- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi elmadilimi
Benimde olsa yüregime inerdi,gecmiş olsun.Babamın köyünde yaşlı komşularının fındıklarını çalmaya gelmişler cuma vakti.Kadın gerçekten evi karıştırmış olsa ve hatta hasta olsa bile kapıyı açmamakla doğru yapmışsınız. Kusura bakmasin burdaki iyilik melekleri. Kadinin elinde bayıltan bir sprey olması yeterli gücünün yetmesine. Evde çocuğunuz da varmış. Benim de başıma geldi. Gündüz kapi çaldı ve tanımadığım için ses çıkarmadım ve açmadim kapiyi. Evi boş zannettiler belli ki. İki dakika içinde kapinin kilidini çıkardılar ben farkedene kadar. Yüreğime indi o an, ben bagirinca kaçtılar. Artık paranoyak oldum. Dünyanın bin türlü hali var. Bak sizin de alt kattaki adamin umruna gelmemis erkek olmasina rağmen. Evde tek kadin niye alsin içeri. Gercekten ihtiyaci olana yapamadigimiz iyiliğin vebali de kötü insanların boynuna bence. Hiç vicdan azabi yasamayin. Çünkü belki gerçekten kötü niyetliydi bilemezsiniz.
Erkekler namazda,kadınlar kur'anda oluyor diye.Teyze rahatsız olduğu için evdeymiş.
Kamyoneti iyice kapıya çekmişler.Teyzenin kime gücü yeter,akıl etmişte,adaam,misafir geldi galiba,dışarı baksana,diye seslenince eşi evdeymiş gibi,binip kaçmışlar.Böyle böyle paranoyak oluyoruz işte