Yaşlı komşum ağlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bar_na

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2021
3.528
14.385
158
Selam kızlar
Geçen sene taşınmıştı yan komşum
YAşlı bir çift
Kadın sanırım 6 ay önce vefat etti
Adamın çocukları gidip geliyor görüyorum
Ama genelde yanlız
Evimizin ses yalıtımı hiç iyi değil duyuyoruz herşeyi
Az önce Eşim lavabodayken adamın ağladığını söyledi gidip dinledim adam hüngür hüngür ağlıyordu gerçekten
gidip birşeye ihtiyacı var mı diye soracağım dedi eşim
Engel oldum
Adam bizi
Münasebetsiz meraklı herşeye burnunu sokan insanlar gibi düşünebilir Dedim
Ama içimden çıkmıyor
Sizce eşim daha mı doğru düşünüyor
Gidip birşeye ihtiyacı var mı diye sorsak mı
Nefret ediyorum bu apartmandan😔

Selam kızlar
YAşlı bir çift
Ama genelde yanlız
Az önce Eşim lavabodayken adamın ağladığını söyledi gidip dinledim adam hüngür hüngür ağlıyordu gerçekten
Engel oldum
Adam bizi
Ama içimden çıkmıyor
Belki bu saatte sorunca anlatmaz. Hafta sonu kapıda filan denk gelirse eşiniz diyalog kursun engel olmayın.
Belli bir yaştan sonra yalnızlık çok zor ki hele o kadar yıl sevdiğin insan, Rabbim yardımcısı olsun acısı büyüktür.

Şimdi şak diye kapısına dayanmak olmaz;ama yalnız kalmaması için elinizde bir şeylerle daha uygun bir zamanda kapısını çalabilirsiniz. Zamanla samimiyet oluşursa arada sırada ağırlayabilirsiniz. Kayıp çok zordur. Hiç olmadık zamanlarda hüngür hüngür ağlatır. Bırakın acısını yaşasın.

Çok zor bir durum. Gitsen meraklı gibi olursun. Gitmesen içine sinmez :( Ben de olsam eşiniz gibi kapısını tıklatmayı düşünürdüm.
Acaba müsait bir zamanda siz veya eşiniz gitse '' bir şeye ihtiyacınız olursa buyrun. Konuşmak isterseniz burdayız' gibi diyalog kursanız olmaz mı?

Selam kızlar
YAşlı bir çift
Ama genelde yanlız
Engel oldum
Adam bizi
Ama içimden çıkmıyor
Şu anda sormasanız bile,kapısını çalıp yemek götürebilir,ihtiyacı olduğu zaman yardımına koşabileceğinizi söyleyebilirsiniz.Çok üzüldüm ya😔.

Selam kızlar
YAşlı bir çift
Ama genelde yanlız
Engel oldum
Adam bizi
Ama içimden çıkmıyor
Tatlı bir bahane ile kapısını çalıp gündüz vakti bir sorun derim yazıktır, günah..Arada bir de çay çorba yapılıp verilir adam belki çocuklarından hayır görmüyordur..Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin yaşlanınca 🥺

Selam kızlar
YAşlı bir çift
Ama genelde yanlız
Engel oldum
Adam bizi
Ama içimden çıkmıyor
Gidip sorsun eşiniz .
İçim acıdı . Allah kimseyi öyle yanlız bırakmasın .
Pencere önünde kimsenin yolunu gözletmesin.
Allah yardımcısı olsun .

Siz de ara sıra hal hatır sorup yemek bişeyler götürebilirsiniz . Yaşlı adam ne yiyor ki kendi kendine

Yazık öyle üzüldüm ki.. 😭😭 kendimi koydum yerine insanın eşi gidince hayatta kimsesi kalmamış demektir.. halbuki çocukları neden yalnz bırakmış zavallı adamı ben babamı asla bir başına bırakamazdm🥺🥺 böyle birşeye ihtiyacnz var mı dye sorulmaz da bence bir kek bir yemek verilecek bir yiyecek pasta börek olduğu her zmn ara ara gidip verin ayak ustu iki sohbet ede ede yaknlasrsnz belki önümüzde ramazan belki bir akşam iftara alrsnz.. elinizden gelen ancak bukdr olur..

Benim de 83 yaşında beyfendi bir komşum var.kizi yurtdışındaymis.Biz yeni taşındık sayılır. O da gece geç vakitlere kadar kendi kendine konuşuyor. Ağrıları oluyor acı acı sizlaniyor 🥺gündüzleri uğruyorum yanına bazen yemek götürüyorum kahve iciyoruz.TLF numarami yazdım verdim.cok büyük kitaplığı var ben ölünce al bunları atarlar dedi☹️. Çok üzücü ama hayatın gerçekleri. İnsan kendi geleceğini düşünmeden duramiyor.
Bence eşiniz çalsın kapısini. Ben de öyle yaptım.

Tatlı bir bahane ile kapısını çalıp gündüz vakti bir sorun derim yazıktır, günah..Arada bir de çay çorba yapılıp verilir adam belki çocuklarından hayır görmüyordur..Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin yaşlanınca 🥺
İcimde rahat etmedi yarını beklemeyin, tatlı bir sekilde bence eşinizle bir calin kapısını belki ağrısı falan vardır karnı açtır yardımcı olursunuz, Allah'ım çok üzüldüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X