bakıyo diye düşünmeye çalıştım hep... ama birgün yine ben onlardayken ben wcdeydim bi baktım adam kapıyı açmış bana bakıyo ben onu görünce hemen kapattı kapıyı ne zamandır ordaydı bilmiyorum o günden sonra bidahada gitmedim evlerine o zamanda lisedeydim kimseyede bişey söyleyemedim korkumdan utancımdan adam iki sene önce kanserden öldü ama inan hiç üzülmedim artık mahallede rahatça geziyorum bu olayı ilk defa burda biriyle paylaşıyorum. İnşallah sende o sapık heriften biran önce kurtulursun çok dikkat et kendine...

Öğlen işe giderken erkek kardeşimle beraber gittim yine akşam dönüşte de karşıladı beni. Annem bütün gün gizli gizli kontrol etmiş hiç ortalıkta yok adam çıkmıyor hiç evden. İnşallah bir daha hiç görmem diyorum yaptığından pişman olmuş olmasını diliyorum vallaha çok zor gibi bunu düşünmesi ama... Annem uygun bir dille konuşacak eşiyle en azından haberi olması hakkı kadının, birde benden başkalarına yapması ihtimalide varsa belki engel olabilirler. Onun dışında kimseye söylemek yada rezil etmek gibi bişey hiç geçmiyor içimden de aklımdan da müdahale edilmesi gerekiyorsa rezillik çıkmadan olsun bitsin istiyorum çünkü karısı var çocukları var bu onları da rezil eder iyi kötü oturduğumuz yerde herkesin birbiriyle selamı var kocasının pisliğini kadın çeksin istemem. Surat ifadesi gözümün önünden gitsin şuan için yeter bana ama gitmiyor maalesef ya:S Bunun bir tekrarı olursa tabi ki ciddi bir yaptırımı olur direk polisi ararım orası ayrı.
İyi kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim cevap yazamadım iş yerinde ara ara girip okudum hepsini gerçekten sağolun.
Dilerim kimsenin başına gelmez böyle bir şey ama bu dünyada tecavüze uğrayan binlerce insan var ben küçük bir şey yaşadım yine çok şükür diyorum algıda seçicilik herhalde sürekli gözüme tecavüz haberleri gelmeye başladı.
İşin kötüsü kalabalık bir yerde çalışıyorum benden yaşça çok büyük bir sürü erkek var herkese paranoyak yaklaşır oldum belkide hak etmeyen insanlara da yapıyorum ama bu amcadan da hiç beklemezdim her an herkes böyle hareketler yapabilirmiş gibi gelmeye başladı.
İnşallah unuturum yakın zamanda o suratı...

Vursaydin solmus seyine, o ona ders olurdu.
İğrenç adam ya, onu ve onun gibi genç yaşlı herkesi Allah islah etsin.
valla ani yaşadım resmen offff iğrenç

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…